Jump to content
Dogomania

Wilkowate SZCZENIAKI! Kora i Berta w nowych domkach :))) Mamba w DT

Recommended Posts

• Replies 729
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja mam na razie sunie na DT, do tego z chorobą skóry..:roll:
ale są śliczne. Na gumtree mają ogłoszenia? Na cafeanimal? orientuje się ktoś?
Na mam kiedy całego wątku przeglądnąć, może wieczorem.:oops:

Posted

Soema napisał(a):
Ja mam na razie sunie na DT, do tego z chorobą skóry..:roll:
ale są śliczne. Na gumtree mają ogłoszenia? Na cafeanimal? orientuje się ktoś?
Na mam kiedy całego wątku przeglądnąć, może wieczorem.:oops:

cioteczko ogłaszaj gdzie mozesz - na razie niewiele tych ogłoszeń wiec jesli zdublujesz to tym wieksza szansa dla nich

na gumtree dała An1a ale wtedy jeszcze nie było tekstu do ogłoszeń wiec jesli mozesz to ogłaszaj - będę wdzięczna!

ja juz zaczynam powaznie myslec o odwiezieniu ich do schronu..bo co mam robic?

Posted

Zrobię im ogloszenie na Cafeanimal. Może uda się im i będą w Metro :roll:
Porozmawiam jeszcze z rodzicami, czy by dało radę wziąć małą na Święta jak wrócę.. Ale chyba małe szanse, 2 ONki już w domu mam.

Posted

czesc dziewczyny :), jak tam maluchy? odliczam dni do przyjazdu maluszka:P
Rufusowa:) współczuje jesli chodzi o łuzko:-(
A jeśli chodzi o twoja mame, to mam tak samo,moja mama kocha zwwierzeta(ale zawsze marudzi ze to wydatek, ze trzeba sie psem caly czas zajmowac,itp. ...) ja ja słucham ale jak to ja nie przejmuje sie tym, i zawsze do domu cos sprowadze, 2 dni pomarudzi i jej przechodzi- ja wiem nie dobra córka jestem.

Posted

Która sunia jedzie do Gdyni :> to gdzie mogę to wstawię.
Ponowię Gumtree. Bo tam szybko spadają. I trzymajcie kciuki za Cafeanimal :roll:
do Krk i tak pewnie by z transportem ciężko było :shake: nie bardzo by Cię to ratowało..

EDIT:
już wiem, że Mamba ;)

Posted

Soema napisał(a):
Zrobię im ogloszenie na Cafeanimal. Może uda się im i będą w Metro :roll:
Porozmawiam jeszcze z rodzicami, czy by dało radę wziąć małą na Święta jak wrócę.. Ale chyba małe szanse, 2 ONki już w domu mam.

byłoby cudownie....powiedz ze sytuacja jest podbramkowa...zebys zobaczyła te maluszki...nie wyobrazam ich sobie w schronie...one sa takie cudowne jak sie bawią

Posted

wkoncu nie wiem... jaki maluch do nie jedzie, mamie sie spodobala chyba Kora-to chyba ta słodka sunia w obroży, a mi sie kazdy podoba, wiec jak dla nie moze byc to niespodzianka, ja i tak sie ciesze ze moge pomóc

Posted

izys napisał(a):
czesc dziewczyny :), jak tam maluchy? odliczam dni do przyjazdu maluszka:P
Rufusowa:) współczuje jesli chodzi o łuzko:-(
A jeśli chodzi o twoja mame, to mam tak samo,moja mama kocha zwwierzeta(ale zawsze marudzi ze to wydatek, ze trzeba sie psem caly czas zajmowac,itp. ...) ja ja słucham ale jak to ja nie przejmuje sie tym, i zawsze do domu cos sprowadze, 2 dni pomarudzi i jej przechodzi- ja wiem nie dobra córka jestem.

ja tez tak zawsze robiłam :evil_lol:
powiem Ci ze nawet wet sie zakochał w tych szczylkach a najbardziej mu sie podobała czarna Mamba :loveu:

mojej mamie tez serce zmiękło ale na dłuższą metę ją to przybiło i nie dała rady :shake:

Posted

ja sie ciesze teraz jesli chodzi o moja mame- bo ja weterynarz przestraszył ze Dracus w kazdej chwili moze sie na nia zucic, i bala sie go dotykac, nawet bala sie w jednym pokoju z nim przebywac, nie mowiac juz o spaniu-a teraz jest dobrze-chyba bardziej sie cieszy na jego widok jak wraca z pracy niz na m0j, karmi go z reki, glaska- poprostu przekonaała sie do niego

Posted

Ja je widzę i wiem...:-(
Nie wiem czy się zgodzą, ale zawsze jest kwestia transportu. Ja jestem w Krk, mam na DT sunie z chorobą skóry, jeszcze nie zdiagnozowana (chyba nużyca, albo.. grzybica, bardziej prawdopodobne to pierwsze, więc nie zaraźliwe - pierwszy banerek w podpisie)
do Sandomierza jadę dopiero 19grudnia. Chyba, że do tego czasu by dom w Krk na przykład znalazły, albo coś.. ewentualnie by pojechał ze mną.. :roll:
one oprócz robaków i pcheł, to nie mają żadnych chorób. BO obecna tymczasowiczka też miała być zdrowa :roll:

Posted

To Kora niech zostanie.... chociaz serce sciska ze nie moge wziasc wszystkich:P, mama troche pomarudziła juz ze sie przyzwyczai do malego i co wtedy??- najwyzej zostanie:P

Posted

[quote name='izys']wkoncu nie wiem... jaki maluch do nie jedzie, mamie sie spodobala chyba Kora-to chyba ta słodka sunia w obroży, a mi sie kazdy podoba, wiec jak dla nie moze byc to niespodzianka, ja i tak sie ciesze ze moge pomóc

Izys to jak uważasz...jesli jest szansa ze dzieki temu Twoja mama będzie bardziej zadowolona albo ze u Was zostanie, to pisz śmiało :) mnie wszystko jedno ;)

Monagrz wpłaciła 50 zł - dziękuję Kochana! :Rose: :loveu:

Posted

Soema napisał(a):
Ja je widzę i wiem...:-(
Nie wiem czy się zgodzą, ale zawsze jest kwestia transportu. Ja jestem w Krk, mam na DT sunie z chorobą skóry, jeszcze nie zdiagnozowana (chyba nużyca, albo.. grzybica, bardziej prawdopodobne to pierwsze, więc nie zaraźliwe - pierwszy banerek w podpisie)
do Sandomierza jadę dopiero 19grudnia. Chyba, że do tego czasu by dom w Krk na przykład znalazły, albo coś.. ewentualnie by pojechał ze mną.. :roll:
one oprócz robaków i pcheł, to nie mają żadnych chorób. BO obecna tymczasowiczka też miała być zdrowa :roll:

ciotka moja tymczasowiczka, ktora została na stałe tez miała podejrzenie nużeńca. Kąp ją w hexodermie i niech nosi preventica. Będzie dobrze!
no i wet musi wymyslec jakąś kuracje
Moj Rufus nie zaraził sie nużeńcem tylko jakimś gronkowcem ale zaraz przeszło...zdrowe psy raczej nie są narazone ale to niech wet sie lepiej wypowie na ten temat.
Szczeniaki mają bardzo duzy apetyt i brykają...ogólnie są zdrowe tylko te pchły im dokuczają :shake:

Posted

Moja sunia (ON) w domu ma od 9miesiąca życia nużyca, co jakiś czas się odzywa u niej :angryy: wiem jak jest.. Co do mojej z DT, dziś miały być wyniki, ale padł mikroskop i będą w piątek. Muszę iść do kogoś innego :mad:
Ja bym chętnie tą ONkowatą wzięła na DT, bo raz, że szybko dom by znalazła, a dwa że mi się baardzo podoba :lol: gdybym wiedziała, że Nancy jej nie zarazi.. to by już krakuską mogła być :roll:

Posted

dobra to Kora jedzie do Gdyni :loveu:

ciesze sie ze Twoja mama zaakceptowała Dracusia i pewnie pomogło ze był taki zabiedzony...u mnie tez mama na litosc sie brała :evil_lol:

Posted

Soema napisał(a):
Moja sunia (ON) w domu ma od 9miesiąca życia nużyca, co jakiś czas się odzywa u niej :angryy: wiem jak jest.. Co do mojej z DT, dziś miały być wyniki, ale padł mikroskop i będą w piątek. Muszę iść do kogoś innego :mad:
Ja bym chętnie tą ONkowatą wzięła na DT, bo raz, że szybko dom by znalazła, a dwa że mi się baardzo podoba :lol: gdybym wiedziała, że Nancy jej nie zarazi.. to by już krakuską mogła być :roll:

ja mysle ze one wszystkie są przecudne :loveu:
na serio..kazda ma w sobie cos...ciezko na zywo sie zdecydowac ktora najfajniejsza :cool3:

jakby co to raz w tygodniu mąż jednej z dogomaniaczek jezdzi na trasie Warszawa- Kraków

widze ze masz doczynienia z nuzencem :mad: moja chyba non stop będzie preventic nosiła :roll: