gagata Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Tylko daj mu pospać w nocy,dusje....:lol: Quote
Margo05 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Wy się nabijacie, a ja już słyszę jak szef woła, że brak mi kultury technicznej i narażam firmę na straty, bo teraz trzeba będzie kupować więcej ściereczek i płynów, nie będzie na podwyżki, bo większe koszty, czas zmarnowany na sprzątanie, więc niższa sprzedaż, a w ogóle to przeze mnie firma padnie :placz::placz::placz::placz: O ja biedna :placz::placz::placz::placz: Quote
dusje Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Margo, wyjdziesz obronna reka a moze i awansik bedzie;) szefowi postaw na biurku fote Korka w eleganckiej ramce i jego adresik:evil_lol: oczywiscie z wlasciwym tekstem. Moze szef postawil juz foty swojej polowki i dzieciarni wiec Korek elegancko sie wkomponuje:lol: Pierwszy nocny spacerek Koreczku:loveu:ciotka gagata nie pozwala:evil_lol: ale co tam, idziemy,moze nas nie zauwazy....:lol: Quote
Margo05 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Za cokolwiek na ukochanym biurku szefa poleci każdy, o kartce nie ma mowy, a ramka? Zniszczyłaby politurę :roll::cool3: Quote
dusje Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Margo05 napisał(a):Za cokolwiek na ukochanym biurku szefa poleci każdy, o kartce nie ma mowy, a ramka? Zniszczyłaby politurę :roll::cool3: :haha::haha::haha::haha::haha: Quote
Hotel KADIF Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Margo05 napisał(a):Za cokolwiek na ukochanym biurku szefa poleci każdy, o kartce nie ma mowy, a ramka? Zniszczyłaby politurę :roll::cool3: To Ci szef, paskud jeden....:shake::diabloti: To może mu tę politurkę na ukochanym biureczku zarysować goździem, aaa.....? Mogę podjechać do firmy, założę pas odchudzający, bluzkę w różyczki z dekoltem i jak się zagapi to machnę kreskę!! Kcesz?! :cool3: Quote
Margo05 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Kcem :multi::multi::multi: Przyjeżdżaj :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
gagata Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Dusje, ciotka gagata zauważyła...ale że pora była przyzwoita, to nic nie mówi...:evil_lol::eviltong: Margo, dawaj tego szefa na tymczas do pani Joli - tam trzeba kojec stawiać, w końcu do czegoś się chłopina przyda.... Quote
zwierzus Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Taaa, od razu mu się światopogląd naprostuje jak trochę młotkiem pomacha :cool3: Quote
Margo05 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Nawet nie potrafię sobie wyobrazić swego szefa z młotkiem :evil_lol::evil_lol: On zdolny człowiek jest i kiedyś grzebał w drukarce firmowej. Wiecie, takie wielkie bydle z szafką i pierdołami. Za jakiś czas szuka telefonu kom., nie ma :cool3: W końcu zadzwoniliśmy do niego, a z drukarki słychac melodyjkę :evil_lol::evil_lol: Szef włożył telefon do ddrukarki :evil_lol: Quote
zwierzus Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Zdolniacha :evil_lol:. Ciekawe dlaczego? Przyświecić sobie chciał? Lepiej mu młotka do ręki nie dawać. Jeszcze się sam do dachu przybije :evil_lol: Quote
monikab Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Koruś wygląda jak Nukusia,(tu jest jej wątek http://www.dogomania.pl/forum/f28/blagamy-o-dt-sunia-z-depresja-zaczela-ufac-tak-bardzo-pragnie-swojego-czlowieka-109796/ oby los był dla niego łaskawy Quote
zwierzus Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Idziemy Korek na wieczorny spacerek o przyzwoitej porze. Kto się przyłączy? :cool3: Quote
dusje Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Nie spoznilam sie?:oops: Na cenzurowanym u ciotki gagaty jeszcze mnie nie ma:evil_lol: to pedzimy Koreczku, dzisiaj bez latarki;) nie bedziemy sie podkladac ciotce gagacie:evil_lol: Quote
Erazm Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 To jeszcze my wyskoczymy(4 plus ja:evil_lol:), żeby nam się od Gagaty nie oberwało Quote
dusje Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Hi hi, ciotka gagata juz sie mecila tloske i posla lulu:evil_lol: Koreczku:loveu:zostalo nam jeszcze tych zakamarow do kontroli.OOOO:crazyeye: ale zdziwko, ty juz czekasz przy furtce??? madry chlopczyk:loveu:ciocia kocha Koreczka i zabiera na nocny wywiad:eviltong: nie cykoruj maly......ciotka gagata juz spi :evil_lol: ale...uwaga!!! Erazm jeszcze na wachcie.....Korek, chylkiem i po cichutku Quote
dusje Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 No to w droge z agata:lol: Zajrzymy do okna ciotki gagaty?:evil_lol: Kooorek, czy ty to widzisz??? Ciotka owinieta kolderka i spiiiiiiiiii slodko:lol: Jutro o 5 rano robisz jej pobudke:evil_lol: Ciotkom nie wymienionym tutaj:eviltong: personalnie - tez dyscyplinka. Biegniemy i szukamy domku:multi: Quote
dusje Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Qrcze Korek, miala byc pobudka o 5 rano:roll: a tu juz prawie 6.00. Podnos zadek i idziemy siusiuni:lol: a pozniej ciotka idzie spac, bos mnie okrutnie zmeczyl, ty nocny marku:loveu:Ciotki dzienne przejmuja warte i lada moment znow idziesz na spacer:lol: Nie ociagaj sie, umyj lapki, zabki i czekaj przed brama:multi: Quote
Hotel KADIF Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Dusje!!!!! Wymiękłam!!! :mdleje::mdleje::mdleje: :loveu: Quote
Margo05 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Korek chyba zbłądził i gdzie indziej budził ludzi, bo ja dziś zaspałam :placz: Quote
gagata Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Dusjeee!!!! O 5.00 rano to ja juz zaliczam pierwsze spacerki:eviltong:,ale dzisiaj Was nie widziałam..Pewnie łaziliście jakimiś chaszczami,żeby nikt nie zauważył Waszych zabójczych fryzur z igliwiem i zeschłymi liśćmi...:evil_lol:..Qrczę, jak Korek ma się socjalizować, skoro Ty po nocach go ciągasz????:loveu: Quote
ciapuś Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 Koreczek to ma szczęście :loveu: tyle cioteczek z nim spaceruje Dziękuje w imieniu Koreczka i swoim :Rose: Quote
Wet-siostra Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 To ja zapraszam na wieczorny spacer...:lol: Quote
Recommended Posts