Alusia Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 haha ten pies mnie zrujnuje :D nażarł się idiota śniegu i gardło i krtań załatwione i na antybiotyku ... Quote
as_kate Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Szarek zdolniacha ^^ szczeście, ze to nic poważniejszego ;) Quote
Nikita89 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Witam Szaraczka :) Życzę powrotu do zdrowia! Quote
Kinia Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Zdrowia życzę!!! Niech szybko wraca do zdrowia;) Quote
Talia Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Witamy :) Gdzie mój najpiękniejszy rudasek? Quote
Alusia Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 [quote name='Talia']Witamy :) Gdzie mój najpiękniejszy rudasek?[/QUOTE] [quote name='wiska']zdrowia!!!!! :D[/QUOTE] [quote name='BellaLab']zdrówka dla Szarka![/QUOTE] [quote name='Cerber']ehhh no to zdrówka dla rudzielca :*[/QUOTE] [quote name='Kinia']Zdrowia życzę!!! Niech szybko wraca do zdrowia;)[/QUOTE] [quote name='WeronikaM']zdrowiej bidaku :) ..........[/QUOTE] [quote name='Nikita89']Witam Szaraczka :) Życzę powrotu do zdrowia![/QUOTE] [quote name='as_kate']Szarek zdolniacha ^^ szczeście, ze to nic poważniejszego ;)[/QUOTE] [quote name='psikut_zabrze']Haha. tak to juz jest :][/QUOTE] [quote name='as_kate']Wybieracie się do Łacka?[/QUOTE] Łąck ... daleko ... nie chce mi się :D [quote name='bianka19']Gdzie się podziewacie ? :([/QUOTE] A więc WSZYSTKIM dziękuje !!! Tydzień temu wyjechaliśmy w góry na ferie !!! Jak zawsze inni od innych zdobywając szczyty ...na szlaku śnieg do pasa , tylko my ... haha niebezpiecznie ... mam mnóstwo fot będę po kolei wstawiać :D Quote
Nikita89 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 czekam z niecierpliwością na duuużo fotek ŁD Quote
Alusia Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 A BellaLab dziękuję Ci za wstawienie mojego linku na swoim blogi już wstawiam Twój do linków :) A teraz foty Miejscowość : Stary Gierałtów, zielony szlak, do zamku Karpień Widoczki Quote
Nikita89 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Pierwsza porcja zdjęć super! Mieliście piękne widoki i chyba niezłą pogodę :) Quote
as_kate Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Ludzie śnieg do pasa, psy po uszy - i kto ma większą zabawę? :evil_lol: Szkoda, ze się tym razem znów nie spotkamy . Quote
BellaLab Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 [quote name='Alusia']A BellaLab dziękuję Ci za wstawienie mojego linku na swoim blogi już wstawiam Twój do linków :) nie ma sprawy:) pięknie tam mieliście! Quote
Alusia Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 [quote name='as_kate']Ludzie śnieg do pasa, psy po uszy - i kto ma większą zabawę? :evil_lol: Szkoda, ze się tym razem znów nie spotkamy .[/QUOTE] Jak skończę RC to może bd w Czeladzi ... Przez te śniegi na razie jesteśmy na 20 cm [quote name='BellaLab']nie ma sprawy:) pięknie tam mieliście![/QUOTE] hhaaaha to dopiero początek :D będę wstawiała po kolei :) Quote
Recommended Posts