Fredzia:) Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 We Wrocławskim schronisku przebywa Bernardynka 4 letnia śliczna łagoda sunia w stosunku do ludzi i zwierzat. Nie radzi sobie za kartami zupelnie jest chuda, zapadla sie:(Do tego sie przeziebila i ma zapalenie spojówek, przebywa w boksie 18.W schronisku od tyg, wlasciciele ja oddali w strasznym stanie była brudna i okropne zapchlona.Pani w schronie dala mi wyraznie do zrozumienia ze jezeli sunia nie znajdzie szybko domku nie przezyje:( Quote
Dorothy Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 jak to NIE PRZEZYJE uspia ja? umrze z powodu dolegliwosci? nie kumam. Quote
Koperek Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Dorothy po prostu sunia źle się czuje w schronie i jak wpadnie w depresję to rzeczywiście długo nie pożyje. Nie dość, że teraz jest w bardzo kiepskim stanie to dojdzie do tego "niejedzenie" i będzie klops. Została oddana przez właścicieli- jacy by oni nie byli to JEDNAK BYLI i to jest dla psa najgorsze! Quote
Fredzia:) Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 OGŁOSZENIA: 1.pineska 2.eoferty 3.kokosy 4.autogiełda 5.neon 6. Quote
Poker Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 biedna psina,będą ją leczyć? czy już ją skreślili w schronie Quote
Rahl Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Jezu, taka piękna sunia a siedzi w schronisku :(:(:(. Hop, obyś znalazła domek.. Quote
Fredzia:) Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 Poker napisał(a):biedna psina,będą ją leczyć? czy już ją skreślili w schronie lecza ja nie jest skreślona. Dostaje antybiotyk na przeziebienie i krople do oczu byłam u weterynarza sie o nia dowiedziec. Ale sunia jest wychudzona i zrezygnowana:( schronisko ja wykonczy Quote
aganela Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 łooo jakie cudo !!!Trzeby ogłosić,ludzie by się bili o nią!!! Quote
Fredzia:) Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 mialam wlasnie tel. w spraiwe bernardynki pan juro jedzie ja zobaczyc trzymajcie kciuki Quote
martama Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 O tak ona jest przecudowna, tak słodko główkę przytulała, taka miziasta duża psina:loveu: Bidulka jest chudziutka strasznie, oby jutro Pan podjął właściwą decyzję.. Dzwoniłam dzisiaj do schroniska i Pani mi powiedziała, ze jest do 15 czynne, coś się pozmieniało, czy to tylko tak na kilka dni?? Orientuje się ktoś?? Ślicznotko trzymam kciuki:loveu: Quote
Dorothy Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 byloby cudownie gdyby tak szybko znalazla DOBRY dom :-) Quote
Bella1 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 To prawda czynne jest do 15 godz. do końca tygodnia od następnego normalnie do 16.30 bernardynka bardzo potrzebuje domu , poprostu Schronisko dla niej to tragedia , :-(:-(:-( ona niknie w oczach Quote
1doberman Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Trzymam mocno kciuki. Domku tylko nam nie uciekaj :mad:liczymy na ciebie;);). Quote
GoskaGoska Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 a co to za pan? powiedzial cos o sobie? Zeby to nie byl ten co do rozmnazania szuka benkow :angryy: Quote
Fredzia:) Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 pan z zabkowic ślaskich mowil ze ma domek z ogrodem i jedna Bernardynke bo szczeniaczek mu umarl. Powiedzialam mu ze jest to pies ktory wymaga leczenia i ze prawdopodobnie wysterylizowana tak zeby sprawdzic czy to nie pseudohodowca. Nie przesraszyl sie i mowil ze pojedzie zobaczyc pieska. Opowiedz cos o tym Facecie jak sie przedstawia zeby sunia na niego nie trafila:shake: Quote
GoskaGoska Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Fredzie o tym facecie jest na czarnych kwiatach - dodano calkiem niedawno Quote
Fredzia:) Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 przeczytalam nic sie nie zgadza to na pewno nie ten pan. Quote
Fredzia:) Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 jutro zadzwonie do schroniska i spytam bo dzis nie mialam kiedy Quote
martama Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Ślicznotko, miejmy nadzieję że już jesteś w nowym domku. Justynka tylko pamiętaj, że schronisko do 15:00 jest czynne, później już możesz się nie dodzwonić;) Quote
pati Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 jakby ktos chciał bernardyna u mnie w lesie krąży bernardyn pewnie wyrzucony . Dostałam o nim cynk wczoraj jezdze tam ale zapadł sie nie ma go obym go tylko znalazła choc jesc bede mu wozić Quote
Recommended Posts