Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 872
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Korus dalej jest wariatem - całe szczęście. Jak dobrze, że jakiś kretyn/kretynka zrezygnował/a z Korka bo to cudowny przyjaciel - obrońca - tropiciel i CUDO pies. To tyle, 01 lutego Koruś będzie obchodził urodziny wyślę wam zdjęcia.

Posted

Korus dalej jest wariatem - całe szczęście. Jak dobrze, że jakiś kretyn/kretynka zrezygnował/a z Korka bo to cudowny przyjaciel - obrońca - tropiciel i CUDO pies. To tyle, 01 lutego Koruś będzie obchodził urodziny wyślę wam zdjęcia.

Posted

Tak, jeszcze faszeruję się profilaktyką ale to już końcówka. Znów opóźnię się z wpłatami na psiaki - przeklęte finanse. Zajrzałam do Mejli - brakuje słów, tyle debili. Zawsze mam tylko nadzieję, że dopadnie ich sprawiedliwość, bo tak jest prędzej czy później. Właśnie wrócilam ze spaceru z Korusem, miał dzisiaj spotkanie pierwszego stopnia z malamutem - nie zagryzły się na szczęście, w nocy ja i Pani malamuta zobaczyłyśmy się w ostatniej chwili. Ach te psiaki alfa - nie bawili sie tylko obwąchiwały badawczo. A my tak się zagadalyśmy na temat naszych psisków, że zapomniałyśmy o nich i w końcu nawet zaczęli razem hasać - może coś z tego będzie i następnym razem nie bedą na siebie patrzeć bykiem!
Pozdrawiamy Ciebie i Twoją Sforę.

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Już jesteśmy. Agata ja chyba w tym miesiącu przeszłam 100 gryp i jeszcze na dodatek Koruś przeszedł zapalenie ucha, nie muszę Ci chyba opowiadać jakie podchody robiłam żeby mu zakropić uszko!. No ale mamy to juz za sobą. Najlepszy ubaw był jak strzelały petardy w Sylwestra - Korek sterczał na balkonie i obserwował różne kolory, nic go nie ruszało, jezu co to za facet. Boże Ludzie mnie zabiją, ale juz lecę dokończyć przelewy na psiaki.
Pa. Wyślę wam zdjecia z urodzin Koreczka, bedzie je obchodził z dwiema koleżankami Belą i Lolą.

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Jesteśmy u mojego brata i korzystam z komputera (mój trzasnął szlag) liczę że wkrótce zakupię nowy. Wiesz jak to jest, synalek na studiach i wieczny brak kasy. Koruś jest bardzo towarzyski najbardziej uwielbia zabawy ze szczeniakami. Wczoraj rozciął sobie łapkę ale szybko się goi.
Wesołych Świąt!

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

> Witam,
> Agnieszko nie mam jeszcze swojego komputera (mój w końcu szlag trafił)
> dzisiaj korzystam z komputera syna i z jego poczty. Zostaje mi więc
> chodzić na żebry, mam nadzieję że w końcu kupię nowy. Ale do rzeczy,
> Agnieszko wstaw zdjęcia Korusia na wątek ( ja już zapomniałam jak to
> się robi) a Agatka pewnie czeka na zdjęcia swojego pupila. Na
> zdjęciach jest Koruś ze swoim nowym kolegą Tajfunem, bardzo przyjaznym
> psiskiem. Tajfun został przygarnięty po tym jak się błąkał po dworcu -
> a jednak są jeszcze dobrzy ludzie. Koruś jest wspaniały i można o nim
> mówić tylko dobre rzeczy. Przytulaśny leniuch ale wciąż obrońca pani i
> domu.
> Pozdrawiam
> Aneta

Posted

O MATKO!!! Dzięki wielkie! Koreczku, to ty, byku jeden?! Łza w oku. A Tajfun niech częściej biega z Korkiem - przyda mu się zrzucić parę kilo.

A profil jak u Kogela....

• 2 months later...
  • 4 months later...
  • 1 year later...
  • 4 weeks later...