Biutka Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Jakiej mogę spodziewać się konkurencji?:razz: Przyjmowanie zgłoszeń zakończone. W sobotę sędziuje pan. Leszek Siejkowski, a w niedzielę Petr Rehanek.[SIZE=2]Fotki napewno będą :eviltong: Quote
Biutka Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 Ja tak samo, tylko że w grupie młodszej :p Quote
Shetanka Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 No to z tego co widzę dogomaniackich MP nie będzie tłumu :lol: Powodzenia dziewczyny :multi: Quote
Biutka Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 My bez lokaty. Pan Siejkowski powiedział że jak na pierwszy raz poszło mi dobrze :razz: Zwycięstwo gr. Młodszej- Ola Szydłowska + MP DNIA! Zwycięstwo gr. Starszej- Alicja Nowak Gratulacje!:razz: Quote
Paatrycja Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Pan Siejkowski mówi tak każdemu, ale napewno sobie świetnie poradziłaś. Masz zdjęcia? :razz: Quote
Biutka Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 Zdjęć niestety nie mam :-( Aparat mi padł:placz: Quote
Recommended Posts