Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak go mierzyłam parę miesięcy temu to miał 62 cm. Podejrzewam, że od tego czasu trochę jednak podrósł. Ja go naprawdę zmierzę. :oops: :wink:

Posted

mam jeszcze jedno zdjęcie które jest w sieci - to jest przykład owczarka belgijskiego dowodnego - z maja tego roku podczas urlopu na Mazurach :)

fabia81.jpg

• 8 months later...
Posted

acroba

No brawo!!!!!!! :lol: Piękny belg :) Jaki ma długi języczek :D

Pozdrówka :wink:

Dominisia i moja charcica polska Ariczka i

moje kotki : 7-letni Bidabliu oraz 1,5-miesięczna Fanta :kociak:

gg: 2560415

• 2 weeks later...
Posted

Jeszcze jedno Azir:

Zrób coś z tymi zdjęciami żeby mozna było zobaczyc, bo strasznie jestem ciekawa jak to teraz twoj OB wygląda.

Może wrzuć na jakąs stronke?? (ja swojego dodka w końcu wsadziłam na darmowa stronę własnego bylejakiego autorstwa :D - przynajmniej się pokazują)

Posted

Przyznam, że nie wiem, dlaczego tak się dzieje. Mam nadzieję, że uda mi się od kogoś dowiedzieć jak to odczarować. To zdjątko też przecież zostało ściągnięte z jakiejś strony, bo jak inaczej mogłabym je wkleić?

Z mojego sprzętu widzę wszystko normalnie :-? , tzn psa, a nie czerwone kropy.

Posted

Świetny rudzielec :) czekm na resztę fotek. Ja marzę o cyfrówce, zrobisz fote i od razu do kompa wrzucasz. Muszę jakąś pracę okresową na wakację załapać ...

A gdzie Wasze belgi?

• 1 year later...