basia0607 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 To moja dzisiejsza nowa jamnicza bieda ! Ktos ja wyrzucił przy trasie e-7. Przydreptala na kolonię kilku domków w pobliżu wsi. Zabieralam z tamtąd już psy i wiem , że nikt jej nie przygarnie. W nocy bylo b. zimno, padal snieg a ta kruszynka spała na foli pod oborą. Zaklinalam się , że już żadnego psa więcej ale jak widać moje przysięgi znaczą tyle co zeszloroczny śnieg ! Pędem ja i mój Tz, pojechalismy po nią. Ciemno, zimno, kilka domów na odludziu. Z daleka słyszalam jak piszczy. Dopiero w samochodzie przyjrzalam sie jej dokladnie.Mokra , zimna, trzęsąca się kupka nieszczęscia, Lizala nas jak opętana.W domu zwariowane biegi po pokoju, tarzanie się po dywanie, istny tajfun. Potem sprawdzanie pokoi i łóżek, dziadowanie po lodowką. Ona ma charakter 100% jamniczy, ciałko niecałkiem . Żal mi jej dawać do boksu a w domu już 3 jamniki i colie. Litości, może wiecie kto chce taką istotkę ? komu moge przeslac fotki / Quote
muro Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 mozesz sprobowac do mnie, postaram sie wrzucic , adres masz na pw Quote
Kasia Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 basia0607 napisał(a): komu moge przeslac fotki / fidelek@op.pl Quote
tanitka Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 jako można jamnika na taki ziąb wyrzucić:placz: Quote
basia0607 Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 Noc przeszla spokojnie. Maja probowala wgramolić mi sie do łożka ale moje janmiki w liczbie 3 , warczeniem pokazały jej, ze ma wracać na fotel. Może i dobrze bo ja mam dla siebie malo miejsca. Z bólem serca odwioze ją do przytuliska do boksu, chyba , że w dzień znajdę jej jakiś tymczas. Nie chcę aby przyzwyczajala sie do nas. Quote
basia0607 Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 :placz:Wyslalam fotki beci66 i fidelkowi.Jade na interwencje !!! Przyszlam z pracy, nałykalam sie frytek jak kaczka i do boju ! Acha, w samochodzie mam psa ze zlamaną, oskórowana lapą a jadę po sunie -szkieletora. Jamniczkę wioze do boksu :placz::placz::placz: Quote
basia0607 Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 Majka w boksie !:placz::placz::placz: Quote
Isadora7 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 O Matko :(. Trzeba pomóc dziewczynie :( Quote
basia0607 Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 Ale jak ? :placz::placz::placz: Quote
basia0607 Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 Komu, komu kochaną Majeczkę ?:placz: Quote
Isadora7 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 basia0607 napisał(a):Komu, komu kochaną Majeczkę ?:placz: Jak ona z ogłoszeniami stoi? Quote
Kasia Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Basiu komputer padł mi w chałupie i dopiero teraz w pracy zobaczyłam przesłane zdjęcia ale widzę, że juz wklejone są... Quote
malagos Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 no nie mogę, Baska, Ty to masz dar przyciagania jamnisiowatych :crazyeye: Quote
basia0607 Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 Jamnisia już w nowym domku ! Wczoraj rozmawialam z nimi telefonicznie ale jakoś nie mogli sie zdecydować ale Róża nie dała za wygraną-pojechała bo to jej znajomi. namowila ich. Domek na wsi, 2 duze psy w kojcu a jamniczka do domu .Mama kocha jamniki. Maja od razu po przyjeżdzie do nich wpadla na kanapy, fotele, biegała szczęsliwa. Państwo byli zadowoleni, ze taka skoczna i wesola, oby nie zmienili zdania. Róża powiedziała, że gdyby coś nie tak to ją zabierzemy. Po niedzieli robimy jej sterylkę. Quote
Recommended Posts