Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 666
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wybieram sie w pierwszym tyg ferii we wtorek do olgi do ekstremalnych na jedne zajecia,moze wpadniesz? :)A tak wg to jutro na party planujemy z kolezanka sesje zrobic i moze potem na spacerek... :) w kazdym razie zapraszamy :multi:

Posted

BellaLab
Dzięki :)

[quote name='Cerber']łał jestem pod wrażeniem pracy z wyżłem! tam był jeden czy 2 wyżły na tym filmiku? i to Twoje czy czyjeś psiaki? nie licząc Szarka oczywiście.

dwa wyżełki :D a dlaczego zaskoczona ? Przyjaciółki są oba ... Ja pracuję z brązowym :)

Posted

dlatego, ze ja z wyżlicą ojca bym nie potrafiła tak... ja w ogóle pewnie z innym psem niż np. belg, czy border czy tego typu podobny napaleniec nie umiałabym pracować tak, nawet ze swoim cerbim nie potrafię.

Posted

Cerber napisał(a):
dlatego, ze ja z wyżlicą ojca bym nie potrafiła tak... ja w ogóle pewnie z innym psem niż np. belg, czy border czy tego typu podobny napaleniec nie umiałabym pracować tak, nawet ze swoim cerbim nie potrafię.

tylko ,że wyżeł - te wyżeł jest najbardziej napalonym psem na prace piłeczkę i frisbee jakiego kiedykolwiek widziałam porównuję do borderów

Posted

Kinia napisał(a):
hej!
Mi też bardzo się filmik podoba, jestem pod ogromnym wrażeniem!
Jak dobrze pójdzie to my też w Chorzowie będziemy:)

Bądźcie :D

Cerber napisał(a):
:D:D:D:D no widzisz, to bardzo fajnie, ja lubię wyżły :) bardzo mnie uradowałaś wiadomością o belgusiu :)

Lubie tych którzy lubią wyżły :D

Posted

[quote name='Cerber']http://img710.imageshack.us/img710/8130/p1016954.jpg śliczny!!! ojej lubię takie klimaty :)

:) dziękujem

[quote name='psikut_zabrze']Jeju jeju jaki on piękny :D

-//- :D

[quote name='wiska']hej! mam pytane...bo kolega mi robi str internetowa (!! xD ) i czy zdj twojego autorstwa mozemy w niej wykorzystac np w galerii itp?? :)

tak :)

[quote name='groszek83']http://img97.imageshack.us/img97/3922/p1016956.jpg
piękne oczyska;) i te pazurki:loveu:

haha ma piękne oczyska :)

A tak z ostatniej chwili szarkowi cuś się stało ... kaszle w sumie dusi się jakby mu coś w gardle utknęło ... myślę że to coś z górnym układem oddechowym ... mam nadzieję ,że to nie kaszel kennelowy :( chociaż nic mu z noch nie leci i zachowuje się normalnie ... najarany na wszystko radosny ... Zaraz idę do weta chociaż sama jestem chora ...
Życzcie powodzenia ... :(

Posted

Mysle,ze to nie kaszle kennelowy. W naszych rejonach panuje od jakiegos czasu potworna wirusica ktora objawia sie wlasnie zapaleniem gornych drog oddechowych. Moje w zeszlym roku na to chorowaly :D zycze szarkowi zdrowia!! :)