eliza_sk Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 I zwierzaki rzeczywiście w niezłym stanie - nie ma podstaw do interwencji jakiegoś TOZu ? Quote
gameta Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 eliza_sk napisał(a):I zwierzaki rzeczywiście w niezłym stanie - nie ma podstaw do interwencji jakiegoś TOZu ? z kotów które ja widziałam, te w najgorszym stanie już za TM (2 lub 3 szt), całą resztę zaczęła leczyć "po aferze" i jakoś wyszły na prostą. A 30 szt nowych nabytków jest za krótko u niej, by być w tragicznym stanie :cool1: Pytanie jak długo będą zdrowe ? I dodatkowo - ona już o tych nowych naopowiadała na ostatniej wizycie, żę wszystkie chore, więc cóż, długiego życia im nie wróżę, bo widziałam aukcje na których je kupowała i te koty nie były chore ... Quote
rufusowa Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 co to się z ludzmi dzieje :shake: w adopcjach warto być nieufnym...co i rusz to sobie uświadamiam... Quote
Soema Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 rufusowa napisał(a):co to się z ludzmi dzieje :shake: w adopcjach warto być nieufnym...co i rusz to sobie uświadamiam... Mnie przeraża, że wiele ludzi DT nie sprawdza.. :shake: Tobie się nie dziwię, bo to teoretycznie znana na dogo osoba i ma psa 'stąd'. Ale kilka razy tu psy jechały do osób nowych na dogo.. Ja byłam tak przetrzepana na samym początku, że dziwię się, że nie uciekłam :roll: jeszcze mnie od nieodpowiedzialnych studentek zwyzywano :evil_lol: Coraz mniejszej ilości osób tu ufam... przykre to, bo stoimy po jednej stronie. Ale dużo osób zaczyna zarabiać na psach/kotach, nawet na dogo..:roll: Quote
Recommended Posts