zwierzus Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Dwa jamniki, to jest gorzej Trzeba pomóc Isadorze Bo gdzie ciotka głowę swą położy Jak Ruda z Rambem w łóżku się rozłoży?? Quote
dusje Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 [quote name='zwierzus']Dwa jamniki, to jest gorzej Trzeba pomóc Isadorze Bo gdzie ciotka głowę swą położy Jak Ruda z Rambem w łóżku się rozłoży?? Polozy sie na kawalku podlogi Obok fotela i stolowej nogi Do rana jakos wytrzyma Bo dzielna jest z niej dziewczyna Quote
Isadora7 Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 One już sobie ustaliły miejscówki Rambo w nogach, a ruda koło główki A jak ja sie położe na podłodze 'to i tak Rambo będzie przy nodze. Ruda zaś za etolę sie położy i siebie na szyje mi założy. Quote
Margo05 Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 A ja tu zajrzałam i tak się zdumiałam że pracować przestałam choć muszę I tak myślę sobie niewiele tu zrobie lecz zęby ku ozdobie posuszę :evil_lol: z radości rzecz jasna że twórczość ich własna tak fajnie mięśnie porusza :diabloti: Quote
ciapuś Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 Nie mogę konkurować z takimi talentami :oops: ale wstawię kilka zdjęć naszego bohatera. Byłam dzisiaj w odwiedzinach u naszego Koreczka.Psiaczek wreszcie uporał się z problemami żołądkowymi i zaczyna ładnie przybierać na wadze. Jest wulkanem energii i trzeba jeszcze popracować nad jego chodzeniem na smyczy bo praktycznie to on wyprowadza na spacer a nie jego :evil_lol:. Widać że bardzo tęskni za bliskością człowieka i możliwością porządnego wybiegania się.ALE JEST KOOOOOOOKACHY:loveu: Quote
dusje Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Pora juz ciotki na wazne obrady Trzeba ciotek bardzo madrej rady Co tu zrobic, by nasz Koreczek znalazl w koncu swoj domeczek Chlopczyk jest jak malowany a do tego taki przekoo chany Magia trzeba wzmocnic sily zeby cudne domki sie zjawily Hokus pokus, czary mary troche magii, wiecej wiary Niech na ciotek tu zadanie zaklecie prawda sie stanie Tylko piernaty i pelna miseczka oto szczesliwy dom dla Koreczka Mnostwo milosci i psiej wiernosci Otrzyma domek od Korka-pieknosci Koreczka latwo nikomu nie damy domki najlepsze wnet przepytamy Zwyciezy ten co Korka pokocha nad jego losem mocno zaszlocha Zatem juz teraz wszem oglaszamy ze dla Koreczka domku szukamy Niech wszystkie domki przybywaja i swoje serca tu oddawaja Magia sie losu nie da naprawic lecz dobry czlowiek moze sprawic Ze wkrotce szczesliwy bedzie Korek i jego najlepszy na swiecie domek Quote
Margo05 Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 [quote name='dusje'] Ze wkrotce szczesliwy bedzie Koreczek i jego najlepszy na swiecie domeczek :oops::oops::oops: Quote
Isadora7 Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Ja myślę ze wydziergać mu aukcje trzeba - poetycką. Z malym komentarzykiem że tak wspniaiły pieś iż pegaza w ludziach budzi. powaznie mówię. Quote
anovip1 Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Korek śliczny psiak :lol: Gdyby miał możliwość zapoznania się ze swoim wątkiem na dogomanii :evil_lol: :Rose::Rose::Rose: Wszystkie cioteczki są niesamowite :Rose::Rose::Rose: Korek czeka na domek i swojego człowieka !!! Quote
zwierzus Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Anovip, ten pychol jest tak niesamowity że budzi liryczne dusze we wszystkich :loveu: Quote
anovip1 Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 [quote name='zwierzus']Anovip, ten pychol jest tak niesamowity że budzi liryczne dusze we wszystkich :loveu: Fakt ,pycholek ma fantastyczny. Popatrz w jego niesamowite oczy. Tamtego ,błagającego o pomoc spojrzenia nie mogłam zapomnieć. Quote
wanda szostek Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 No proszę Ciotki nie tylko podnoszą, ale wprawiają się w rymowanki Quote
Ewa i flatki Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Przekleiłam fotki na wątek ogarów w potrzebie, mam nadzieję, że się nie gniewacie? Od ogarkowiczek na razie nie ma znaku życia :-( Quote
Margo05 Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Ewa, ockną się jak tylko dojdą do części poetyckiej :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A pomysł Isadory popieram :eviltong: Quote
zwierzus Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Ciotka zwierzus dziś od rana Zaganiana, zabiegana Nie ma czasu dobrze zjeść No i talent poszedł gdzieś Lecz jak tylko coś przegryzie To wierszykiem się popisze :eviltong: Quote
ciapuś Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 zobaczcie jaki jestem śliczny ps w schronisku jest jeszcze jeden identyczny psiak jak Korek tylko wersja bardziej mini Quote
zwierzus Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Był raz sobie pewien pies Co dziwnego w tym jest? Zapytają się niektórzy Odpowiedzią zaraz służę Ten pies oczy ma niezwykłe Do patrzenia na kraty nawykłe Ten pies ma niezwykłe ciało Na którym blizn jest niemało Ten pies ma charakter niezwykły Do kochania, wierności przywykły I taki jest ten pewien pies... Quote
Ewa i flatki Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [quote name='ciapuś']zobaczcie jaki jestem śliczny [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/f2f41c06c789682c.html"][/URL Tozdjęcie też posyłam Quote
anovip1 Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Czy ktoś pokocha wspaniałego Koreczka? Korek jest śliczny !!!! Quote
ewatonieja Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Korek wypiekniał, wygląda jak psi arystokrata :razz: Quote
Recommended Posts