Jump to content
Dogomania

Wilkowate SZCZENIAKI! Kora i Berta w nowych domkach :))) Mamba w DT

Recommended Posts

Posted

rufusowa napisał(a):
Jestem po rozmowie z bratem Izy :cool3:

O wreszcie jakies wiesci pomyslne:lol:
To oby sie udalo Mambie tam zostac, bo zakladamy ze sunia jest tam szczesliwa;)

• Replies 729
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jagienko dziękuję za nowe fotki Berty :loveu:

jaka ona jest już duża i jak jej ładnie sterczą uszy :crazyeye:

juz widać jaka z niej będzie piękna pannica :loveu:

ja tez musze sie zmobilizować i zadzwonić do nowej rodziny Kory (oczywiscie w celu pomęczenia ich o fotki :diabloti:)

co do wizyty przedadopcyjnej u rodziny Izy, to rozmawiam w tej sprawie z ciotkami z Gdyni :razz:

Posted

było cicho, bo ciotka idzie na wizytę jutro (o czym się dowiedziałam dzisiaj) :razz:

Obiecuję, ze napiszę jaki efekt ;)

p.s. jagienko widzę, ze Twoje fotki są w porządku, tylko mnie się w domu rozjechały wiec wyrzucę je z mojego posta :p

Posted

cisza bo sie nic nie dzieje, heheh
Iza sie nie pojawia- bo nie chce :)
Ale ja sie pojawilam :D... moze ktos zechce sie doczepic ?;> bedzie o czym gadac
Tak wiec- Iza ma neta- a na dogo nie wchodzi, bo "nie lubi jak sie po niej jedzie"
Niektorzy osiagneli wiec cel ;D
Łatwy zreszta do przewidzenia :D ( mowi niektorzy, bo nie wszyscy byli tu niemili, oraz nie wszyscy byli pesymistami)
Pozdrawiam- zycze milej debaty :)

Posted

[quote name='dczn']cisza bo sie nic nie dzieje, heheh
Iza sie nie pojawia- bo nie chce :)
Ale ja sie pojawilam :D... moze ktos zechce sie doczepic ?;> bedzie o czym gadac
Tak wiec- Iza ma neta- a na dogo nie wchodzi, bo "nie lubi jak sie po niej jedzie"
Niektorzy osiagneli wiec cel ;D
Łatwy zreszta do przewidzenia :D ( mowi niektorzy, bo nie wszyscy byli tu niemili, oraz nie wszyscy byli pesymistami)
Pozdrawiam- zycze milej debaty :)

Znowu trollujemy ?

Posted

Dorota ja mam prośbę...przeczytaj Regulamin tego forum...

My tu próbujemy pomagać zwierzętom...nie mamy ochoty się denerwować i odpowiadać na zaczepki :shake:
Wystarczająco dużo zmartwień mamy z powodu nieodpowiedzialności poprzednich właścicieli psów, które mają tu wątki czy z powodu bezradności, bo przeciez wszystkim psom nie da się pomóc...

Jeśli należysz do osób, ktore lubią się kłócić, to moze na innym forum znajdziesz uznanie...

Z resztą napisałaś na wątku Draco, ze ten wątek masz gdzieś także nie rozumiem po co się tu wypowiadasz :niewiem:

A co do Izy, to już nie raz się przekonałam że mówi jedno (obiecuje) a robi drugie....nie będę jej prosić o to zeby się łaskawie pojawiła.
Gdyby była w porządku, to by się odezwała a skoro się nie odzywa, nie odkręca sytuacji, to ja już jej nie zaufam mimo ze wiem ze nie jest złą osobą ale... dorosłość zobowiązuje do odpowiedzialności za to co się robi i mówi. Wzięła psa na tymczas a teraz cisza...ucieka od odpowiedzialności, nie kończy sprawy...nikt jej nie będzie za takie postępowanie chwalił ani głaskał po główce.

To jest forum i każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie (nie obrażając innych) więc nie dziw się, ze padły tu rózne słowa...Iza powinna się odezwać i napisać jak było a nie uciekać od tego...myślę, ze Ty też tak uważasz...

No ale...dość o Izie... najważniejsze dla mnie jest dobro Mamby... mam nadzieję, ze nie będziemy potrzebowac Izy na tym wątku

Posted

[quote name='rufusowa']Dorota ja mam prośbę...przeczytaj Regulamin tego forum...

My tu próbujemy pomagać zwierzętom...nie mamy ochoty się denerwować i odpowiadać na zaczepki :shake:
Wystarczająco dużo zmartwień mamy z powodu nieodpowiedzialności poprzednich właścicieli psów, które mają tu wątki czy z powodu bezradności, bo przeciez wszystkim psom nie da się pomóc...

Jeśli należysz do osób, ktore lubią się kłócić, to moze na innym forum znajdziesz uznanie...

Z resztą napisałaś na wątku Draco, ze ten wątek masz gdzieś także nie rozumiem po co się tu wypowiadasz :niewiem:

A co do Izy, to już nie raz się przekonałam że mówi jedno (obiecuje) a robi drugie....nie będę jej prosić o to zeby się łaskawie pojawiła.
Gdyby była w porządku, to by się odezwała a skoro się nie odzywa, nie odkręca sytuacji, to ja już jej nie zaufam mimo ze wiem ze nie jest złą osobą ale... dorosłość zobowiązuje do odpowiedzialności za to co się robi i mówi. Wzięła psa na tymczas a teraz cisza...ucieka od odpowiedzialności, nie kończy sprawy...nikt jej nie będzie za takie postępowanie chwalił ani głaskał po główce.

To jest forum i każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie (nie obrażając innych) więc nie dziw się, ze padły tu rózne słowa...Iza powinna się odezwać i napisać jak było a nie uciekać od tego...myślę, ze Ty też tak uważasz...

No ale...dość o Izie... najważniejsze dla mnie jest dobro Mamby... mam nadzieję, ze nie będziemy potrzebowac Izy na tym wątku[/quote]

Nooo Kochanaaaaa.....
Kto Rufusa nie zna, to nie wie, ile Ją kosztowało napisanie takiego postu.
A ja znam. I wiem;)
Chylę czoła. Poważnie.

Posted

[quote name='gusia0106']Nooo Kochanaaaaa.....
Kto Rufusa nie zna, to nie wie, ile Ją kosztowało napisanie takiego postu.
A ja znam. I wiem;)
Chylę czoła. Poważnie.[/quote]

Rufusie - przyłaczam się do podziwu. Jak będę miała ochotę komuś nakłaść po mordzie na wątku - to sie do Ciebie zgłoszę:-) Będziesz robić za rzecznika.

Hmm czy za notoryczne trollowanie nie należą sie aby punkty karne?

Posted

[quote name='Neigh']
Hmm czy za notoryczne trollowanie nie należą sie aby punkty karne?

Powiedziałabym, że należy się znacznie więcej.
"Nominacja" została zgłoszona.

Posted

poczekajcie ciotki jeszcze trochę ;)

wizyta była ale ze wzgledu na remont nie było przy tym całej rodziny. Żona z dzieckiem zostały u babci.
Chciałabym porozmawiać jeszcze z żoną, bo to jej najbardziej zależy na Mambie i ona sie zajmuje szczepieniami i wetem...

takze pewnie w poniedziałek będę cos konkretnego wiedziała :razz:

Posted

A co tam u Kory ?:diabloti: rufusowa - nie bij :eviltong:

A tak offowo::oops:
zna ktoś kogoś, kto mógłby mi pomóc dac DT dla szczeniaka, ode mnie z DT:-(,
http://www.dogomania.pl/forum/f28/krakow-pomocy-2-zdrowe-szczeniaki-prosza-o-dt-na-juz-127774/index15.html
Sunia ma szansę na domek w Wwa, w poniedziałek wizyta. A Mały - ciapowaty nie ma gdzie się podziać, a dziewczyny mówią żeby go do schronu zawieźć, nie chcę :-( miałam nadzieję, że takie cuda znajdą w tydzień dom :roll: doo*a..
Od razu mówię, że od początku było ustalone, że małe do 10 są u mnie :oops:

Posted

Witajcie Ciotki

z żoną jeszcze nie rozmawiałam...trochę mam na głowie ostatnio ale nie będę Was zamęczac szczegółami...

Postaram się dzisiaj z nią porozmawiac.

Do nowych właścicieli Kory dzwoniłam w sobotę ale włączyła się poczta.

Napiszę do syna na maila - z nim najszybciej sie dogadam w sprawie fotek ;)

• 2 weeks later...
Posted

Witajcie Ciotki!

nie pojawiałam się na dogomanii, bo wzięłam urlop na pisanie pracy mgr...niestety nie wystarczył ;) więc będę pisać dalej ale juz bez urlopu, natomiast w pracy mam mogę się logować ;)

Co do Mamby, to żona brata miała do mnie zadzwonić ale nie zrobiła tego.
Postaram się nawiązać z nimi kontakt w najbliższych dniach.... bardzo mi to ciąży i chciałabym zakończyć tę sprawę i zająć się innymi...

tymczasem spacerowe fotki Korki :p

Kora waży 14 kg :p
Na początku dostałam dwie fotki ale powiedziałam, ze nawet sie nei pokazuje z taka ilością na forum no i dostałam jeszcze kilka ;)