psikut_zabrze Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 No halo! ja pojechalam bez jakiegokolwiek przygotowania na dcdc do chorzowa bo psikut wolal obwachiwac zacieczkowana trawe niz lapac dyski.. i to sie niestety odbilo na naszych wynikach :( Powodzenia zycze.. :] Quote
Nikita89 Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Będziecie we Wro? Będziecie? :D Ja tam się postaram cykać fotkiii o ile dogodnie się uplasuję :P Quote
wiska Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 wezme aparat do wrocka i tez cie moge obfocic :D jak chcesz to moge filmik nawet zrobic xD idziemy w sobote do kasi ? :) edit:zreszta w krakowie tez ci popstrykam,mam nadzieje,ze z wzajemnoscia hahaha;) Quote
Alusia Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 [quote name='WeronikaM']to najgorsza wiadomość :roll: ale zycze sukcesów we Wrocławiu i Krakowie ;)[/QUOTE] Dzięki :) I WSZYSTKIEGO DAJLEPSZEGO z okazji 9 urodzinek :D [quote name='psikut_zabrze']No halo! ja pojechalam bez jakiegokolwiek przygotowania na dcdc do chorzowa bo psikut wolal obwachiwac zacieczkowana trawe niz lapac dyski.. i to sie niestety odbilo na naszych wynikach :( Powodzenia zycze.. :][/QUOTE] haha ja do wrocławia 09 zaczęłam ćwiczyć tydzień przed i miałam II mc w Startersach :P [quote name='Nikita89']Będziecie we Wro? Będziecie? :D Ja tam się postaram cykać fotkiii o ile dogodnie się uplasuję :P[/QUOTE] Będziemy :) [quote name='wiska']wezme aparat do wrocka i tez cie moge obfocic :D jak chcesz to moge filmik nawet zrobic xD idziemy w sobote do kasi ? :) edit:zreszta w krakowie tez ci popstrykam,mam nadzieje,ze z wzajemnoscia hahaha;)[/QUOTE] haha lepiej tego nie dokumentować :) a co do agilitek to prywatnie :D i jeszcze news co do startu w Krakowie to raczej 50/50% - więc się specjalnie nie szykuję Quote
Alusia Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 Jako że zdobyłam pierwsze miejsce w tamtym konkursie fotograficznym moje foty teraz lecą dalej ( tylko tutaj mała zmianka :D ) Wybierzcie najlepsze 4 z tych ... Tylko szybko ... Quote
wiska Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 pierwsze i czwarte od gory najlepsze moim zdaniem :) gratuluje sukcesu! masz wiadomosc na gg bo mi kom wysiadla :D Quote
BellaLab Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 pierwsze, czwarte i siódme od góry-najbardziej mi się podobają Quote
Alusia Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 Cześć ! zalegamy I TO DOŚĆ SPORO, ALE NIE ZAMIERZAM TEGO ODBUDOWYWAĆ :eviltong: Chętnych zapraszam na mojego bloga tipland.blogspot.com :razz: Quote
wiska Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 no wiesz co! to wstaw chociaz fotki z naszego spacerku :D Quote
gusia1972 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Alusia napisał(a):Cześć ! zalegamy I TO DOŚĆ SPORO, ALE NIE ZAMIERZAM TEGO ODBUDOWYWAĆ :eviltong: Chętnych zapraszam na mojego bloga tipland.blogspot.com :razz: dobra dobra coś tu prosze wstawić :) szczególnie to nowe coś :D Quote
gusia1972 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 no dobra weszłam na bloga :) cudny mały :) Quote
Recommended Posts