Robull Posted September 21, 2004 Posted September 21, 2004 W ten weekend odbywają się MŚA 2004 we włoskiej miejscowości Montichiari, w którch Polska będzie reprezentowana przez 11 zawodników :P . Wszystkie informacje dostępne są na oficjalnej stronie http://www.agilityitaly2004.com/en/ Fajnie też zapowiada się stronka http://www.smoothmovesagility.com/awc/awc2004.php Na dzień dzisiejszy nie jest ona imponująca, ale z tego co widzę, to będą tam wszystkie tory, wyniki, filmy, a nawet kamera z 10-cio sekundową aktualizacją obrazu. Quote
AniaP Posted September 21, 2004 Posted September 21, 2004 11 zawodników? :o No to suuuuuuuuuuuuuper :BIG: !!! A kto jedzie? Quote
Robull Posted September 21, 2004 Author Posted September 21, 2004 pewnie, że super :P pełne listy startowe są na oficjalne stronie... Quote
AniaP Posted September 21, 2004 Posted September 21, 2004 pełne listy startowe są na oficjalne stronie... Ale ze mnie trąba! :oops: No pewnie, że są. Teraz znalazłam. :P (Ale jak się nie zna obcych języków i w dodatku nie chce się trochę pomyśleć, to takie są skutki). Quote
Mokka Posted September 21, 2004 Posted September 21, 2004 Podobno ma być transmisja na żywo w internecie. Będziemy trzymać kciuki za nasza ekipę. :D Quote
Anulka Posted September 21, 2004 Posted September 21, 2004 Trzymamy kciuki (psie i ludzkie)za nasze super psiaki :bigok: Dopatrzyłam się nawet cockerki startującej w polskich barwach :D :D Byłoby ekstra jakbyśmy mogli oglądać zawodów na żywo :angel: Quote
niuka Posted September 21, 2004 Posted September 21, 2004 3mamy kciuki! bedziemy ogladac napewno w piatek i w niedziele :) Anulka suczka cocerka to Sunday z wrocka od Leszka Kalisza :) jest cudowna :) pozdr Quote
Anulka Posted September 21, 2004 Posted September 21, 2004 Wiem i bardzo mnie cieszy jej start w tych zawodach. :kciuki: To udowadnia że spaniele nie są gorsze jeśli chodzi o skakanie, posłuszeństwo i chęć do pracy ;) A ta transmisja to jest tylko w necie czy może też w telewizji?? Quote
Siuzi Posted September 21, 2004 Posted September 21, 2004 Czesć :) jestem tu nowa :). Interesuje sie troszke psimi sportami :). Miło ze aż 11 zawodników z Polski sie tam znalazło :) Quote
tamer Posted September 21, 2004 Posted September 21, 2004 1. Oj, rączki będą bolały od ściskania kciuków za biało-czerwonych, a szczególnie za tych znajomych :D 2. Na liście startowej doliczyłam się chyba pięciu welsh terrierów, co mnie nieziemsko uradowało :D Poza tym chyba w '99 klasę M wygrał właśnie welsh :) Co prawda my na razie nie mamy takich ambicji, ale w końcu trzeba sobie wysoko stawiać poprzeczkę :D 3. Robull: macie jeszcze u siebie w aparaciku zdjęcia z soboty? Widziałam tam sporo mojego sierściucha... :) Quote
Magda i Saga Posted September 23, 2004 Posted September 23, 2004 http://www.smoothmovesagility.com/awc/awc2004.php tu można sobie pooglądać na webcam-ie, ale może słyszeliście o jakiejś transmisji w TV, oczywiście nie w polskiej :D Quote
Ajrisz Posted September 23, 2004 Posted September 23, 2004 No dobra, jak zwykle spozniona, bo pewnie nasza "reprezentacja" jest juz na zawodach, niemniej jednak, zycze powodzenia.<zeby nie powiedzieli, ze jakas niekulturalna, nie wlaczajaca sie w zycie polskiego agility etc > Przebiegi a wlasciwie archiwalne dodatki, obejrze sobie dopiero za dwa lata, jak zaloza mi wreszcie ten cholerny internet. 8) Pozdrawiam. Quote
kyane Posted September 24, 2004 Posted September 24, 2004 Czy ktos odbiera transmisje z ich strony?? Bo u mnie jest wciaz ten sam obraz, na ktorym jest tylko widoczny sam teren zawodow :( . I teraz nie wiem, czy to ja jestem taka sierota, bo byc moze czegos tam nie uruchomilam, czy tez oni nic nie nadaja :roll: Quote
Sajko Posted September 24, 2004 Posted September 24, 2004 Gratulujemy 21 miejsca w jumping small naszmu polskiemu grzywaczowi :lol: i bezbłędny przebieg, pięknie :B-fly: Quote
Mokka Posted September 24, 2004 Posted September 24, 2004 A u mnie wyświetla się tylko 20 pierwszych miejsc :-? Quote
Mokka Posted September 24, 2004 Posted September 24, 2004 Juz mam! Ależ oni pomykają. W klasie S, 26-ty pies ma bezbłędny przebieg! Quote
PATIszon Posted September 24, 2004 Posted September 24, 2004 Kurcze, Mokka[/nb] Ty to gdzies og;ladasz? Quote
PATIszon Posted September 24, 2004 Posted September 24, 2004 Kurcze, Mokka Ty to gdzies ogladasz? Quote
Mokka Posted September 24, 2004 Posted September 24, 2004 Kurcze, Mokka Ty to gdzies ogladasz? Nic nie oglądam, tylko patrzę na rezultaty. Podobno można i oglądać, ale to chiba nie u mnie - u mnie nic nie wyświetlają. :wink: Quote
PATIszon Posted September 24, 2004 Posted September 24, 2004 okiej, juz sie balam ze znowu jestem jakas p i e r d o la! Quote
Wind Posted September 24, 2004 Posted September 24, 2004 Pati, Mokka, Niestety nawet na bardzo szybkim laczu nie moge odebrac obrazu z webcam. Chyba serwer przeciazony ... :( Quote
Mokka Posted September 24, 2004 Posted September 24, 2004 Dzieki Ci Panie! :modla: Jak zobaczyłam, że dopisała się Wind, to juz widziałam oczami wyobraźni ten tekst: "Ależ oczywiście, że się wyświetla, trzeba tylko... (tu pada grad absolutnie nieznanych mi słów opisujących jakieś wstydliwe czynności) i wszystko działa". :wink: A ja znowu robię za debila. Okazało się jednak, że nawet u Wind nic nie widać. :wink: Quote
Wind Posted September 24, 2004 Posted September 24, 2004 Mokka, To, ze nawet ;) u mnie nie dziala, wcale nie poprawia nam humoru, prawda? Poogladaloby sie troche ... A tak ... biale okno straszy na monitorze, zamiast zmieniajacych sie co 10 sek klatek filmu :lol: Quote
Sajko Posted September 24, 2004 Posted September 24, 2004 I 31 miejsce dla Sunday (chyba :oops: ), w każdym razie dla naszego spanielka :lol: niestety drugi w M zdyskwalifikowany a Corsy wyniku wcale nie widzę :o Quote
Mokka Posted September 24, 2004 Posted September 24, 2004 Mokka,To, ze nawet ;) u mnie nie dziala, wcale nie poprawia nam humoru, prawda? Poogladaloby sie troche ... A tak ... biale okno straszy na monitorze, zamiast zmieniajacych sie co 10 sek klatek filmu :lol: Fakt, że mała pociecha, ale zawsze nadzieja, że jak się odblokuje, to może i ja se zerknę (choć tylko nadzieja). :D Quote
Recommended Posts