Yorija Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 Od Oli ze schroniska dowiedziałam się, że jak zabierali Bolka - (a Gustawa dowieźli :evil_lol:) to jego nowa Pani w schronisku mówiła do niego jaki to on jest przystojny :crazyeye:. Temu psu naprawdę się trafili wyjątkowi ludzie. Kto by do takiego "potwora" mówił, że przystojny jest? ?? To tak jak by wmawiać .... no taki aktor ... jak mu tam jest .... a J. Nicolson, że jest przystojny :-). Tylko Gustawie się nie obrażaj. Przystojny to się dopiero w domku zrobiłeś. W schronie to wyglądałeś jak szara, stara góra sierści. I nochal. No ale niektórzy widzą więcej. A teraz się przyznam, że ja prawie nie wierzyłam, że znajdą się ludzie gotowi go pokochać. Za duży, za stary, za czarny, .... A jak już pomyślę, że tylko zdjecie zobaczyli, tyyyyyle km przejechali. Cuda się dzieją. Jak nic Cuda. Quote
agata51 Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 To ja też się przyznam, że prawie nie wierzyłam. :oops: A przecież powinnam, bo to nie pierwszy cud na dogo! Yorija, Bolek jest wyjątkowo przystojny! :mad: Ja tam kocham takie szorściaki. Mój TŻ jest trochę do niego podobny. :evil_lol: Quote
Panca Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Agata51 ma zupelna racje :Bolek to przystojniak i koniec kropka:evil_lol:a jak ktos sie nie zgadza -trudno...piekno jest pojeciem wzglednym:p Quote
malawaszka Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 ależ tu wspaniałe wiesci!!!!!!! szczęścia chłopaku!!!! :loveu::multi::multi::multi: Quote
agata51 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 [quote name='malawaszka']ależ tu wspaniałe wiesci!!!!!!! szczęścia chłopaku!!!! :loveu::multi::multi::multi: U czarnych nochali najwspanialej jest! Quote
agata51 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Zapomniałam napisać, że to Zulus jest! Tutaj z Aśką, jego fanką i opiekunką! Tylko ona jest w stanie okiełznać jego temperament na spacerkach. A taka z niej chudzinka! Quote
stokrotka Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 To jest bardzo przystojny sierściuch :loveu: Quote
agata51 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 stokrotka napisał(a):To jest bardzo przystojny sierściuch :loveu: Jest do wzięcia! Quote
Cieplutkaa. Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 PRZEPRASZAM ZA OFFA: Witam! Serdecznie zapraszam na wątek wspaniałego, białego psa w typie TERRIERA! Psiak od ponad dwóch lat przebywa w schronisku. Praktycznie nie ma kontaktu z człowiekiem i jeszcze nigdy nie był na spacerze. Nikt nie dba o jego wspaniałą szatę, prwie nikt go nie odwiedza. Psiak pilnie potrzebuje DT lub DS! Bardzo mile widziany jest również każdy inny rodzaj pomocy... Musimy mu pomóc zanim zapomni, że jest coś takiego jak MIŁOŚĆ!!! On naprawde jej bardzo potrzebuje... Jeszcze raz serdecznie zapraszam i proszę o pomoc: http://www.dogomania.pl/forum/f28/bi.../#post11916233 POZDRAWIAM Quote
Cieplutkaa. Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Nie wiem jak to się stało, że link nie działa :roll: W każdym razie: Biały mix.TERRIER!!! DT/DS potrzebny na CITO!!! Prosimy o ogłoszenia i bannerki!!! Mam też go w podpisie.... Pozdrawiam i zapraszam na wątek ;-) Quote
Yorija Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 A teraz drogie Ciotki temu wielkiemu Nochalowi trzeba domek znaleźć: Quote
agata51 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 [quote name='Yorija']A teraz drogie Ciotki temu wielkiemu Nochalowi trzeba domek znaleźć: Ma swój wątek? Quote
stokrotka Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 agata51 napisał(a):Jest do wzięcia! U mnie są już cztery czworonogi szczekające, mój TZ dostałby zawału. Quote
agata51 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 stokrotka napisał(a):U mnie są już cztery czworonogi szczekające, mój TZ dostałby zawału. Przy tej ilości jeden więcej nie robi różnicy! :evil_lol: Quote
Yorija Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 agata51 napisał(a):Przy tej ilości jeden więcej nie robi różnicy! :evil_lol: Czyżby Ciotka sugerowała, żeby go przywieźć? I po drodze Zulusa? Quote
agata51 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 [quote name='Yorija']Czyżby Ciotka sugerowała, żeby go przywieźć? I po drodze Zulusa? Jasne! I dorzuć jeszcze tego: http://www.dogomania.pl/forum/f28/bialy-mix-terrier-dt-ds-potrzebny-na-cito-prosimy-o-ogloszenia-bannerki-132966/index16.html Quote
Yorija Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 [quote name='agata51']Jasne! I dorzuć jeszcze tego: http://www.dogomania.pl/forum/f28/bialy-mix-terrier-dt-ds-potrzebny-na-cito-prosimy-o-ogloszenia-bannerki-132966/index16.html Mówisz - masz. W weekend będę :-) Tylko poproszę o adres. Quote
Yorija Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 agata51 napisał(a):Są jakieś wieści od Bolka? Nie ma - ale tak mi się wydaje, że raz na jakiś czas nas taaaaakim super listem zastrzelą i fotkami :-) Trzeba ostrożnie je dawkować. Bo to niebezpieczne. Quote
agata51 Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Głupio pytam. Przecież gdyby były, natychmiast byś przekazała. Quote
Yorija Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 agata51 napisał(a):Głupio pytam. Przecież gdyby były, natychmiast byś przekazała. Eee wcale głupio nie pytasz. Co sobie myślisz, że ja tak od razu wrzucam takie listy. Gdzie tam - jestem wybitnie egoistyczna - najpierw przez kilka dni je czytam a potem się dopiero dzielę.:oops: Quote
agata51 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 O, ty chorobo ciężka! :mad: Teraz też napawasz się lekturą? :angryy: Quote
Recommended Posts