Jump to content
Dogomania

Wilkowate SZCZENIAKI! Kora i Berta w nowych domkach :))) Mamba w DT

Recommended Posts

• Replies 729
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ciotki jestem...pokreciło mi sie zupełnie i chciałam dzisiaj załatwic sprawe, ktorą mam załatwić jutro :roll:

ale nie to najwazniejsze....

moja mama dzisiaj pękła...niestety ..... nic na to nie poradzę... nie pociesza jej to ze szczeniaki juz zaraz jadą do domów
jest w takim stanie ze chce juz dzisiaj się wyspać...ma bardzo cięzko w pracy przed swietami a od poniedziałku nie moze sie wyspać...musi tez przygotowac dom do świat bo organizuje u nas wigilie...a jak tu sprzatac czy cokolwiek robic jak trzeba non stop sprzatac po trzech szczeniakach :shake:
rozpłakała mi sie dzisiaj :placz:

w nocy kilka razy wstaje, daje jesc, sprzata koopki i siuski a jak ktoras nie zrobi na rowno z siostrami to za pol godziny znowu wstaje i sprzata..

małe dobierają sie do kabli i nie pomaga zabezpieczenie taśmą klejącą :shake:

Mamba musi dzisiaj opuścić nasz dom :-(

Posted

[quote name='eliza_sk']Przecież ona jest najładniejsza z całej trójeczki, czemu nikt jeszcze się o nią nie upomina ...

Rufusku sprawdziłaś wszystkie dt z mapy dogo - wiem, że znaleźć taki to jak z odkryciem żyły złota, ale zapytowuje :(

Masz racje - jeszcze tam wejde....

przy okazji dziękuję Ci za piękne aukcje dla suniek :Rose:

i dziękuję Jenny za masowe ogłaszanie Mamby :Rose:

Posted

Przecież ona jest najładniejsza z całej trójeczki, czemu nikt jeszcze się o nią nie upomina ...

Rufusku sprawdziłaś wszystkie dt z mapy dogo - wiem, że znaleźć taki to jak z odkryciem żyły złota, ale zapytowuje :(

Posted

[quote name='Jenny19']Ogłoszenia,na razie dla Mamby:

alegratka
autogiełda
kupsprzedaj
eoferty
pajeczyna
pineska
interpress
ojej.pl
oferta.com
przygarnijzwierzaka
cafeanimal
mamoferte
animalia
bono-polska
etablica
drobne.centrumofert
giełdaogłoszeń
gumtree
giełda.bai
kupiepsa
ogłoszenia.24polska
polskastrefa.eu
adopcje.org
4lapy

Berta:
alegratka
autogiełda
dwukropek
pajeczyna
pineska
interpress
eoferty
kupsprzedaj
ojej.pl
przygarijzwierzaka
cafeanimal
mamoferte
4lapy
adopcje.org
bono-polska
drobne.centrumofert
animalia
etablica
giełdaogłoszeń
gumtree
kupiepsa
ogłoszenia24polska
polskastrefa.eu
petworld.pl

Posted

Jenny znowu dziękuję :loveu:

przed chwilą dzwoniła bardzo sensowna pani w sprawie Kory..mają sie zdecydowac do jutra, bo powiedziałam ze w niedzielę jedzie do Gdyni :evil_lol:

pani ratuje koty z okolic wyscigów konnych i ma ich 4..dwa lata temu musieli pozegnac 15 letniego psa i teraz się rozglądają za nowym przyjacielem :cool3:

nie ma co zapeszać ale tak wstepnie zapytam czy ktos mógłby w sobote podjechać na Ursynów na przedadopcyjną gdyby panstwo ją chcieli? :cool3:

sterylka to dla tej pani oczywistosc bo juz tyle tego w schroniskach siedzi :p

Calmia a Ty bys karme z Gdyni wysyłała? to moze poczekamy..moze wcale nie będzie potrzebna...oby

Posted

rufusowa napisał(a):
nie ma co zapeszać ale tak wstepnie zapytam czy ktos mógłby w sobote podjechać na Ursynów na przedadopcyjną gdyby panstwo ją chcieli? :cool3:

sterylka to dla tej pani oczywistosc bo juz tyle tego w schroniskach siedzi :p

Niunia, ja oczywiście mogę podjechać, no problemo. ;)Tylko maksymalnie do 12 - bo koło 13 spodziewał się już Patosa z Bebą, więc do niedzieli rano będę uziemiona.....