darekbln Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Dogomania Forum - darekbln's Album: Diablo Quote
furciaczek Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Witam serdecznie:loveu: Napisz cos wiecej o psiaku i o sobie:diabloti: No i wiecej zdiec przystojniaka prosimy :) Mlody chyba, taki jakis troszke chudziutki:evil_lol: zupelnie jak moja suka w mlodosci:p Quote
darekbln Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 Witam serdecznie:lol: Mam na imie Darek pochodze z polski z Ciechanowa. Od 17 lat mieszkam w berlinie. Moj pies Diablo:diabloti:ma15 miesiecy. Kupilem go z hodowli Sky Garden w polsce. Rodzicami jego sa Koko Las Vegas(matka)iArun Krasny strom(ojciec): Jest po szkoleniu JPO1. Jest nieufny do obcych osob i pilnuje swojego terenu. Dla rodziny jest wspanialy dzieci kocha,lecz psy nie za bardzo mu odpowiadaja. Jest pociecha calej rodziny.Zdazylo sie raz ze obronil mieszkanie,od tamtej pory jeszcze bardziej go wszyscy pokochali. Ma bardzo twardy charakter ze naprawde na psa przejal duzo obowiazkow co do chronienia swego terytorium. Nie jest az taki chudy wazy 46 kg i jest umiesniony moze tylko na tych zdieciach tak wyszedl jego wzrost to 68cm.;) Niech pani na Diabelka stronce naciscnie na zdiecie i wtedy ukarze sie ich wiecej. ps:dzis przeslemy wiecej zdiec Pozdrowienia Quote
furciaczek Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 To ostatnie zdiecie na stronie jest boskie:loveu: Taki diabelek normalnie:evil_lol: Gdzie mial kopiowane uszy?? Nie czesto widzi sie w taki sposob skopiowane psiaki. Dodaja mu strasznie duzo uroku i takiego...diabelskiego wygladu:evil_lol::loveu: Quote
darekbln Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 Kopiowane uszy mial we wroclawiu w klinice. Prosze o przeslanie zdiec pani pieska.:lol:na mojego maila lub na gg. Jezeli chce pani wiecej zdiec prosze o podanie emaila. Quote
furciaczek Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Wklejaj tutaj, najlepiej zakladaj Diablowi galerie na dogo:diabloti::loveu: Quote
kela Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Witaj darekbln!-cieszę się bardzo,że dołączasz do naszego grona!Wraz ze mną wita Was również moj chyba już nestor forumowy-5,5 letni błękitny cc Szon i równiez nestorka forumowa 14-letnia kicia perska Amanda:multi: Quote
darekbln Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Ciesze sie bardzo,ze piszecie do mnie.Witam tez serdecznie.Pozdrawiam nestora i kicie.:cool1: Quote
kela Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Darekbln-pisz często i dużo o swoim ,,potffforze,,:razz::lol:!!! Quote
darekbln Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 hmm co jak bym mogl o nim napiac jest milym pieskiem dla rodziny obcym lepiej sie nie zblizac lubi dzieci nie akceptuje zadnych psow broni rodziny po prostu czasem do przesady jest nieufny najlepiej czuje sie w gronie znanych ludzi no charakterek to on ma:diabloti: Quote
furciaczek Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Stanowczo domagam sie nowych zdiec!!:mad: :diabloti: Quote
Kosa255 Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Gosiu -Furciaczku za Twoją namową zarejestrowałam się na tym forum...Witam wszystkich CC-maniaków i nie tylko Quote
furciaczek Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Kosa255 napisał(a):Gosiu -Furciaczku za Twoją namową zarejestrowałam się na tym forum...Witam wszystkich CC-maniaków i nie tylko Ciesze sie bardzo:loveu::multi: Mam nadzieje ze bedziesz sie tu dobrze czula:loveu: Quote
darekbln Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 Wystawiam Diabla na wystawach w Polsce Drzonków, Gorzów, Leszno myślę ze będzie dobrze tylko jest nadal nie ufny do obcych i innych psów.:diabloti::diabloti: Quote
furciaczek Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 darekbln napisał(a):Wystawiam Diabla na wystawach w Polsce Drzonków, Gorzów, Leszno myślę ze będzie dobrze tylko jest nadal nie ufny do obcych i innych psów.:diabloti::diabloti: Mam nadzieje ze pochwalisz sie jak Wam poszlo:loveu: No i zdiecia wkoncu wklej bo osiwieje od tego czekania:evil_lol: Quote
darekbln Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 witam wszystkich dodałem 3 nowe zdjęcia Dogomania Forum - darekbln's Album: Diablo Quote
furciaczek Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 [quote name='darekbln']witam wszystkich dodałem 3 nowe zdjęcia Dogomania Forum - darekbln's Album: Diablo No przystojniak trzeba przyznac:loveu: Quote
PaulinaT Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Faktycznie ciekawe kopiowanie. Śliczne ma Twój psiak umaszczenie! :loveu: Quote
łamAga Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Witamy się wczesnym rankiem :multi: poprosiła bym o więcej fotek :roll: Quote
Recommended Posts