Jump to content
Dogomania

Bolek - kolejny wielki - 10 letni - zapomniany - a jednak nie - ma DOM!!!!

Recommended Posts

Posted

Od Oli ze schroniska dowiedziałam się, że jak zabierali Bolka - (a Gustawa dowieźli :evil_lol:) to jego nowa Pani w schronisku mówiła do niego jaki to on jest przystojny :crazyeye:.

Temu psu naprawdę się trafili wyjątkowi ludzie. Kto by do takiego "potwora" mówił, że przystojny jest?

?? To tak jak by wmawiać .... no taki aktor ... jak mu tam jest .... a J. Nicolson, że jest przystojny :-).

Tylko Gustawie się nie obrażaj. Przystojny to się dopiero w domku zrobiłeś. W schronie to wyglądałeś jak szara, stara góra sierści. I nochal. No ale niektórzy widzą więcej.

A teraz się przyznam, że ja prawie nie wierzyłam, że znajdą się ludzie gotowi go pokochać.
Za duży, za stary, za czarny, ....

A jak już pomyślę, że tylko zdjecie zobaczyli, tyyyyyle km przejechali. Cuda się dzieją. Jak nic Cuda.

• Replies 238
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To ja też się przyznam, że prawie nie wierzyłam. :oops: A przecież powinnam, bo to nie pierwszy cud na dogo!

Yorija, Bolek jest wyjątkowo przystojny! :mad: Ja tam kocham takie szorściaki. Mój TŻ jest trochę do niego podobny. :evil_lol:

Posted

Agata51 ma zupelna racje :Bolek to przystojniak i koniec kropka:evil_lol:a jak ktos sie nie zgadza -trudno...piekno jest pojeciem wzglednym:p

Posted

Zapomniałam napisać, że to Zulus jest! Tutaj z Aśką, jego fanką i opiekunką! Tylko ona jest w stanie okiełznać jego temperament na spacerkach. A taka z niej chudzinka!

Posted

PRZEPRASZAM ZA OFFA:

Witam!
Serdecznie zapraszam na wątek wspaniałego, białego psa w typie TERRIERA!
Psiak od ponad dwóch lat przebywa w schronisku.
Praktycznie nie ma kontaktu z człowiekiem
i jeszcze nigdy nie był na spacerze.
Nikt nie dba o jego wspaniałą szatę, prwie nikt go nie odwiedza. Psiak pilnie potrzebuje DT lub DS!
Bardzo mile widziany jest również każdy inny rodzaj pomocy...
Musimy mu pomóc zanim zapomni, że jest coś takiego jak MIŁOŚĆ!!!
On naprawde jej bardzo potrzebuje...
Jeszcze raz serdecznie zapraszam i proszę o pomoc:
http://www.dogomania.pl/forum/f28/bi.../#post11916233

POZDRAWIAM

Posted

agata51 napisał(a):
Przy tej ilości jeden więcej nie robi różnicy! :evil_lol:

Czyżby Ciotka sugerowała, żeby go przywieźć? I po drodze Zulusa?

Posted

agata51 napisał(a):
Są jakieś wieści od Bolka?

Nie ma - ale tak mi się wydaje, że raz na jakiś czas nas taaaaakim super listem zastrzelą i fotkami :-)

Trzeba ostrożnie je dawkować. Bo to niebezpieczne.

Posted

agata51 napisał(a):
Głupio pytam. Przecież gdyby były, natychmiast byś przekazała.

Eee wcale głupio nie pytasz. Co sobie myślisz, że ja tak od razu wrzucam takie listy. Gdzie tam - jestem wybitnie egoistyczna - najpierw przez kilka dni je czytam a potem się dopiero dzielę.:oops: