Jump to content
Dogomania

Mistrzostaw Świata Agility Montichiari 2004

Recommended Posts

Posted

W ten weekend odbywają się MŚA 2004 we włoskiej miejscowości Montichiari, w którch Polska będzie reprezentowana przez 11 zawodników :P .

Wszystkie informacje dostępne są na oficjalnej stronie http://www.agilityitaly2004.com/en/

Fajnie też zapowiada się stronka http://www.smoothmovesagility.com/awc/awc2004.php

Na dzień dzisiejszy nie jest ona imponująca, ale z tego co widzę, to będą tam wszystkie tory, wyniki, filmy, a nawet kamera z 10-cio sekundową aktualizacją obrazu.

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
pełne listy startowe są na oficjalne stronie...

Ale ze mnie trąba! :oops:

No pewnie, że są. Teraz znalazłam. :P

(Ale jak się nie zna obcych języków i w dodatku nie chce się trochę pomyśleć, to takie są skutki).

Posted

Trzymamy kciuki (psie i ludzkie)za nasze super psiaki :bigok:

Dopatrzyłam się nawet cockerki startującej w polskich barwach :D :D

Byłoby ekstra jakbyśmy mogli oglądać zawodów na żywo :angel:

Posted

Wiem i bardzo mnie cieszy jej start w tych zawodach. :kciuki: To udowadnia że spaniele nie są gorsze jeśli chodzi o skakanie, posłuszeństwo i chęć do pracy ;)

A ta transmisja to jest tylko w necie czy może też w telewizji??

Posted

1. Oj, rączki będą bolały od ściskania kciuków za biało-czerwonych, a szczególnie za tych znajomych :D

2. Na liście startowej doliczyłam się chyba pięciu welsh terrierów, co mnie nieziemsko uradowało :D Poza tym chyba w '99 klasę M wygrał właśnie welsh :) Co prawda my na razie nie mamy takich ambicji, ale w końcu trzeba sobie wysoko stawiać poprzeczkę :D

3. Robull: macie jeszcze u siebie w aparaciku zdjęcia z soboty? Widziałam tam sporo mojego sierściucha... :)

Posted

No dobra, jak zwykle spozniona, bo pewnie nasza "reprezentacja" jest juz na zawodach, niemniej jednak, zycze powodzenia.<zeby nie powiedzieli, ze jakas niekulturalna, nie wlaczajaca sie w zycie polskiego agility etc > Przebiegi a wlasciwie archiwalne dodatki, obejrze sobie dopiero za dwa lata, jak zaloza mi wreszcie ten cholerny internet. 8)

Pozdrawiam.

Posted

Czy ktos odbiera transmisje z ich strony?? Bo u mnie jest wciaz ten sam obraz, na ktorym jest tylko widoczny sam teren zawodow :( . I teraz nie wiem, czy to ja jestem taka sierota, bo byc moze czegos tam nie uruchomilam, czy tez oni nic nie nadaja :roll:

Posted
Kurcze, Mokka Ty to gdzies ogladasz?

Nic nie oglądam, tylko patrzę na rezultaty. Podobno można i oglądać, ale to chiba nie u mnie - u mnie nic nie wyświetlają. :wink:

Posted

Dzieki Ci Panie! :modla:

Jak zobaczyłam, że dopisała się Wind, to juz widziałam oczami wyobraźni ten tekst: "Ależ oczywiście, że się wyświetla, trzeba tylko... (tu pada grad absolutnie nieznanych mi słów opisujących jakieś wstydliwe czynności) i wszystko działa". :wink: A ja znowu robię za debila.

Okazało się jednak, że nawet u Wind nic nie widać. :wink:

Posted

Mokka,

To, ze nawet ;) u mnie nie dziala, wcale nie poprawia nam humoru, prawda? Poogladaloby sie troche ... A tak ... biale okno straszy na monitorze, zamiast zmieniajacych sie co 10 sek klatek filmu :lol:

Posted
Mokka,

To, ze nawet ;) u mnie nie dziala, wcale nie poprawia nam humoru, prawda? Poogladaloby sie troche ... A tak ... biale okno straszy na monitorze, zamiast zmieniajacych sie co 10 sek klatek filmu :lol:

Fakt, że mała pociecha, ale zawsze nadzieja, że jak się odblokuje, to może i ja se zerknę (choć tylko nadzieja). :D