zaginiona sara Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Sara trzymala sie troche na dystans nie rzucala sie do przytulania na pierwsze zawolanie ale do brata przywiazala sie tak ze skakala na niego i sie tulila w bardzo krotkim czasie wiem ze po tulaczce moze byc taka przymilna bo wtedy byla raczej dosc swiezo wyrzucona ciezko uwierzyc ze ktos wyrzuca tak pieknego psa ( miala silny pociag do drobiu) ale byla szczupla i troche zebra jej sie odznaczaly ale byle czego nie jadla :) lubila mieska i karmy bardzo pilnowala sie czlowieka Quote
zaginiona sara Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 mam jeszcze prosbe jesli mozecie nagrac i wrzucic filmik jak chodzi przy czlowieku jak sama jak sie zachowuje Sara chodzila przy czlowieku obchodzila go wokol wiem owczarki tak maja ale... nadzieje jeszcze mamy Quote
beka Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 Nie łatwo suni - Dorze (bo tak jaa nazwałam) zrobić zdjęcie. Skacze na mnie jak wchodzę ale z drugirj strony chodzi nisko przy ziemi jakby się bała :( Boi sie również aparatu i z bliska zdjęć nie udało mi się zrobić. Quote
zaginiona sara Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 prawdopodobnie to nie ona podobno byla widziana w okolicy jakies 10km od miejsca gdzie przebywala zrobimy nowe ogloszenia i powiesimy w tamtej okolicy no i szukanie... Quote
aganela Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Może spróbuje zawołać do niej Sara!?Może zareaguje?? Quote
anouk92 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Beka mam jej książeczkę. Była szczepiona na wściekliznę. Podaj mi adres na pw to wyślę Ci ją pocztą. Quote
Witokret Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 W rzeczywistosci Dorka jest jeszcze piekniejsza :loveu: Quote
beka Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 Witokret napisał(a):W rzeczywistosci Dorka jest jeszcze piekniejsza :loveu: To prawda :) Dorka czeka teraz na wspaniały dom Quote
beka Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 Ale ze mnie chamidło. Lara bardzo Ci dziękuję za fotki. Są piękne :) Quote
anouk92 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Piękna sunia:loveu: - teraz szybciutko do nowego, kochającego domku. Quote
zaginiona sara Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 niestety ale to raczej nie jest Sara Sara zaginela w woj Lubelskim w okolicach Bełżyc macie racje Sara nie plaszczyla sie przed czlowiekiem trzymala sie troche na dystans byla pewna siebie(moze dlatego ze mogla byc swiezo po wyrzuceniu) no i troche te kolory i wzrost chyba naprawde jest drobna tez jest piekna dostalismy informacje na nk ze jakis chlopak 12 lat wie gdzie ona jest niestety nic wiecej nie pisze nr tez nie podal piszemy do niego ale nie odp. bedziemy jej dalej szukac Quote
*Gajowa* Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Lara fotki piękne jak zwykle zresztą. Teraz prosiamy o ogłoszenia ślicznej Dorki :lol: Quote
beka Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 Dorcia dochodzi do siebie, w zasadzie jest gotowa do adopcji. Komu piekna oneczke Quote
Witokret Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Lepiej nie zwlekajcie, bo ktos wam ja sprzatnie sprzed nosa!! Quote
*Gajowa* Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Dorka potrzebuje ogłoszeń. KTO pomoże ? Quote
beka Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 Zrobiłam jej wczoraj kilka ogłoszen a Olga132 alegro Quote
*Gajowa* Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Dorka nie pamiętają ciotki o tobie :mad: Quote
Nika_88 Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Dawno mnie u ciebie nie było slicznotko, uciekaj już do swojego domku :loveu: Quote
beka Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 Dorcia nie ma szczęścia jak na razie. Telefomujący chcą ja albo do kojca albo wyłącznie do budy jako stróża. A ona na stróża to nie za bardzo.... łasi się i wszystkich kocha, to jaki z niej stóż by był?? Quote
Witokret Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Niech się sami do budy przypną i stróżują :mad: Wszystko jak najmniejszym kosztem... szkoda gadać. Coraz bardziej wqrzają mnie tacy ludzie :angryy: Quote
anouk92 Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Tak coraz więcej telefonów o psa do budy:shake:. Może po świętach coś się ruszy... Quote
Recommended Posts