Alusia Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 bianka19 napisał(a):Cześć wam. ;) co u was ? :D A dzięki :) NIC ciekawego - szarek na trzech łapach i już dwa tyg w domu siedzi ... psikut_zabrze napisał(a):Uu szkoda ze was na dcdc nie bedzie :( Agility w krakowie tez mnie kusilo ale nei wyrabiam finansowo ;d Ja bd o ile zrobimy zbiegane ( o ile ...) Na razie jesteśmy na 30 cm , ale i jedna łapa nieczynna i deska połamana :( i dupa jednym zdaniem Quote
WeronikaM Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 cześć :bye: czekam na fotki :D PS Wesłych Świąt Quote
Alusia Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 [quote name='Kaja10014']Przyszliśmy się przywitać :hand: :) [quote name='bianka19']Witamy Smacznego jajka ;) [quote name='WeronikaM']cześć :bye: czekam na fotki :D PS Wesłych Świąt [quote name='bianka19']Czekamy na zdjęcia ;) [quote name='groszek83']I jak tam Szarkowa łapka?:razz: A więc opóźnione Życzenia !!! - Chociaż po wczorajszej tragedii trudno mi zmusić się do czegokolwiek ... Jednego jestem pewna ,że to nie był przypadek... To dziękuję wszystkim za odwiedziny ... Wczoraj byłam na pikniku agility u Kasi Darowskiej w podwrocławskich Siechnicach... Szarek podwoił tempo , mamy wysyłanie i nawet zgrabne ciasne zakręty itp :) ale straciliśmy dokładność :P Zdjęć niestety nie mam :( Było przyjemnie i omówiłyśmy kwestie szczuniaczkowe ... Charlina póki co nie ma cieki :( - póki co próżne czekanie na szpilkach Quote
wiska Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 na treningu bylo SUPEROWO :D nastapnym razem wezme aparat i mam nadzieje,ze nie zapomnimy zdj porobic :D za tydzien jedziemy do Kasi czy do extremalnych? :) Quote
Alusia Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 [quote name='wiska']na treningu bylo SUPEROWO :D nastapnym razem wezme aparat i mam nadzieje,ze nie zapomnimy zdj porobic :D za tydzien jedziemy do Kasi czy do extremalnych? :) No było świetnie :) I ZAPRASZAM na moją stronę - (odświeżenie) krótka relacja z pikniku i przegląd moich prac z 2009 roku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
bianka19 Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Super , że piknik się udał :D Tylko szkoda , że bez zdjęć .. Quote
wiska Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 no szkoda,ze z tego wszystkiego zapomnialysmy pocykac fotek :D ale ja juz laduje baterie na jutro!!! :) Quote
Alusia Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 bianka19 napisał(a):Super , że piknik się udał :D Tylko szkoda , że bez zdjęć .. noo szkoda ;( WeronikaM napisał(a):super www, czekam jeszcze na fotki :D dzięki :D Myślę ( o ile pogoda dopisze),że z jutra bd bo również wybieramy się na trening do Siechnicy :) + może jakieś filmiki ponagrywam, już coś z "czegoś" powoli składam wiska napisał(a):no szkoda,ze z tego wszystkiego zapomnialysmy pocykac fotek :D ale ja juz laduje baterie na jutro!!! :) ja też :) A tak w ogóle to zgłosiłam się na PPA do Krakowa bardziej w celach krajoznawczych niż zawodowych ale zawsze miło spędzić czas oglądając zmagania psów na torze , oraz sobie i psu podać dawki lekkiej adrenalinki :) Quote
wiska Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 No to fajnie,ze sie spotkamy...ale chyba nie wypali nasz wspolny przejazd pociagiem bo gadalam z tata i ja przeciez z rodzicami do rodziny potem jade i wg :) Quote
Alusia Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 wiska napisał(a):No to fajnie,ze sie spotkamy...ale chyba nie wypali nasz wspolny przejazd pociagiem bo gadalam z tata i ja przeciez z rodzicami do rodziny potem jade i wg :) ok luz :) Ale na zawodach się widzimy :D Quote
psikut_zabrze Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Ale fajne agilitowe fotki. Ja ostatnio doszlam do wniosku ze na zawody w czeladzi jade bez jakiegokolwiek treningu z prostej przyczyny: nie mam gdzie pocwiczyc :( Bedzie co ma byc :D Powodzenia w Krakowie xd Quote
Nikita89 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Świetne fotki, ale czy faktycznie było tak dobrze jak fotki pokazują? ^^ Quote
Alusia Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 Nikita89 Świetne fotki, ale czy faktycznie było tak dobrze jak fotki pokazują? ^^ Rozwiń bo chyba nie do końca rozumiem o co mnie pytasz :) Quote
Nikita89 Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 no tak w ogólnym skróie - jak Wam poszło :) czy jesteś z siebie i Szareczka zadowolona :) Quote
Alusia Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 :D haha zawsze jest fajnie i zawsze uczymy się nowego poza-tym trenerka jest po prostu genialna i grupa liczy tylko dwie os. ze mną :) Quote
Nikita89 Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Eee to super, podejście badzo indywidualne, jak dla mnie to zawsze lepsze szkolenie i wiecej możliwości ;) Quote
Alusia Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 A więc po kilku filmikach z DCDC z Chorzowa postanowiłam wystartować we Wrocku :D haha a najlepsze jest to że został jeszcze miesiąc a ja nic nie mam :) To tak z nowszych newsów i jest to jeden z powodów dla których nie bd zdjęć ... + szykujemy się na Kraków z Szarkiem Quote
WeronikaM Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [QUOTE]nie bd zdjęć[/QUOTE] to najgorsza wiadomość :roll: ale zycze sukcesów we Wrocławiu i Krakowie ;) Quote
Recommended Posts