Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

We Wrocławskim schronisku przebywa Bernardynka 4 letnia śliczna łagoda sunia w stosunku do ludzi i zwierzat. Nie radzi sobie za kartami zupelnie jest chuda, zapadla sie:(Do tego sie przeziebila i ma zapalenie spojówek, przebywa w boksie 18.W schronisku od tyg, wlasciciele ja oddali w strasznym stanie była brudna i okropne zapchlona.Pani w schronie dala mi wyraznie do zrozumienia ze jezeli sunia nie znajdzie szybko domku nie przezyje:(

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dorothy po prostu sunia źle się czuje w schronie i jak wpadnie w depresję to rzeczywiście długo nie pożyje. Nie dość, że teraz jest w bardzo kiepskim stanie to dojdzie do tego "niejedzenie" i będzie klops.

Została oddana przez właścicieli- jacy by oni nie byli to JEDNAK BYLI i to jest dla psa najgorsze!

Posted

Poker napisał(a):
biedna psina,będą ją leczyć? czy już ją skreślili w schronie

lecza ja nie jest skreślona. Dostaje antybiotyk na przeziebienie i krople do oczu byłam u weterynarza sie o nia dowiedziec. Ale sunia jest wychudzona i zrezygnowana:( schronisko ja wykonczy

Posted

O tak ona jest przecudowna, tak słodko główkę przytulała, taka miziasta duża psina:loveu: Bidulka jest chudziutka strasznie, oby jutro Pan podjął właściwą decyzję..

Dzwoniłam dzisiaj do schroniska i Pani mi powiedziała, ze jest do 15 czynne, coś się pozmieniało, czy to tylko tak na kilka dni?? Orientuje się ktoś??

Ślicznotko trzymam kciuki:loveu:

Posted

To prawda czynne jest do 15 godz. do końca tygodnia od następnego normalnie do 16.30
bernardynka bardzo potrzebuje domu , poprostu Schronisko dla niej to tragedia , :-(:-(:-( ona niknie w oczach

Posted

pan z zabkowic ślaskich mowil ze ma domek z ogrodem i jedna Bernardynke bo szczeniaczek mu umarl. Powiedzialam mu ze jest to pies ktory wymaga leczenia i ze prawdopodobnie wysterylizowana tak zeby sprawdzic czy to nie pseudohodowca. Nie przesraszyl sie i mowil ze pojedzie zobaczyc pieska. Opowiedz cos o tym Facecie jak sie przedstawia zeby sunia na niego nie trafila:shake:

Posted

Ślicznotko, miejmy nadzieję że już jesteś w nowym domku.

Justynka tylko pamiętaj, że schronisko do 15:00 jest czynne, później już możesz się nie dodzwonić;)

Posted

jakby ktos chciał bernardyna u mnie w lesie krąży bernardyn pewnie wyrzucony . Dostałam o nim cynk wczoraj jezdze tam ale zapadł sie nie ma go obym go tylko znalazła choc jesc bede mu wozić