Alusia Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 Odbiegamy od Szarka w tym momencie i przechodzimy do opóźnionej relacji z zawodów frisbee we Wrocławiu Startowałam z wyżłem niem. Herą - moim pieskiem do sportów :lol: Zajęłyśmy II miejsce w kategorii STARTERS fot.F.Drozd fot.w.zieniewicz fot.F.Drozd fot.F.Drozd Fot.F.Drozd fot.F.Drozd Quote
Alusia Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 Fot.F.Drozd cdn jak coś wykopię ... a tak na razie przerwa A z tych większych newsów strona jest już gotowa tylko trza ją do neta wgrać :eviltong: Quote
Cambel&Megi Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 no gratulacje :) zdjęcia fenomenalne!! a Szarek nie lubi frisbee? i czy jezcze jakies inne sporty uprawiasz z Herą ? :cool3: z niecierpliwością czekam na stronę!! Quote
Agniecha93 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Gratulacje :multi: Dobrze wam idzie. Z wyżła robisz bordera :evil_lol: Imageshack - flapi fajna pokraka :cool3: Quote
Alusia Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Cambel&Megi napisał(a):no gratulacje :) zdjęcia fenomenalne!! a Szarek nie lubi frisbee? i czy jezcze jakies inne sporty uprawiasz z Herą ? :cool3: z niecierpliwością czekam na stronę!! Jeszcze biegamy na agilitach :eviltong: startuję z nią też teraz na zawodach we Wrocku ;) I szczeże mówiąc zakochałam się w wyżłach :loveu::loveu::loveu: Szarek lubi ale krótko na pewno nie na poziom zawodowy:lol: i nie ma kto nam zrobić fot więc z Szarkowego frisbee raczej nici będą ... Ale może filmik ...Muszę się zebrać ale teraz stronkę wgram w tym tygodniu powinna pójść już :razz: A na foty szarka cza czekać bo we Wrocku upały i nie ma co focić ... Jak chcecie mogę pokazać ostatnią sesje z modelką :evil_lol::razz: Agniecha93 nie robię z wyżła bordera :eviltong: broń Boże - tak się składa że nie tylko bordery są dobre do psich sportów:diabloti: P.S OFF - Czy wam też dogo nie chodzi bo mi dopiero o 22:00 weszło a tak cały dzień jest napisane,że przerwane połączenie z serwerem :mad:??? EDIT : Jak to mówią szukajcie a znajdziecie Fot.W.Zieniewicz Quote
Agniecha93 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Alusia napisał(a):Agniecha93 nie robię z wyżła bordera :eviltong: broń Boże - tak się składa że nie tylko bordery są dobre do psich sportów:diabloti: to w ramach żartu, bo najczęściej widyj się w tych sportach bc :eviltong: Quote
as_kate Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Witamy się :hand: Jestem w ciężkim szoku, nie wiedziałam, że wyżeł może być taki dobry w dogfrisbee:crazyeye: :crazyeye: Własnie zostały odbudowane moje ambicje :evil_lol: Najszczersze gratulacje, jestem pod wrażeniem :):):) Twój prawie tollerek jest świetny ^^ Spotkałyśmy się już na zawodach? Quote
Alusia Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 as_kate napisał(a):Witamy się :hand: Jestem w ciężkim szoku, nie wiedziałam, że wyżeł może być taki dobry w dogfrisbee:crazyeye: :crazyeye: Własnie zostały odbudowane moje ambicje :evil_lol: Najszczersze gratulacje, jestem pod wrażeniem :):):) Twój prawie tollerek jest świetny ^^ Spotkałyśmy się już na zawodach? BARDZO MI MIŁO :loveu: Jeszcze nie, nie jestem miłośnikiem startów :lol: - ale mam nadzieję ,że się spotkamy będzie Teraz na zawodach agility we Wrocku ??? Quote
jonQuilla Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 jestem zachwycona firsbee od dłuższego czasu :) kiedyś przypadkiem natrafiłam na youtubie filmik z pitem (Wallace), który bierze udział w zawodach frisbee i zakochałam się w tym psie, w tym sporcie i żałuję że Salsa ma chore stawy :roll: bawimy się we frisbee ale nic konkretnego, ona kocha gonić za talerzem ale nie wolno jej przeciążać Quote
as_kate Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Alusia napisał(a):BARDZO MI MIŁO :loveu: Jeszcze nie, nie jestem miłośnikiem startów :lol: - ale mam nadzieję ,że się spotkamy będzie Teraz na zawodach agility we Wrocku ??? Niestety, dopiero na finale PPA w Warszawie ;) Quote
Alusia Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 Ja jestem na rezerwie,ale w sumie to mi nie zależy więc chyba mnie nie będzie ;) A tak do BIG newsów to na zawodach agility we Wrocku zajęliśmy w klasie L0 I miejsce z najlepszym czasem łącznym :multi: Filmiki mam ale trza je jeszcze wgrać :eviltong: A na foty czekam i bd musiała jeszcze trochę poczekać :lol: Quote
as_kate Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 GRATULACJE!!!!!! :multi: Wasze 1sze zawody ?? :o Tym bardziej :):):) a w łącznej?? :razz: Quote
Agniecha93 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Gratulacje :multi: To kiedy L1? :diabloti: Quote
Alusia Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 as_kate napisał(a):GRATULACJE!!!!!! :multi: Wasze 1sze zawody ?? :o Tym bardziej :):):) a w łącznej?? :razz: Nie to nasz trzeci start :eviltong: Właśnie w łącznej I mc :evil_lol: Agniecha93 Dzięki :loveu: a co do A1 to NIGDY :eviltong:- za wysoko ustawione tyczki - stawy i te sprawy;) I nieśmiało dodaję,że w ten Poniedziałek - 24.08 skończyliśmy 6 laT :) Quote
as_kate Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Gratulacje, czyli pucharek wieziecie na półkę ^^ Oj, to dopiero pies w kwiecie wieku ;) Quote
Agniecha93 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Rozumiem, zdrowie najważniejsze. No to życzymy sto lat :multi::lol: Quote
Cambel&Megi Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 brawo brawo brawo!!! :klacz: i wszystkiego najlepszego dla Szarka! p.s. masz źle podlinkowaną część bannera do strony www ...chyba, że zrobiłaś to z premedytacją :eviltong: Quote
BellaLab Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Witam:) Ja tutaj po raz pierwszy;) Na powitanie mam filmik z zawodów:cool3: YouTube - Alicja & Szarek - Wrocław 2009 Quote
Alusia Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 Dziękuje i Witam dobra kobieto :multi::multi::multi: Nie powiem wkraczasz do Szarka progów w wielkim stylu :cool3: Wydzieram się jakbym prosiaka zarzynała:oops::lol: Cambel&Megi Nie wszystko good puki co strona jeszcze nie wgrana bo czekam na filmiki jeszcze z jumpingów i jak już je umieszczę na stronie to dopiero - żeby dwa razy nie aktualizować :);) a to tak żeby się nie nudziło w międzyczasie oczekiwania na zdjęcia :razz: Quote
Alusia Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 i ostatnia sesja tylko 4 - nie chce mi się zmniejszać :eviltong: więcej można zobaczyć TU - ale nie trzeba :eviltong: Quote
BellaLab Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 YouTube - Alicja & Szarek - Wrocław 2009 ostatni filmik o gorszej jakości... Quote
Recommended Posts