MajeczQa Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 A ja juz myślałam że macie co do niej jakies niecne plany i kjakiś domek na oku chociaż :( Biedna Arabełka. Ona taka śmieszna jest :D Teraz to ją śmieszną nazywam,bo nie wypada inaczej, ale jak na nia mowię w schronisku to chyba wszyscy wiedzą :eviltong: Czemuż tego pręguska nikt nie chce. Młode, miłe, przyjazne do wszystkiego, ładne, przytulne, wesołe, energiczne, kłapciatouche, urokliwe, pajacowate, zabawne i jedyne w swoim rodzaju a nikt tego nie chce... Ehhh :( Mam jedno zdjęćko Arabełki to dodam, może się komuś wreszcie spodoba... Wygląda na nim jak.. osiołek :loveu::lol::D Osliczka :D:D No niechże ktoś się zakocha!! A Arabełka jest na forach astowych?? Bo jak nie to zaraz będzie ;) Quote
Asior Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 kopiuje z bulowatych... UWAGA NA PSY BOJOWE!!! Jesli macie w domu psa, ktory podpada pod kategorie tzw. rasy 'bojowej' i do tego male dziecko, pod zadnym pozorem nie zostawiajcie ich samych! Do tego, co zobaczycie na zdjeciu, wystarczyla chwila nieuwagi...... http://img256.imageshack.us/img256/7...ginalelb0d.jpg Quote
Asior Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 Arabelce kroi się fajny domek :) Państwo mają dwie córki nastolatki.. mieszkają za niepołomicami... Chcemy jak najszyciej kontrle zrobić, bo państwo już dziś chcieli ją brać.. :D Może Foksia pomoże bo tam pracuje niedaleko... trzymajcie kciuki ;) Quote
andzia69 Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Asior napisał(a):Arabelce kroi się fajny domek :) Państwo mają dwie córki nastolatki.. mieszkają za niepołomicami... Chcemy jak najszyciej kontrle zrobić, bo państwo już dziś chcieli ją brać.. :D Może Foksia pomoże bo tam pracuje niedaleko... trzymajcie kciuki ;) nie cieszę się za wcześnie, ale kciuki trzymam:multi::multi::multi: Quote
Asior Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 NIE UWIERZYCIE..!!! ARABELA IDZIE DO DOMKU JUTRO LUB POJUTRZE!!!!!!! Paulinka zrobiła kontrolę, ponoć bardzo fajni ludzie... Jak z nimi rozmawiałam, to mówili, że mieli już owczarka od nas ze schroniska i umarł ze starości.... SSSTRASZNIE się cieszę, żę sunieczka pójdzie do domku.... tam mieszkają dwie dziewczynki, już nastolatki, więc jej nie będą męczyć :) Quote
epe Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 To super! Widzę Asior,że coś masz szczęśliwą rękę do domków dla astków z naszego schronu:loveu: Quote
wilczyca Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Asior napisał(a):NIE UWIERZYCIE..!!! ARABELA IDZIE DO DOMKU JUTRO LUB POJUTRZE!!!!!!! ( ..... ) :mdleje: nie wierzę ... :mdleje:, to suuuper :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::laola: w końcu się maleńkiej udało. Asior jesteś niesamowita kobita (sam człowiek nie pojmuje kiedy mu się zrymuje :evil_lol: ) Quote
Asior Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 Państwa zaczepiła Ania ( nie ma jej na dogo), ale później już ja znimi rozmawiałam.. jednak 99 % tego, ze włąśnie ją zechcieli to jej zasługa, bo ich zachczyła ;) Ja jedynie przyśpieszyłam kontrolę.. Ale fakt, coś się ruszło w astach.... W niedziele wydałam Parysa jutro Arabelka jedzie.. Czesiu ponoć IDEAŁ teraz po szkoleniu grzeczniejszy niż obie sunie państwa :evil_lol:.... Quote
andzia69 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Asior - będziem się cieszyć jak już pójdzie do domku - ok? a do tego czasu trzymamy kciuki u rąk i nóg!:lol: i jak będziesz miała zdjątka tych z kwarantanny to zapodaj mi na wątku;) Quote
agaga21 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 suuuper!:lol::lol::lol: niech już idzie ta kochana sunieczka do domku! tylko dlaczego na 2 wyadoptowane przychodzą 4 nowe?:placz: Quote
Asior Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 rozmawiałam z Państwem dziś przez telefon :) Jutro , najpóźniej pojutrze, Jadą po nią.. W niedziele mówili, ze dopiero w weekend dadzą radę, bo kierowcą jest Pan a On do późna pracuje, no ale widać wykombinował coś, żeby jednak podjechać.. Wydaje mi się, ze córki męczyły tatę, bo one już w niedziele chciały ją wziąć :) Quote
Asior Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 WIECIE CO... JA JUŻ NIE BĘDE SIE CHYBA UDZIELAĆ NA WĄTKU ARABELKI, ANI NIE BĘDE JEJ DOMU SZUKAĆ :placz::placz::placz: JA JEJ POPROSTU PECHA CHYBA PRZYNOSZĘ!!!!!!! PAŃSTWO NIE WZIĘLI ARABELKI :placz::placz::placz: [SIZE="4"]BO IM WECI POWIEDZIELI ŻE ARABELKA JEST GŁUCHA!!!!!!!!!!!!! Poprostu nic nie powiem, bo nie chce sobie wrogów robić......... :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: PANI MI POWIEDZIAŁA, że tak bardzo ona się im podobała, ale bali się, ze jak wyjdzie z dziewczynkami na spacer to ich nie będzie słyszeć, i mogą sobie nie poradzić (BTW, jak ona chciała ją spuszczać luzem to niewiem, ale cóż....) Teraz to i tak juz dupa zbita, bo państwo wzięli tego szczyla amstafowatego :shake: Jak dla mnie bezsens, bo psiak ponoć ma charakterek, no i młody jeszcze... więc pewno nerwów im wybierze sporo.... KUŹWA.. gdybym była na miejscu :placz: napewno bym ich przekonała... WEŹCIE MNIE DOBIJCIE, bo po raz kolejny to pewnie moja wina :placz::placz::placz: ZNÓW SIĘ POCHWALIŁAM!!!!!!!! Andzia miała rację :placz: Quote
agaga21 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 :-(:-(:-( arabelka się jeszcze doczeka....zobaczysz Quote
MajeczQa Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Może i lepiej że nie wzięli.Może tak miało być. Chcieli zrdrowego, silnego psa do ułożenia - mają szczeniaka. Teraz jaki on będzie to już ich sprawa i zasługa.Ich wybór. Nie ma co ludzi namawiać, bo potem jest że zwracają psa przez kogoś bo ulegli namowom i presji. Nie chcieli, nie wzięli. Trudno. Arabelka doczeka się na lepsze czasy i znajdzie prawdziwy najlepszy domek pod słońcem, który będzie świadomy wszystkiego i taką ja pokocha. Widocznie los szukuje jej coś wspaniałego, a my mu musimy w tym pomóc troszeczkę. Wkońcu jej sie uda, jest tak miłym i kochanym pieskiem, że napewno ktoś ją wkońcu pokocha prawdziwą i nieskończoną milośćią. Quote
agaga21 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 a ja znów dostałam pytanie o arabelkę jak reaguje na koty i ...znów nie wiem co odpisać:oops: jak to z nią jest? Quote
MajeczQa Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Arabelka pewnie by się chetnie kicią pobawiła :evil_lol: Jak z nia przechodzę kolo kotów wolnobiegających to przystaje na chwilę, a potem nagle wyskakuje do góry ,zaczyna sie kręcić, skakać i pruje przed siebie zachęcając kota do zabawy, a kot stoi sztywny w miejscu:evil_lol: Jak pobiegnę w druga stronę niż kot to Arabela biegnie za mną, bo ją nie kot obchodzi a zabawa. Wogóle to jest wariat... Ostatnio kucnęlam przy niej, a ona nagle wystrzeliła pędem w moja stronę i tak mnie tym łbem huknęla że ledwo równowagę utrzymać mogłam .... Cała Arabelka :evil_lol: Quote
MajeczQa Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Nikt do psychola nie zagląda??!! O nie...!! To za to ja dam takie ładne zdjęcia Arabelki będę sobie sama na nie patrzeć :evil_lol: Arabelka lubi wiosnę i lubi się opalać. Ile razy przechodziłam koło jej klatki to Arabelka spała do góry kołami na podeściku z palet :lol: i opalała swój piękny zgrabny brzuszek ( mam zboczenie na punkcie jej budowy, nózek, ogonka i brzuszka:evil_lol:) Na spacerku popasła się zieloną trawą i wytarzała się porządnie. Potem poleżała w cieniu, pojadła znowu trawy i znowu się wytarzała. Proszę jaki szczęśliwy pies :loveu: Quote
agaga21 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 jak cudownie że już wiosna i psy nie marzną!!! Quote
MajeczQa Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 noo w przypadku Arabelki zima była cięzka naprawdę przez te łapy ale dzisiaj zerkałam i ona nadal ma takie lapy różowe... cholerka, co to może być... a może to taki kolor skóry?? Quote
Asior Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 na arabelkę zapisała się jedna rodzinka, a druga Pani miała w weekend ją odwiedzić ;) Ale na razie nic więcej nie mówię :) Quote
Asior Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 śliczne filmiki o amstafach.. i takie smutne.... YouTube - Poznaj prawdę o TTB a tu dwa inne.. też bardzo wzruszające... YouTube - Psi los... YouTube - Tren psim ofiarom... ale ten mnie powalił na kolana... Przyznaję, ze zaintrygowana tytułem filmiku kliknęłam na niego :evil_lol: no i..... YouTube - przed walką psów (pit bull) Quote
agaga21 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 wszyscy się tylko zapisują, umawiają...niech ją ktoś w końcu po prostu weźmie! no ale oczywiście trzymam kciuki:evil_lol: Quote
Recommended Posts