Alusia Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Szarek urodził się 24 sierpnia 2003 roku w pod wrocławskiej Oławie... Jet mieszanką goldena na zabój przypominającego Novą Scotię.... O Szaraku w skrócie: wiek: 6 lat waga: 25 kg wzrost: 54 cm umiejętności: turlanie.slalom w wokół nóg,skok przez nogę,dawanie głosu,podstawowe posłuszeństwo,tor agility,frisbee,cofanie się,obroty.czołganie się,wskok na plecy,,otwieranie drzwi,proszenie,slalom tyłem w wokół nóg,czołgania się,krok rewiowy, odbicie z brzucha ulubiona zabawka: miękka piłeczka na sznurku,szarpak, ulubione zajęcie: 1.spacery,2.posikiwanie drzew,3.zabawa piłeczką właściciel; Alicja Kocowicz, charakter: łagodny,spokojny i grzeczny bardzo uczuciowy mocno przywiązany do właściciela. A teraz troszeczkę fotek : Zdjęcia z pierwszych zawodów agility startowalismy w L0 sob II (najszybszy pies LO) niedz. II Filmik BC Wrocław 2008 reszta fotek potem Quote
Cavy Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Jaki świetny kudłacz. :loveu: Filmik fajny, szybki ten Szaruś :cool3: Quote
Alusia Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 Zabieramy się ponownie za galerię - ODNOWIENIE... 07.02.2009 startujemy na zwodach agility w Złotoryi gdzie w klasie 0 zajmujemy w ogólnej punktacji II miejsce:multi: Filmik z przebiegu agility gdzie zajmujemy I miejsce z najlepszym czasem ... http://www.youtube.com/watch?v=0OA5D0XQbu4 i nasz slalomik YouTube - Szarek slalom agility reszta fot jeszcze dzisiaj a zapewniam będzie ich bd duzzo;) Quote
Talia Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Witamy:multi: Cudny psiaczek:loveu: Naprawdę przypomina tollerka:loveu::loveu::loveu: Quote
sandgom Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Witaj :) Gratuluje :) Psiak jest przecudowny :loveu::loveu: Quote
Alusia Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 aktualnie jesteśmy a wakacjach ale zanim dodam wakacyjne NOWOŚCI jeszcze stare Quote
Alusia Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 UWAGA komary:lol: Lipcowa sesja Park Południowy- fot.by JA -tylko kilka migawek:eviltong: Quote
Cambel&Megi Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 oooo, nie wiedziałam, że macie galerię, mam nadzieję, że teraz będzie regularnie prowadzona! ...po kolei..:lol: Szarek jest cudny :loveu: (tylko...jakiś taki mało szary :eviltong:), i zdjęcia super, gratuluję sukcesów w agility, ja jakoś nie mam zapału, żeby wziąć się do tego bardziej na serio... no i w końcu, dlaczego Wasza strona już nie działa? :placz: Quote
sandgom Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Witamy :) Szarek jest przecudny :loveu: Jak ja uwielbiam rude psiaki ... :loveu: Rzeczywiście tollera przypomina. Zapraszam do mnie ;) Quote
Alusia Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 Trwa przebudowa:eviltong: - w sumie to już jest przebudowana ale trza do neta wgrać a to już jest problem:lol::eviltong: Quote
Alusia Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 Szarek Hera - mój drugi sportowy pies:loveu: i Negra vel Gwen Quote
sandgom Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Jejku, szarek jest przecudowny :loveu: I jaki wysportowany :loveu: Pozazdrościć :loveu: Quote
Kinia Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Hejo! Będe wpadać częściej! http://img200.imageshack.us/img200/8155/fffffffffffffffffffffffi.jpg :loveu: Quote
Agniecha93 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 My się witamy pierwszy raz, ale nie ostatni :cool3: Ta sesja w parku- cudowna :loveu: Quote
Alusia Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 Ale SUPER ktos nas ogląda :loveu::crazyeye:,Zaraz zabiorę siię za wstawiaanie fot z wakacji nadmorskich ale przed tym dodam ze zgłosiliśmy się na zawody agility do Wrocławia i robimy nowe www ale to jeszcze trochę:cool3: Quote
Kinia Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Ooooo już się nie moge doczekać www;) Fotki też chętnie obejrze Quote
Alusia Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 Wiatr w uszy... Zdjęcia z serii pies na glony URL=http://img29.imageshack.us/i/p1016893.jpg/] cdn... Quote
Alusia Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 Nad morskie kąpiele Tak się poruszamy:loveu: Quote
Alusia Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 Na dziś ostatnie trzy Wirowanie:lol: Nie zanudzam ale nie ukrywam że kocham focić robale:eviltong::loveu:(więc tylko jedna) Quote
Recommended Posts