agata51 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Pytanie zasadnicze - kasę wysłać już teraz, czy czekać, aż DT się znajdzie? Koreczku, wiem, że marzniesz. Wytrzymaj! Od wtorku ma być cieplej! Quote
ciapuś Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Korek przebywa w hoteliku za który płacimy 10 zł dziennie.Kiedy zastanawiałyśmy się nad jego wyciągnięciem kilka osób zadeklarowało pomoc w opłacaniu tego miejsca , zebrałyśmy 300zł na opłacenie pierwszego miesiąca.Korek jest tam już ponad miesiąc i zaczyna nam rosnąć dług. DLATEGO BARDZO PROSZĘ O WSPARCIE DLA KORECZKA Quote
ciapuś Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 zapraszam na wątek Bąbelka http://www.dogomania.pl/forum/f28/fpr-zwp-bardzo-mini-psie-dziecko-czeka-na-dom-128531/#post11544836 Quote
anovip1 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Matuchno,tak mroźno . Jak Koreczek daje sobie radę na mrozie? Quote
ciapuś Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 zapraszam na bazarek http://www.dogomania.pl/forum/f99/bizuteria-obrazki-ksiazki-wiele-innych-rzeczy-na-fpr-zwp-do-12-01-a-128563/#post11546967 Quote
anovip1 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Na te mroźne dni boks w hotelu może nie jest największym rarytasem dla chłopaka takiego jak Korek ,dt byłby lepszy. Jednakże ta nasza wielka pierdółka jest w nim najedzona i bezpieczna . Jeżeli ciociom nadal los Korka leży na sercu prosimy o pomoc i wsparcie, ponieważ musimy uregulować opłatę pobytu w hotelu za następny miesiąc. Za każdą chęć pomocy w imieniu swoim i Korka serdecznie dziękujemy.:Rose: Quote
Hotel KADIF Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Czemu on siedzi tam tyle czasu???!!! Ludzie! Brać i kochać Korka!!! :mad: Quote
agata51 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 [quote name='ciapuś']Korek przebywa w hoteliku za który płacimy 10 zł dziennie.Kiedy zastanawiałyśmy się nad jego wyciągnięciem kilka osób zadeklarowało pomoc w opłacaniu tego miejsca , zebrałyśmy 300zł na opłacenie pierwszego miesiąca.Korek jest tam już ponad miesiąc i zaczyna nam rosnąć dług. DLATEGO BARDZO PROSZĘ O WSPARCIE DLA KORECZKA Przepraszam, ciapuś, trochę się pogubiłam :oops: (Korek nie jest jedynym psiakiem, któremu troszkę pomagam). Ale już wszystko uporządkowałam, założyłam kajecik i już wiem, że muszę szybciutko wysłać Koreczkowi kaskę. Quote
ciapuś Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 ma słome w boksie i ma słome w budzie ale mimo to sie martwie o niego bo on taka chudzina i sierść ma krótką Quote
ciapuś Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Zapraszam na wątek niewidomego staruszka Miłka http://www.dogomania.pl/forum/f28/fpr-zwp-niewidomy-niepotrzebny-niczyj-pomocy-128608/#post11550831 Quote
agata51 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Domku, Korek strasznie marznie bez ciebie! :placz: Quote
szajbus Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Korek nie moze się doczekac swojego pana lub pani! Quote
ciapuś Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 Korek ma ogłoszenia na; GiełdaOgłoszeń KupiePsa KupiePsa centrumofert.pl ogłoszenia24polska.pl BonoPolska hodowcy.com.pl animalia.pl kupsprzedaj.pl gumtree łódź gumtree warszawa alegratka.pl eoferty.com adopcje.org.pl zoonet.pl petworld.pl Quote
szajbus Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Do góry Korek, oby jak najszybciej pojawił się domek Quote
agata51 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 ciapuś napisał(a):Korek przebywa w hoteliku za który płacimy 10 zł dziennie.Kiedy zastanawiałyśmy się nad jego wyciągnięciem kilka osób zadeklarowało pomoc w opłacaniu tego miejsca , zebrałyśmy 300zł na opłacenie pierwszego miesiąca.Korek jest tam już ponad miesiąc i zaczyna nam rosnąć dług. DLATEGO BARDZO PROSZĘ O WSPARCIE DLA KORECZKA Zadeklarowałam, wpłacam (za zwłokę w tym miesiącu przeprosiłam). Wpłaciłam 06.01. Nie mam potwierdzenia, a dla mnie to ważne (zawsze można coś schrzanić). Następny przelew będzie 28.01. Przydałoby się jakieś rozliczenie w pierwszym poście - ot, żeby wiedzieć, czy Korek jest na plusie, czy na minusie. Tak dla orientacji. Quote
ciapuś Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Agata bardzo dziękuje że pamiętasz o Koreczku pieniądze już doszły W pierwszym poście jest kto ile wpłacił Korek pojechał 25 listopada i płacimy 10 zł za dobę ,jest tam 45 dni a zebrałyśmy 320 zł więc jesteśmy na minusie Quote
Hotel KADIF Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 ciapuś napisał(a):Agata bardzo dziękuje że pamiętasz o Koreczku pieniądze już doszły W pierwszym poście jest kto ile wpłacił Korek pojechał 25 listopada i płacimy 10 zł za dobę ,jest tam 45 dni a zebrałyśmy 320 zł więc jesteśmy na minusie Kto deklarował wpłaty miesięczne? Nie żebym się czepiała..... :mad::diabloti: Quote
anovip1 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Korek czeka ,czeka, czeka ....... miejmy nadzieję ,że się doczeka swojej ciepłej podusi we wspaniałym domeczku. Quote
agata51 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Czy Korek jest na minusie? Tego mi brakuje w 1. poście. Wpłaty-wydatki=stan konta. Same wpłaty nic nie mówią. A może mam jakiegoś zaskórniaka? Quote
Recommended Posts