agata51 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Anetko, dzięki za link! Matko, jeszcze tylu wątków nie mogę znaleźć! Koreczku, nie martw się, nawet bez jajeczek jesteś stuprocentowym facetem! Quote
aneta355 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Korus dalej jest wariatem - całe szczęście. Jak dobrze, że jakiś kretyn/kretynka zrezygnował/a z Korka bo to cudowny przyjaciel - obrońca - tropiciel i CUDO pies. To tyle, 01 lutego Koruś będzie obchodził urodziny wyślę wam zdjęcia. Quote
aneta355 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Korus dalej jest wariatem - całe szczęście. Jak dobrze, że jakiś kretyn/kretynka zrezygnował/a z Korka bo to cudowny przyjaciel - obrońca - tropiciel i CUDO pies. To tyle, 01 lutego Koruś będzie obchodził urodziny wyślę wam zdjęcia. Quote
aneta355 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Koruś tak, tylko mnie grypsko chwyciło, ale pomalutku dochodzę do siebie Quote
aneta355 Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Tak, jeszcze faszeruję się profilaktyką ale to już końcówka. Znów opóźnię się z wpłatami na psiaki - przeklęte finanse. Zajrzałam do Mejli - brakuje słów, tyle debili. Zawsze mam tylko nadzieję, że dopadnie ich sprawiedliwość, bo tak jest prędzej czy później. Właśnie wrócilam ze spaceru z Korusem, miał dzisiaj spotkanie pierwszego stopnia z malamutem - nie zagryzły się na szczęście, w nocy ja i Pani malamuta zobaczyłyśmy się w ostatniej chwili. Ach te psiaki alfa - nie bawili sie tylko obwąchiwały badawczo. A my tak się zagadalyśmy na temat naszych psisków, że zapomniałyśmy o nich i w końcu nawet zaczęli razem hasać - może coś z tego będzie i następnym razem nie bedą na siebie patrzeć bykiem! Pozdrawiamy Ciebie i Twoją Sforę. Quote
agata51 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Anetko, Koreczku, spóżnione do siego roku! Odezwijcie się. Quote
aneta355 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Już jesteśmy. Agata ja chyba w tym miesiącu przeszłam 100 gryp i jeszcze na dodatek Koruś przeszedł zapalenie ucha, nie muszę Ci chyba opowiadać jakie podchody robiłam żeby mu zakropić uszko!. No ale mamy to juz za sobą. Najlepszy ubaw był jak strzelały petardy w Sylwestra - Korek sterczał na balkonie i obserwował różne kolory, nic go nie ruszało, jezu co to za facet. Boże Ludzie mnie zabiją, ale juz lecę dokończyć przelewy na psiaki. Pa. Wyślę wam zdjecia z urodzin Koreczka, bedzie je obchodził z dwiema koleżankami Belą i Lolą. Quote
agata51 Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Anetko, nie wiem, co się dzieje, od sylwestra nie mogę wyjść z jakiegoś durnego przeziębienia. Quote
agata51 Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Anetko, co się z wami dzieje? Niepokoimy się. Quote
agata51 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Anetko, nie wygłupiaj się , czekamy na ciebie. I na Korka. Quote
aneta355 Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Jesteśmy u mojego brata i korzystam z komputera (mój trzasnął szlag) liczę że wkrótce zakupię nowy. Wiesz jak to jest, synalek na studiach i wieczny brak kasy. Koruś jest bardzo towarzyski najbardziej uwielbia zabawy ze szczeniakami. Wczoraj rozciął sobie łapkę ale szybko się goi. Wesołych Świąt! Quote
agata51 Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 No to mnie uspokoiłaś. Chociaż brakuje mi was jak cholera. Będę zaglądać. Quote
ciapuś Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 > Witam, > Agnieszko nie mam jeszcze swojego komputera (mój w końcu szlag trafił) > dzisiaj korzystam z komputera syna i z jego poczty. Zostaje mi więc > chodzić na żebry, mam nadzieję że w końcu kupię nowy. Ale do rzeczy, > Agnieszko wstaw zdjęcia Korusia na wątek ( ja już zapomniałam jak to > się robi) a Agatka pewnie czeka na zdjęcia swojego pupila. Na > zdjęciach jest Koruś ze swoim nowym kolegą Tajfunem, bardzo przyjaznym > psiskiem. Tajfun został przygarnięty po tym jak się błąkał po dworcu - > a jednak są jeszcze dobrzy ludzie. Koruś jest wspaniały i można o nim > mówić tylko dobre rzeczy. Przytulaśny leniuch ale wciąż obrońca pani i > domu. > Pozdrawiam > Aneta Quote
agata51 Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 O MATKO!!! Dzięki wielkie! Koreczku, to ty, byku jeden?! Łza w oku. A Tajfun niech częściej biega z Korkiem - przyda mu się zrzucić parę kilo. A profil jak u Kogela.... Quote
agata51 Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Wciąż mam nadzieję, że się odezwiesz, Anetko. Quote
ruda76 Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 http://www.dogomania.pl/threads/221630-Nagi-Chiński-Grzywacz-wychudzony-wyziębiony-dramat-lodzkie?p=18460165#post18460165 Quote
Recommended Posts