Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 666
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

A więc planowałam zdjęcia w plenerze ( lesie ) pt : Trzymaj się prosto " ( zdrowy tryb życia itp) ale pogoda nie pozwoliła na wiosenny impresjonizm .... Więc musiałam nadebrać fot z mojej wcześniejszej "kolekcji" a więc wysyłam oto te fotografie ( szkolny konkurs więc raczej progi nie bd zbyt wysokie ) Z tych nowostek to szarek ma jednego paznokcia połamanego a drugiego (w tej samej tylnej łapie) nie ma w ogóle ... Więc chyba podarujemy sobie treningi :( + jakby nieszczęść było mało ja jestem chora ...

Posted

śliczne fotki :) myślę że masz ogromne szanse, trzymam kciuki :)

Psikutk na pierwszym zdjęciu taaki szczęśliwy w ogóle nie myśli o tym że tu poważna sesja heeh ;)

Posted

łaaał alusia ale boskie zdjęcia!!! szczegolnie te ostatnie! powalają mnie.
co do szczeniakow to sama moge potwierdzic, mam suke z miotu J z tej hodowli i jestem w niej zakochana po uszy:D reszta jej rodzenstwa też są mega, znam kilka jej siostr i są rownie mega:) uwielbiam ten miot po prostu... a miot N to już w ogóle mistrzostwo, boska matka no i nasz tatuś, po prostu cud, mód i orzeszki, już doczekać się tych maluchów nie mogę :) Alusia będziesz miała kapitalnego szczylka, zobaczysz :)

Posted

Nikita89 napisał(a):
śliczne fotki :) myślę że masz ogromne szanse, trzymam kciuki :)

Psikutk na pierwszym zdjęciu taaki szczęśliwy w ogóle nie myśli o tym że tu poważna sesja heeh ;)

haha dzięki :D

Cerber napisał(a):
łaaał alusia ale boskie zdjęcia!!! szczegolnie te ostatnie! powalają mnie.
co do szczeniakow to sama moge potwierdzic, mam suke z miotu J z tej hodowli i jestem w niej zakochana po uszy:D reszta jej rodzenstwa też są mega, znam kilka jej siostr i są rownie mega:) uwielbiam ten miot po prostu... a miot N to już w ogóle mistrzostwo, boska matka no i nasz tatuś, po prostu cud, mód i orzeszki, już doczekać się tych maluchów nie mogę :) Alusia będziesz miała kapitalnego szczylka, zobaczysz :)

Wiem :D i dzięki za miłe słowa :)

Posted

psikut_zabrze napisał(a):
Super!
A jak tam z waszym transportem do czeladzi?!

Myślę ... mam na razie takie opcje jak : do Katowic PKP a z Katowic może kogoś wybłagam żeby mnie zabrał ... albo nic :(

as_kate napisał(a):
Kobieto, masz zalążek fotografa w sobie ;D
Oo, wybierasz się do czeladzi :) Ja jeszcze nie wiem. W każdym razie, u nas raport z Łącka ;)

Dzięki ( chyba :) Czy się wybieram to za dużo powiedziane ...

Posted

No to kurde musisz łapac ten transport jakos bo zostaly 2!!! miejsca :(

Wiem nie wpadnę chyba ... pies na trzech łapach od tygodnia , nie zdąże zbieganych ani nic co planowałam ...
Bd gdzie indziej ...

A nie masz jakiegos pociagu z wroclawia do katowic? a pozniej jakims busem do tej cholernej czeladzi?

Coś tam znalazłam 3 przesiadki ... i w pt bym musiała jechać ale napisałam w poście wyżej - żałuje ;(

Posted

A chorzów i dcdc? :D

Chorzów .... buu też nie ... nie wiem czy nawet na Wrocław bd ,... Chyba dopiero na DCDC pokażę się z moim nowym dzieckiem ...za jakieś 2 lata

deer_1987 napisał(a):
Ale sie stesknilam za Wami... teraz moge znow do mnie zaprosic na dogo

ok wpadnę potem :D