anovip1 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Korek dziękuje wszystkim cioteczkom za wsparcie i pomoc w szukaniu wspaniałego,cudownego domeczku :Rose::Rose::Rose: oraz podziwia korkowe poetki za wspaniale rozwijającą się twórczość na korkowym wątku :lol::lol::lol: Quote
Margo05 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 [quote name='Wet-siostra']Chm,fajny pomysł...Co prawda teraz już nie piszę,ale sporo mych wypocin pałęta się po Dogo...Np.na wątku Barego,który koczował pod domem zmarłej opiekunki...Nie mam już tego wątku w subskrypcjach,nie pamiętam dokładnie tytułu... Ale chyba Cioteczka Margo wie,o który wątek chodzi... Czy jest szansa na przeniesienie moich wypocin z tego wątku na wątek poetycki? Wet, wiem, o którym wątku piszesz :evil_lol: Tu masz link http://www.dogomania.pl/forum/f85/mam-9-lat-moja-pani-umarla-bary-zlapany-ma-dom-najwspanialszy-na-swiecie-107662/ Sorki, ale czasu mam mało, więc znajdź te posty i prześlij mi linki do nich na pw :loveu: Jak widać na wątku poetyckim cioteczki korkowe są bardzo płodne :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dusje Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Wena tworcza opuscila mnie bez zalu:oops: ale jak co noc idziemy hasac/ ch moze ma byc????/ Koreczku. Nabroimy tu i tam, ciotki utulimy do snu:lol: i poczekamy na nowy dzien.... Chodz wiec Korus, zakladamy dzisiaj paltocik bo mroz ostry i nie odpuszcza..... Quote
wanda szostek Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 dusje napisał(a):Wena tworcza opuscila mnie bez zalu:oops: ale jak co noc idziemy hasac/ ch moze ma byc????/ Koreczku. Nabroimy tu i tam, ciotki utulimy do snu:lol: i poczekamy na nowy dzien.... Chodz wiec Korus, zakladamy dzisiaj paltocik bo mroz ostry i nie odpuszcza..... To był wieczorowy spacerek a nocny to może tylko ze mną. Zawsze nocką z psami swoimi wychodzę. Jest cicho, spokojnie i mogą sobie pobiegać Quote
agata51 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Ja też jestem nocna ciotka, którą na spacerze spotkasz tak mniej więcej o tej porze. W to nam graj! Mnie i psiej sforze. Korku, ciebie też zapraszam - rusz się, piesku, noc jest nasza! Quote
Margo05 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 No Koreczku, nieźle cię te ciotki po nocach ciągają :evil_lol: Quote
zwierzus Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Chociaż pora jeszcze wczesna Korek musi iść się przespać Bo go ciotki zapraszają Na spacery z własną zgrają Nocą ciemą i głęboką Kiedy księżyc jest wysoko... Quote
Hotel KADIF Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Zwierzus!!! A już myślałam, że nie będziesz lepsza! :evil_lol: A Ty z każdym wierszem coraz lepiej to przerzuć się może na poezję miłosną albo jakąś! Zobaczysz jeszcze na tym karierę zrobisz! Zarobisz furę kapusty i podzielisz się z koleżanką, która Cię popchnęła do tego pomysłu. Prawda? :mad: Quote
Margo05 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 DIF, Ty mi tu nie mieszaj, bo nie będę miała co wrzucać na wątek poetycki :cool3: :mad: Quote
Hotel KADIF Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Margo05 napisał(a):DIF, Ty mi tu nie mieszaj, bo nie będę miała co wrzucać na wątek poetycki :cool3: :mad: No, kochana.... A jak napisze miłosną "Odę do Korka" to co nie nada się na "poetycki"? :cool3: Quote
Margo05 Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 DIF napisał(a):No, kochana.... A jak napisze miłosną "Odę do Korka" to co nie nada się na "poetycki"? :cool3: A to insza inszość :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Oda do Korka może być :loveu: Quote
zwierzus Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Lecę zaraz po porcję świeżutkich kajzerek i będę płodzić :evil_lol:. Odę do Korka i nie świntuszyć mi tu :eviltong: Quote
zwierzus Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Korku oczy twe jak gwiazdy Pychol tylko do buziaków Lecz charakter hmm... rozlazły Nie masz ikry mój chłopaku... Kto to słyszał dać się pogryźć Na twym ciele były rany Czasem lepiej jest dołożyć Ach Koreczku ukochany... Kłapnąć szczęką, walnąć łapą Marne ciało na kieł wziąć Przestań być aż taką ciapą Pakuj miski i chodź stąd... Chyłkiem, cichcem, pod krzakami Szukać domku przed świętami... W poematy miłosne nie idę. Jestem za mało romantyczna. Wyszło coś liryczno-rewolucyjnego :evil_lol: Quote
anovip1 Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 U Koreczka cioteczki przechodzą same siebie :evil_lol: Wspaniale !!! I wypada Korkowi życzyć, aby słowa zwierzusa się spełniły . Pakuj miski przed świętami .... Oj Koreczku, oby szybciutko domek ci się trafił ,taki wspaniały najpiękniejszy :lol: Quote
Margo05 Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Chodź Koreczku, przebiegniemy się troszkę po podwórku :) Quote
dusje Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Kooorek!!!!!! hop hop:multi: pobudka spiochu:loveu: spacerek:evil_lol: idziemy na spotkanie z ciotka poranna:lol: Korek dzisiaj niewyspany bo od rana juz ciagany Bedzie wrotce bardzo zly i pokaze ciotkom kly:evil_lol: Bo nie wolno drogie ciotki robic z Korka ciapy klotki Korek jest juz wykonczony i nerwowo rozstrojony Quote
zwierzus Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Dusje, zlituj się :cool3:. Ciągasz Korka o 4 rano :crazyeye: Quote
Hotel KADIF Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 [SIZE=5]Nie no... [SIZE=5]jesteście cudne!!!!!! :smilecol::smilecol::smilecol::smilecol::smilecol: A watek Koreczka jest chyba najbardziej poetyckim wątkiem na dogo. Oprócz "poetyckiego wątku" oczywiście :evil_lol:! Quote
zwierzus Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Chociaż pora jeszcze wczesna Trzeszczą w domu wszystkie krzesła Dusje siedzi niecierpliwie I na dogo okiem łypie Czwarta rano, o mój Boże Dusje chyba spać nie może Kawkę żłopie ta cioteczka I namawia nam Koreczka Aby dziś pokazał kły I był bardzo bardzo zły :evil_lol: Quote
dusje Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Gdy prawie poludnie nadchodzi zwierzusowi wiersz po glowie chodzi Pisze i tworzy dla dobra Koreczka Taka to z niej przebiegla cioteczka:evil_lol::lol: Quote
zwierzus Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Wymyśla wierszyki przebiegła cioteczka Wszystko oczywiście dla dobra Koreczka Lecz pora nieważna rano czy noc późna Byle się z tłumu nieszczęść wyróżniać ;) Quote
Isadora7 Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Ja bym tez jakiś wierszyk strzeliła ale zwierzus mnie talentem zamuliła wiec nie bede tutaj dawać swojej tandety bo przy dziełach zwierzus to straszne bzdety ale Korkowi życze swojego domeczku i oby spał w swoim łóżeczku. Quote
zwierzus Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Isadorko (wraz z Rambusiem) Pisz ten wierszyk tu migusiem Będzie wątek wyjątkowy Poetycko - rozrywkowy :evil_lol: Quote
Isadora7 Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Isadora już ma dwoje.. Rambuś i... Ruda pannica weszła na pokoje Lada dzionek ja obfoce nowy avek wnet tu sknoce Quote
Recommended Posts