psikut_zabrze Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 no rozumiem że chodzi Ci o zapał do pracy :] Co nie zmienia faktu ze rodzice mi sie podobaja ;] Quote
wiska Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 sliczne zdj :) czyli juz obgadalas sprawe z hodowczynia?? :D pamietaj,ze jedziemy tam koniecznie na trening! Quote
Agniecha93 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Bardzo ładni rodzice i widać, że lubią pracę z człowiekiem :) Quote
Alusia Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 A więc planowałam zdjęcia w plenerze ( lesie ) pt : Trzymaj się prosto " ( zdrowy tryb życia itp) ale pogoda nie pozwoliła na wiosenny impresjonizm .... Więc musiałam nadebrać fot z mojej wcześniejszej "kolekcji" a więc wysyłam oto te fotografie ( szkolny konkurs więc raczej progi nie bd zbyt wysokie ) Z tych nowostek to szarek ma jednego paznokcia połamanego a drugiego (w tej samej tylnej łapie) nie ma w ogóle ... Więc chyba podarujemy sobie treningi :( + jakby nieszczęść było mało ja jestem chora ... Quote
Nikita89 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 śliczne fotki :) myślę że masz ogromne szanse, trzymam kciuki :) Psikutk na pierwszym zdjęciu taaki szczęśliwy w ogóle nie myśli o tym że tu poważna sesja heeh ;) Quote
Cerber Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 łaaał alusia ale boskie zdjęcia!!! szczegolnie te ostatnie! powalają mnie. co do szczeniakow to sama moge potwierdzic, mam suke z miotu J z tej hodowli i jestem w niej zakochana po uszy:D reszta jej rodzenstwa też są mega, znam kilka jej siostr i są rownie mega:) uwielbiam ten miot po prostu... a miot N to już w ogóle mistrzostwo, boska matka no i nasz tatuś, po prostu cud, mód i orzeszki, już doczekać się tych maluchów nie mogę :) Alusia będziesz miała kapitalnego szczylka, zobaczysz :) Quote
Alusia Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 Nikita89 napisał(a):śliczne fotki :) myślę że masz ogromne szanse, trzymam kciuki :) Psikutk na pierwszym zdjęciu taaki szczęśliwy w ogóle nie myśli o tym że tu poważna sesja heeh ;) haha dzięki :D Cerber napisał(a):łaaał alusia ale boskie zdjęcia!!! szczegolnie te ostatnie! powalają mnie. co do szczeniakow to sama moge potwierdzic, mam suke z miotu J z tej hodowli i jestem w niej zakochana po uszy:D reszta jej rodzenstwa też są mega, znam kilka jej siostr i są rownie mega:) uwielbiam ten miot po prostu... a miot N to już w ogóle mistrzostwo, boska matka no i nasz tatuś, po prostu cud, mód i orzeszki, już doczekać się tych maluchów nie mogę :) Alusia będziesz miała kapitalnego szczylka, zobaczysz :) Wiem :D i dzięki za miłe słowa :) Quote
groszek83 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 http://img534.imageshack.us/img534/8608/p1017069.jpg strach sie bać:evil_lol: Miałam do obejrzenia mnóstwo zdjęć ale jak skończyłam to mi mało;) Gratuluje przyszłego szczylka:lol: Quote
Alusia Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=x5wrayW4BeM Filmik z nauki slalomu z roku 08 :) - początki :D Slalom to była zawsze nasza najsłabsza strona ... Jeszcze moja siostra - "sesja" lato 2009 Quote
bianka19 Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 boskie ! :loveu: http://img11.imageshack.us/img11/3102/paulak.jpg Quote
WeronikaM Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 http://img11.imageshack.us/img11/3102/paulak.jpg cudnie :loveu: Quote
Alusia Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 bianka19 WeronikaM - Dzięki :) A więc tatuś już "umówiony" teraz czekamy na cieczkę .... :) Quote
psikut_zabrze Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Super! A jak tam z waszym transportem do czeladzi?! Quote
as_kate Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Kobieto, masz zalążek fotografa w sobie ;D Oo, wybierasz się do czeladzi :) Ja jeszcze nie wiem. W każdym razie, u nas raport z Łącka ;) Quote
Alusia Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 psikut_zabrze napisał(a):Super! A jak tam z waszym transportem do czeladzi?! Myślę ... mam na razie takie opcje jak : do Katowic PKP a z Katowic może kogoś wybłagam żeby mnie zabrał ... albo nic :( as_kate napisał(a):Kobieto, masz zalążek fotografa w sobie ;D Oo, wybierasz się do czeladzi :) Ja jeszcze nie wiem. W każdym razie, u nas raport z Łącka ;) Dzięki ( chyba :) Czy się wybieram to za dużo powiedziane ... Quote
psikut_zabrze Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 No to kurde musisz łapac ten transport jakos bo zostaly 2!!! miejsca :( Quote
psikut_zabrze Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 A nie masz jakiegos pociagu z wroclawia do katowic? a pozniej jakims busem do tej cholernej czeladzi? Quote
Alusia Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 psikut_zabrze napisał(a):No to kurde musisz łapac ten transport jakos bo zostaly 2!!! miejsca :( Wiem nie wpadnę chyba ... pies na trzech łapach od tygodnia , nie zdąże zbieganych ani nic co planowałam ... Bd gdzie indziej ... psikut_zabrze napisał(a):A nie masz jakiegos pociagu z wroclawia do katowic? a pozniej jakims busem do tej cholernej czeladzi? Coś tam znalazłam 3 przesiadki ... i w pt bym musiała jechać ale napisałam w poście wyżej - żałuje ;( Quote
taxelina Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Ale sie stesknilam za Wami... teraz moge znow do mnie zaprosic na dogo Quote
Alusia Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 psikut_zabrze napisał(a):A chorzów i dcdc? :D Chorzów .... buu też nie ... nie wiem czy nawet na Wrocław bd ,... Chyba dopiero na DCDC pokażę się z moim nowym dzieckiem ...za jakieś 2 lata deer_1987 napisał(a):Ale sie stesknilam za Wami... teraz moge znow do mnie zaprosic na dogo ok wpadnę potem :D Quote
Alusia Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 Ale bd w Krakowie na agilitach - myślę :D Quote
psikut_zabrze Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Uu szkoda ze was na dcdc nie bedzie :( Agility w krakowie tez mnie kusilo ale nei wyrabiam finansowo ;d Quote
Recommended Posts