Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak się szczęśliwie zlożyło, że mamy wreszcie swoje forum. :angel: :angel:

To co, może powklejamy tu zdjątka naszych ulubieńców i stworzymy galerię :D :D :D :wink: ?

Ja zaczynam, oto trzymiesięczny Azir:

azir1.jpg

A tu już mamy prawie rok:

azir3.jpg

azir6.jpg

Z kolegą Rottim:

azir4.jpg

Kto następny :wink:?

Posted

:laola: Suuuuper!!!!

Azir- ja widzę zamiast zdjęć czerwone krzyżyki... :(

Mam bardzo dużo djęć Fabii z różnego okresu, ale nie mogę i ch tu wstawić, bo mam je tylko u siebie na dysku a żadne nie jest zamieszczone na jakiejkowiek stronie.... :( a tak chciałybyśmy się przedstawić.... z mordki

Posted

Z tymi krzyżykami to ciekawa sprawa. :( Ja SIEBIE, tzn. swoje fotki, widzę całkiem dobrze. Ciekawe, z czym to jest związane.

A swoje foty ściągnęłam z galerii Alimki, bo swojej jakoś dalej nie mam.

http://www.alimka.prv.pl/ Tam Azir występuje jako F'derick Vision.

Posted

To my też spróbujemy się "przykleić" do jakiejś galerii i wtedy się zamieszczę :) Zdjęcia Fabii były na animalsach... ale animalsy to już niestety przeszłość....

Posted

:lol: i właśnie też dlatego lubię to zdjęcie - słyszałam już różne określenia: pinokio, mrówkojad... ale koń po raz pierwszy :) ale zdjęcie sympatyczne co???

Posted
Azir natychmiast zrób coś z tymi zdjęciami, bo ja też widzę tylko krzyżyki!

:( :( :( :( :( :( :( :( :(

spróbuję :oops:

Posted

A póki co to namierzyłam jedno zdjecie w sieci - jest na nim Fabia (ta z opuszczonymi obiema łapami) ze swoją mamą :) Zdjęcie było robione 2 tyg. temu więc jest jeszcze ciepłe :)mama%20i%20fabia.jpg

Posted

Teraz to już i ja widzę u siebie krzyżyki :roll: :wink: . Nie zamierzam walczyć z wiatrakami :D .

Cofnęłam się trochę i co widzę? Tynka - piękne zdjęcie, piekne psy!!!

Posted

A jasiem wkurzyłam oglądając azirowe krzyżyki :wink: se wlazłam na stronkę Alimki i ujrzałam :) Azir - z tego co pamiętam nie lubi wystaw (dobrze pamiętam???) ale gdyby jednak... to namieszałby w stawce terwich :)

Dzięki :oops: :oops: :oops: w imieniu swoim i dziewczyn :)

• 2 weeks later...
Posted

To już drugie pytanie o kłąb w ciągu paru dni :D . Przyznam, że nie pamiętam :oops: , ale jak zmierzę, to dam znać :D .