Neigh Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Tylko albo aż.............chociaż z drugiej strony, jak się przypomi ten dowcip o kozie....... Quote
an1a Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Sprawa Mamby robi się bardzo pilna :( Do końca weekendu musi znaleźć DS lub inny DT. Kto może pomóc?? Quote
rufusowa Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 ciotki jestem...pokreciło mi sie zupełnie i chciałam dzisiaj załatwic sprawe, ktorą mam załatwić jutro :roll: ale nie to najwazniejsze.... moja mama dzisiaj pękła...niestety ..... nic na to nie poradzę... nie pociesza jej to ze szczeniaki juz zaraz jadą do domów jest w takim stanie ze chce juz dzisiaj się wyspać...ma bardzo cięzko w pracy przed swietami a od poniedziałku nie moze sie wyspać...musi tez przygotowac dom do świat bo organizuje u nas wigilie...a jak tu sprzatac czy cokolwiek robic jak trzeba non stop sprzatac po trzech szczeniakach :shake: rozpłakała mi sie dzisiaj :placz: w nocy kilka razy wstaje, daje jesc, sprzata koopki i siuski a jak ktoras nie zrobi na rowno z siostrami to za pol godziny znowu wstaje i sprzata.. małe dobierają sie do kabli i nie pomaga zabezpieczenie taśmą klejącą :shake: Mamba musi dzisiaj opuścić nasz dom :-( Quote
an1a Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 ............................................ Quote
rufusowa Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 [quote name='eliza_sk']Przecież ona jest najładniejsza z całej trójeczki, czemu nikt jeszcze się o nią nie upomina ... Rufusku sprawdziłaś wszystkie dt z mapy dogo - wiem, że znaleźć taki to jak z odkryciem żyły złota, ale zapytowuje :( Masz racje - jeszcze tam wejde.... przy okazji dziękuję Ci za piękne aukcje dla suniek :Rose: i dziękuję Jenny za masowe ogłaszanie Mamby :Rose: Quote
eliza_sk Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Przecież ona jest najładniejsza z całej trójeczki, czemu nikt jeszcze się o nią nie upomina ... Rufusku sprawdziłaś wszystkie dt z mapy dogo - wiem, że znaleźć taki to jak z odkryciem żyły złota, ale zapytowuje :( Quote
rufusowa Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 muszę kupić karme dla Mamby :cool3: te od Any rozdam ciotkom na dt ale dla Mamby juz nie mam, bo zjadły od niedzieli te 3 kg kto sie dorzuci? 3 kg- ok. 30 zł Quote
izys Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Witam cioteczki:)... i hoop do gory:P.... Quote
rufusowa Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 pilnie szukamy DT dla młodziutkiej suni! Quote
Calmia Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Ja moge wysłać jesli bedzie taka potrzeba 7 kg Taste of the Wild - szczeniaki ją też mogą jeść. Kurcze byleby się znalazl dom dla tej małej. Quote
Jenny19 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [quote name='Jenny19']Ogłoszenia,na razie dla Mamby: alegratka autogiełda kupsprzedaj eoferty pajeczyna pineska interpress ojej.pl oferta.com przygarnijzwierzaka cafeanimal mamoferte animalia bono-polska etablica drobne.centrumofert giełdaogłoszeń gumtree giełda.bai kupiepsa ogłoszenia.24polska polskastrefa.eu adopcje.org 4lapy Berta: alegratka autogiełda dwukropek pajeczyna pineska interpress eoferty kupsprzedaj ojej.pl przygarijzwierzaka cafeanimal mamoferte 4lapy adopcje.org bono-polska drobne.centrumofert animalia etablica giełdaogłoszeń gumtree kupiepsa ogłoszenia24polska polskastrefa.eu petworld.pl Quote
rufusowa Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 podnoszę! :-( przy okazji link do rachunku za pierwszą paczkę karmy http://images32.fotosik.pl/417/540f034ea2aa11e3.jpg Quote
rufusowa Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 Jenny znowu dziękuję :loveu: przed chwilą dzwoniła bardzo sensowna pani w sprawie Kory..mają sie zdecydowac do jutra, bo powiedziałam ze w niedzielę jedzie do Gdyni :evil_lol: pani ratuje koty z okolic wyscigów konnych i ma ich 4..dwa lata temu musieli pozegnac 15 letniego psa i teraz się rozglądają za nowym przyjacielem :cool3: nie ma co zapeszać ale tak wstepnie zapytam czy ktos mógłby w sobote podjechać na Ursynów na przedadopcyjną gdyby panstwo ją chcieli? :cool3: sterylka to dla tej pani oczywistosc bo juz tyle tego w schroniskach siedzi :p Calmia a Ty bys karme z Gdyni wysyłała? to moze poczekamy..moze wcale nie będzie potrzebna...oby Quote
Calmia Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Rufusowa karmę mogłabym wyslac najwczesniej we wtorek w przyszłym tygodniu. Quote
Neigh Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 O karmę, to Ty się nie martw. Ja mam jeszcze w garażu. Domu trzeba. Karma pikuś. Quote
an1a Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Trzeba jutro sprawdzić kto z dogo jest z Usranowa. Ja mam weekend wyjęty z życia - szkoła :roll: Quote
gusia0106 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 rufusowa napisał(a):nie ma co zapeszać ale tak wstepnie zapytam czy ktos mógłby w sobote podjechać na Ursynów na przedadopcyjną gdyby panstwo ją chcieli? :cool3: sterylka to dla tej pani oczywistosc bo juz tyle tego w schroniskach siedzi :p Niunia, ja oczywiście mogę podjechać, no problemo. ;)Tylko maksymalnie do 12 - bo koło 13 spodziewał się już Patosa z Bebą, więc do niedzieli rano będę uziemiona..... Quote
Recommended Posts