Neigh Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Ha, przy okazji się czegoś mądrego dowiedziałam:-). Może by tak Bryśkowi zrobić allegro na kilka województw........do rozpaczy mnie ten pies doprowadza. Quote
rufusowa Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 i ja podnoszę jadę do domu a potem do weta :cool3: Quote
gusia0106 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 I co u weta? Chyba zapasowej klawiatury jednak brak ;) Quote
pixie Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 rufusowa napisz w watu kieleckim / Erki/ ze szukasz trasportu katowice kielce i katowickim predzej znajdziesz one maja juz trasy w glowach kto kiedy skad jezdzi..tu w warszawskim no i transportowym..to raczej sporadycznie sie trafi...jesli to pilne daj w tytule Quote
eliza_sk Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 cioteczka, gdzie są zdjęcia i opisiki :mad: Quote
rufusowa Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 witajcie ciotki najpierw napiszę najważniejsze-najpilniejsze moja mama nie życzy sobie szczeniaków w domu :-( nie jest osobą zaangażowaną w adopcje..ledwo się zgodziła na dwa psy w domu a póki co mieszkam u niej, wiec muszę to zdanie respektować :-( szczeniaki miały conajwyzej przenocować a to juz dwie noce i zgadnijcie u kogo w pokoju? u mojej mamy.... one w nocy się drapią i piszczą, bo je pchły gryzą...do tego w nocy tez są głodne i też robią kupki i siusiu... moze sie dziwicie mojej mamie ale ja nie :-( myślę sobie...jak te dwa ktoś wezmie (błagam...nie chcę ich odwozić do schronu:placz:), to dam do mojej mamy moją suke a w moim pokoju jakos damy rade z Rufusem i z jedną szczylką ktora ma jechać do Izys....czyli do niedzieli co do transportu, to myslę, ze już załatwione. Jeszcze tylko potrzebujemy transportera :modla: co do weta maluchy strasznie zapchlone :-( te strupki są oczywiście dlatego ze się non stop drapią....wczoraj zostały zakroplone i za dwa-trzy dni ma im przejsc dzisiaj dostały tabletki na odrobaczenie, jedna zwymiotowała robaki a dwie stały nad nią jak sępy zeby to co swróciła zjeść :cool1: wczoraj zapłaciłam 40 zł - w pracy zeskanuję karteczke od weta z tą informacją i napiszę rozliczenie Elizo przepraszam ze się nie odezwałam ale nie miałam zapasowej klawiatury - dopiero poznym wieczorem ale musiałam isc moje psy wybiegac bo potrzebowały troche uwagi oprócz tego małe są przeurocze...wczoraj w lecznicy ludzie je pozerali wzrokiem włącznie z wetem są wilkowate i puchate Quote
eliza_sk Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 To oferty transporterów z Mazowsza: [ok. Makowa Maz.] malagos (duzy dla kota) [Warszawa] Kostek (koci i gryzoniowy) [Kanie] AnetaW (dla kotów) [Nowa Iwiczna/Warszawa] jayo [mińsk mazowiecki] nadzieja ( swoje 2 transporterki) [Warszawa/Świercze] Ewusek konisia (mały (np. dla kota)) [Domaniew/ k. Pruszkowa] Karolajna (Posiadam jeden transporterek dla małych zwierząt (świnki, króliki oraz małe psy np. yorki)) [Warszawa] Belula Oraz klatek kennelowych, bo są w oddzielnej zakładce: [mazowieckie] Kostek [mazowieckie] AnetaW (duża) [mazowieckie] jayo [mazowieckie] nadzieja (pomoc) [mazowieckie] Hanah [mazowieckie] Ewusek Quote
pixie Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 [quote name='rufusowa']witajcie ciotki najpierw napiszę najważniejsze-najpilniejsze moja mama nie życzy sobie szczeniaków w domu :-( nie jest osobą zaangażowaną w adopcje..ledwo się zgodziła na dwa psy w domu a póki co mieszkam u niej, wiec muszę to zdanie respektować :-( szczeniaki miały conajwyzej przenocować a to juz dwie noce i zgadnijcie u kogo w pokoju? u mojej mamy.... one w nocy się drapią i piszczą, bo je pchły gryzą...do tego w nocy tez są głodne i też robią kupki i siusiu... moze sie dziwicie mojej mamie ale ja nie :-( myślę sobie...jak te dwa ktoś wezmie (błagam...nie chcę ich odwozić do schronu:placz:), to dam do mojej mamy moją suke a w moim pokoju jakos damy rade z Rufusem i z jedną szczylką ktora ma jechać do Izys....czyli do niedzieli co do transportu, to myslę, ze już załatwione. Jeszcze tylko potrzebujemy transportera :modla: co do weta maluchy strasznie zapchlone :-( te strupki są oczywiście dlatego ze się non stop drapią....wczoraj zostały zakroplone i za dwa-trzy dni ma im przejsc dzisiaj dostały tabletki na odrobaczenie, jedna zwymiotowała robaki a dwie stały nad nią jak sępy zeby to co swróciła zjeść :cool1: wczoraj zapłaciłam 40 zł - w pracy zeskanuję karteczke od weta z tą informacją i napiszę rozliczenie Elizo przepraszam ze się nie odezwałam ale nie miałam zapasowej klawiatury - dopiero poznym wieczorem ale musiałam isc moje psy wybiegac bo potrzebowały troche uwagi oprócz tego małe są przeurocze...wczoraj w lecznicy ludzie je pozerali wzrokiem włącznie z wetem są wilkowate i puchate ziele 77 hmmm warszawa bidulka wszystkich do niej wysylam..kto pierwszy ten lepszy..ale ona pisala ze tylko na kilka dni...moze nawet w tym watku..juz taka jestem zakrecona przez te subskrybcje..ze co widze to wklejam... moze te kilka dni uratuje szczeniaczki..moze cos sie wyklaruje..z pewnoscia wydluzy droge do schronu...oby nigdy do niego nie trafily transporter...hmm w mapie pomocy dogo..klik w moj podpis...sporo ofert transportera pisac pisac pisac Quote
rufusowa Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 dziękuję cioteczki! zaraz będę pisała An1a napisz kochana w miedzyczasie kiedy ten transporter by do Warszawy wrócił? zaraz wkleję fotki do ogłoszeń i tekst Quote
an1a Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 rufusowa napisał(a): An1a napisz kochana w miedzyczasie kiedy ten transporter by do Warszawy wrócił? zaraz wkleję fotki do ogłoszeń i tekst Prawdopodobnie w połowie stycznia? Jeszcze się dopytam. Dawaj tekst i zdjęcia, cholera sytuacja do d... :roll: Powiem Ci, że nie dziwię się Twojej mamie... Sporo ludzi uważa, że bycie DT dla szczyli to bułka z masłem... A poza wiecznym lataniem ze szmatką jest też zarywanie nocy. Ja przy takich niespokojnych siedziałam w nocy w kuchni i je zabawiałam, żeby TZ się wyspał. Quote
rufusowa Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 dla Mamby (czarnej) Trzy suczki - siostrzyczki szukają domów. Miały być utopione, bo nikt na wsi ich nie chciał.... Ich mama jest owczarkiem niemieckim długowłosym....psa, który je spłodził nie znamy Mamba, to ok. dwumiesięczna, wilkowata suczka. Została w ostatniej chwili uratowana. Trafiła do domu tymczasowego zapchlona i w strupkach. Jest bardzo uroczą suczką, wesołą i skorą do zabaw. Jest cała czarna. Będzie prawdopodobnie wielkości owczarka niemieckiego lub nieco mniejsza. UWAGA!!! Przyszły właściciel Mamby będzie musiał się zobowiązać (w umowie) do sterylizacji suni. Obowiązuje wizyta przedadopcyjna i poadopcyjna. KONTAKT w sprawie adopcji: 698-908-208 MAMBA PRZEBYWA W GDYNI i zdjęcia (jak na złość fotosik nie działa) Quote
rufusowa Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 dla Berty (najbardziej puchatej) - u Jagienki na dt - KRAKÓW Trzy suczki - siostrzyczki szukają domów. Miały być utopione, bo nikt na wsi ich nie chciał.... Ich mama jest owczarkiem niemieckim długowłosym....psa, który je spłodził nie znamy Berta, to ok. dwumiesięczna, wilkowata suczka. Została w ostatniej chwili uratowana. Trafiła do domu tymczasowego zapchlona i w strupkach. Jest bardzo uroczą suczką, wesołą i skorą do zabaw ale także czujną. Jest czarna, podpalana i bardzo puchata. Będzie prawdopodobnie wielkości owczarka niemieckiego. UWAGA!!! Przyszły właściciel Berty będzie musiał się zobowiązać (w umowie) do sterylizacji suni. Obowiązuje wizyta przedadopcyjna i poadopcyjna. KONTAKT w sprawie adopcji: 604-349-001 zdjęcia Quote
rufusowa Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 wstęp Trzy suczki - siostrzyczki szukają domów. Miały być utopione, bo nikt na wsi ich nie chciał.... Ich mama jest owczarkiem niemieckim długowłosym....psa, który je spłodził nie znamy dla Kory (najbardziej owczarkowatej) Kora, to ok. dwumiesięczna suczka w typie owczarka niemieckiego. Została w ostatniej chwili uratowana. Trafiła do domu tymczasowego zapchlona i w strupkach. Jest bardzo uroczą, odważną i skorą do zabaw suczką. Jest czarna, podpalana i ma bardzo gęstą sierść. Być może będzie długowłosa. Będzie prawdopodobnie wielkości owczarka niemieckiego. UWAGA!!! Przyszły właściciel Kory będzie musiał się zobowiązać (w umowie) do sterylizacji suni. KONTAKT w sprawie adopcji: 698-908-208 fotki Quote
an1a Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Zrobione na szybko dla wszystkich: SZCZENIAKI OWCZARKA MIX - 3 suczki 10 tyg. - URATUJ!!! - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Warszawa Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia Komputer w pracy mi się wiesza.. :shake: Najlepiej jak najwięcej ogłoszeń... W wolnej chwili jeszcze powrzucam gdzieś. Quote
Neigh Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Ten transporter to do pociągu potrzebny tak? Bo tak na przyszłość i w ogóle - ja mam transporter taki ogromny ( największy rozmiar chyba ) lotniczy. Do pociągu to on się na bank nie nadaje......ale tak przy okazji mówię. Quote
rufusowa Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 an1a napisał(a):Prawdopodobnie w połowie stycznia? Jeszcze się dopytam. Dawaj tekst i zdjęcia, cholera sytuacja do d... :roll: Powiem Ci, że nie dziwię się Twojej mamie... Sporo ludzi uważa, że bycie DT dla szczyli to bułka z masłem... A poza wiecznym lataniem ze szmatką jest też zarywanie nocy. Ja przy takich niespokojnych siedziałam w nocy w kuchni i je zabawiałam, żeby TZ się wyspał. bardzo proszę o pomoc w ogłaszaniu... do każdej z suczek dodawajcie przynajmniej jedną fotkę zbiorczą - moze ktos upatrzy inną siostrzyczke.. bycie dt dla szczylków, to niezłe wyzwanie...z jednym jakos sie przezyje ale z trzema w jednym pokoju zupełnie do tego nie przystosowanym...masakra :-( ide się umyc, bo niedługo do pracy :roll: Quote
rufusowa Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 [quote name='an1a']Zrobione na szybko dla wszystkich: SZCZENIAKI OWCZARKA MIX - 3 suczki 10 tyg. - URATUJ!!! - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Warszawa Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia Komputer w pracy mi się wiesza.. :shake: Najlepiej jak najwięcej ogłoszeń... W wolnej chwili jeszcze powrzucam gdzieś. dziękuję cioteczko! Quote
rufusowa Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 Neigh napisał(a):Ten transporter to do pociągu potrzebny tak? Bo tak na przyszłość i w ogóle - ja mam transporter taki ogromny ( największy rozmiar chyba ) lotniczy. Do pociągu to on się na bank nie nadaje......ale tak przy okazji mówię. my potrzebujemy do pociągu :cool3: moze napisz cioteczko do pixie ze go masz :cool3: Quote
eliza_sk Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Kora, na 5 województw: KORA-2 mies. OWCZAREK mix-URATUJ przed SCHRONEM ! (503160287) - Aukcje internetowe Allegro Berta na 5 województw: BERTA-2 mies. OWCZAREK mix-URATUJ przed SCHRONEM ! (503149064) - Aukcje internetowe Allegro Mamba na 5 województw: MAMBA-2 mies. OWCZAREK mix-URATUJ przed SCHRONEM ! (503137799) - Aukcje internetowe Allegro Quote
rufusowa Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 przed chwilą rufus miał atak padaczkowy i nasikał mi na łóżko.. wymiękam Quote
Recommended Posts