Asior Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 są na nią zapisane dwie osoby.. w weekend paulinka zrobi kontrolę :) Quote
Asior Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 Domek dla Arabelki sprawdziony :) Pomyślnie przeszli kontrolęPonoć bardzo fajny domek. Mają przyjechać po Arabelkę na dniach ;) Quote
Asior Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 no cóż... nikogo nie interesuje już że Arabelka w nowym doku :( a szkoda :( Quote
dobermanica1987 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 o jaka PIEKNA:-)wyglada jak siostra Sektora:-)swietnie ze udalo sie znajlesc dla niej domek:multi:do tego widze ze ma kogos do zabawy:-) Quote
agaga21 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 jak to nie interesuje!!! oczywiście ze interesuje!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: arabelcia się doczekała!!!! asior, SZCZEGÓŁY!!! Quote
agnieszka32 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 No właśnie Asior, co Ty tu wygadujesz ciotka, co??? :mad:;) Wiele osób bardzo intereruje co z Arabelcią. Jak cudownie, że w końcu sunia się doczekała swojego domku :multi::multi::multi:. Jaka ona szczęsliwa na tych zdjęciach :loveu: Quote
Asior Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 sory cioteczki, ale ostatnio jakoś tu cicho było :oops: Quote
Asior Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 niewiele wiem ;) Pan znalazł ją na allegro chyba, bo dzwonił do mnie dość dawno temu... Ale czekał ze 3 tyg na kontrolę i wreszcie się doczekał.. W domu jak wiodać jest pies i dziecko... mam zaproszenie za jakiś czas na odwiedziny ;) Ale chyba mieszkają pod krakowem więc ciężko będzie.... Quote
agaga21 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 było cicho bo po co "hopać i podnosić".ja jednak allegro robiłam nieprzerwanie arabelce i zawsze zaglądałam.nie chciałam jednak cieszyć się na zapas więc nic nie pisałam bo nie chciałam zapeszać zanim sunia nie znajdzie się w swoim domku.... a teraz bardzo proszę o szczegóły!:mad:;) Quote
Asior Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 mam wieści od Pana :) Witam!!! No więc tak : narazie Arabelka jest z nami w przyciasnawym mieszkaniu (raczej nie narzeka :) ) ale to potrwa tylko kilka dni gdyż kończymy remont nowego domu z ogrodzoną działeczką, gdzie powinna być naprawdę szczęśliwa...A póki co kilka fotek,sesja raczej udana zakończona napuchniętą wargą po pełnym uczucia liźnięciu :) P.S.Próbowałem na forum wrzucić foty ale za nic nie mogłem dojść o co chodzi z tym adresem URL będę wdzięczny za wyjaśnienie jak się dokonuje tego cudu :) Quote
agamika Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 :diabloti:a czy Pan dostał ochraniacze od schroniska na nowa drogę życia z Arabelcią ? .. bo jej miłość jest wspaniała :loveu: tylko czasem tak znienacka namiętna :evil_lol: co widac na wywyższym obrazku :cool1: agaga21 :loveu: dziękuję za wytrwałe ogłaszanie panienki A imię zostaje ? czy będzie przemianowywanie ? I daleko od Krakowa zamieszka ? Quote
Asior Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 Agamika, dowiem się gdzie Państwo mieszkają :) Jak będziesz miała ochotę to może byś pojechała ze mną w odwiedziny??? Quote
agaga21 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 :loveu::placz::loveu::placz::loveu:jejku! jaka arabelcia kochana jest szczęśliwa!!!strasznie się cieszę! dopiero po tych zdjęciach na trawniku, w objęciach pana i poani, roześmiana, szczęśliwa arabelka! dopiero tak naprawdę doszło do mnie jaka ona teraz jest szczęśliwa! w końcu się doczekała!!!:multi::multi::multi: Quote
silke Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Czy to jest ta astka, która siedziała koło Gonzalesa?! W domu??!! JUHUUUUUUUU! :lol: Quote
agnieszka32 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 A ja się normalnie popłakałam... Jaka Arabelka jest szczęśliwa, radosna, uśmiechnięta :loveu:. Tak długo czekała na swój nowy domek, z tych zdjęć widać, że ta sunia po prostu wie, jakie wielkie szczęście ją spotkało – ogromne podziękowania dla jej nowej Pani i Pana :loveu::loveu::loveu: Quote
wilczyca Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: normalnie oczom nie wierzę, niunia ma domeczek :multi::multi::multi:. To dlatego boks był pusty a ja się wystraszyłam że dziewczynce coś się przytrafiło ..... . A tu taka niespodzianka piękna, jaka ona szczęśliwa aż miło się patrzy i żal oczy od zdjęć odrywać Quote
andzia69 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Asior - a nie mówiłam?:diabloti: suńcia ma dom! suńcia ma dom! dżizas jak sie cieszę!:loveu: Quote
Justuss Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Witam...;) ja równiez bardzo się cieszę, że Arabelka ma nowy domek i cieszę się też dlatego bo sunię zaadopotowali moja szwagierka i Jej mąż....także mogę Wszystkich zapewnić, iż Arabelcia bedzie miała wspaniały domek do końca swoich dni...Jeszcze nie miałam okazji widzieć jej na żywo, jedynie mój mąż wiózł ja dzisiaj do weta i stwierdził, że to przeurocza dziewczyna...jeszcze troszke zagubiona ale lada moment sie zaklimatyzuje.... Sebastian, Dominika naprawde bardzo się ciesze, że daliscie dom tej suni...jestem z Was dumna...:multi: pozdrawiam serdecznie Justyna Asior napisał(a):Agamika, dowiem się gdzie Państwo mieszkają :) Jak będziesz miała ochotę to może byś pojechała ze mną w odwiedziny??? Narazie Arabelka mieszka w Zielonkach ale już niedługo jej stałym miejscem zamieszkania będzie Brzeźnica za Skawiną...:multi: Myślę, że będzie miała wspaniałe i pełne miłości życie...:multi: Quote
Justuss Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Agaga nio tak się jakoś szczęśliwie złożyło...ale tak naprawdę dopiero dzisiaj się dowiedziałam, że Sebastian i Dominika mają nowego psiaka...i tak bardzo się cieszę....:multi: Obiecuję, że jak tylko będę widziała się z Arabelką to za każdym razem będę robiła jej fotki i dzieliła się z Wami....;) Quote
agaga21 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 justusss, poważnie???:crazyeye:to wspaniale! jak arabelcia jest u rodziny dogomaniaczki to chyba wszyscy możemy spać spokojnie!:multi: mam nadzieję ze fotki i relacje z pierwszej ręki będziemy tu mieć regularnie:cool3: Quote
andzia69 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 no to ja się jeszcze raz ucieszę!:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
agaga21 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Justuss napisał(a)::multi: Myślę, że będzie miała wspaniałe i pełne miłości życie...:multi: arabelka zasługuje na wszystko co najlepsze. długo musiała się naczekać na swoją cudowną rodzinę...ale teraz już tylko szczęście, szczęście, szczęście!!!:loveu: Quote
Asior Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 silke napisał(a):Czy to jest ta astka, która siedziała koło Gonzalesa?! W domu??!! JUHUUUUUUUU! :lol: tak, to ta :) Justuss, normalnie to szok :) Jaki zbieg okoliczności :multi: Tak jak pisały dziewczyny.. skoro jest u rodziny dogomaniaka to świetnie, bo jednak miałam strach troszeczkę, ze trafi źle, albo ludzie sobie nie poradzą.. Pan od początku był bardzo zdecydowany i czekał tyle czasu :roll: ssssstrasznie się cieszę ;) Quote
Asior Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 Justusss.. o boziu, przeczież Ty rzeczywiście masz bulla w avatarku :crazyeye: teraz dopiero załapałam.. NOO TO TERAZ TO JESTEM ZUPEŁNIE SPOKOJNA ;) Quote
Justuss Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Asior napisał(a):tak, to ta :) Justuss, normalnie to szok :) Jaki zbieg okoliczności :multi: Tak jak pisały dziewczyny.. skoro jest u rodziny dogomaniaka to świetnie, bo jednak miałam strach troszeczkę, ze trafi źle, albo ludzie sobie nie poradzą.. Pan od początku był bardzo zdecydowany i czekał tyle czasu :roll: ssssstrasznie się cieszę ;) Trafiła naprawdę dobrze...i mam nadzieję, że sobie poradzą, ale w razie czego napewno im pomożemy, w końcu mieszkam z bullowatymi od 15-stu lat...:) jak to się mówi - damy radę...;) chyba by mi serce pękło jakby znowu musiała tarfić do schroniska po tym wszystkim co przeszła....:shake: Quote
Recommended Posts