Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bianka19 napisał(a):
Cześć wam. ;)
co u was ? :D

A dzięki :) NIC ciekawego - szarek na trzech łapach i już dwa tyg w domu siedzi ...

psikut_zabrze napisał(a):
Uu szkoda ze was na dcdc nie bedzie :(

Agility w krakowie tez mnie kusilo ale nei wyrabiam finansowo ;d

Ja bd o ile zrobimy zbiegane ( o ile ...) Na razie jesteśmy na 30 cm , ale i jedna łapa nieczynna i deska połamana :( i dupa jednym zdaniem

• 2 weeks later...
  • Replies 666
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kaja10014']Przyszliśmy się przywitać :hand: :)

[quote name='bianka19']Witamy
Smacznego jajka ;)

[quote name='WeronikaM']cześć :bye:
czekam na fotki :D

PS Wesłych Świąt

[quote name='bianka19']Czekamy na zdjęcia ;)

[quote name='groszek83']I jak tam Szarkowa łapka?:razz:

A więc opóźnione Życzenia !!! - Chociaż po wczorajszej tragedii trudno mi zmusić się do czegokolwiek ... Jednego jestem pewna ,że to nie był przypadek...
To dziękuję wszystkim za odwiedziny ...
Wczoraj byłam na pikniku agility u Kasi Darowskiej w podwrocławskich Siechnicach... Szarek podwoił tempo , mamy wysyłanie i nawet zgrabne ciasne zakręty itp :) ale straciliśmy dokładność :P
Zdjęć niestety nie mam :( Było przyjemnie i omówiłyśmy kwestie szczuniaczkowe ...
Charlina póki co nie ma cieki :( - póki co próżne czekanie na szpilkach

Posted

na treningu bylo SUPEROWO :D nastapnym razem wezme aparat i mam nadzieje,ze nie zapomnimy zdj porobic :D za tydzien jedziemy do Kasi czy do extremalnych? :)

Posted

[quote name='wiska']na treningu bylo SUPEROWO :D nastapnym razem wezme aparat i mam nadzieje,ze nie zapomnimy zdj porobic :D za tydzien jedziemy do Kasi czy do extremalnych? :)

No było świetnie :)

I ZAPRASZAM na moją stronę - (odświeżenie) krótka relacja z pikniku i przegląd moich prac z 2009 roku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

bianka19 napisał(a):
Super , że piknik się udał :D
Tylko szkoda , że bez zdjęć ..

noo szkoda ;(

WeronikaM napisał(a):
super www, czekam jeszcze na fotki :D

dzięki :D Myślę ( o ile pogoda dopisze),że z jutra bd bo również wybieramy się na trening do Siechnicy :) + może jakieś filmiki ponagrywam, już coś z "czegoś" powoli składam

wiska napisał(a):
no szkoda,ze z tego wszystkiego zapomnialysmy pocykac fotek :D ale ja juz laduje baterie na jutro!!! :)

ja też :)

A tak w ogóle to zgłosiłam się na PPA do Krakowa bardziej w celach krajoznawczych niż zawodowych ale zawsze miło spędzić czas oglądając zmagania psów na torze , oraz sobie i psu podać dawki lekkiej adrenalinki :)

Posted

No to fajnie,ze sie spotkamy...ale chyba nie wypali nasz wspolny przejazd pociagiem bo gadalam z tata i ja przeciez z rodzicami do rodziny potem jade i wg :)

Posted

wiska napisał(a):
No to fajnie,ze sie spotkamy...ale chyba nie wypali nasz wspolny przejazd pociagiem bo gadalam z tata i ja przeciez z rodzicami do rodziny potem jade i wg :)

ok luz :) Ale na zawodach się widzimy :D

• 2 weeks later...
Posted

A więc po kilku filmikach z DCDC z Chorzowa postanowiłam wystartować we Wrocku :D haha a najlepsze jest to że został jeszcze miesiąc a ja nic nie mam :)
To tak z nowszych newsów i jest to jeden z powodów dla których nie bd zdjęć ... + szykujemy się na Kraków z Szarkiem