Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja juz myślałam że macie co do niej jakies niecne plany i kjakiś domek na oku chociaż :(
Biedna Arabełka. Ona taka śmieszna jest :D Teraz to ją śmieszną nazywam,bo nie wypada inaczej, ale jak na nia mowię w schronisku to chyba wszyscy wiedzą :eviltong:
Czemuż tego pręguska nikt nie chce.
Młode, miłe, przyjazne do wszystkiego, ładne, przytulne, wesołe, energiczne, kłapciatouche, urokliwe, pajacowate, zabawne i jedyne w swoim rodzaju a nikt tego nie chce...
Ehhh
:(

Mam jedno zdjęćko Arabełki to dodam, może się komuś wreszcie spodoba...
Wygląda na nim jak.. osiołek :loveu::lol::D
Osliczka :D:D

No niechże ktoś się zakocha!!

A Arabełka jest na forach astowych??
Bo jak nie to zaraz będzie ;)

• 2 weeks later...
  • Replies 260
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Arabelce kroi się fajny domek :)
Państwo mają dwie córki nastolatki.. mieszkają za niepołomicami...
Chcemy jak najszyciej kontrle zrobić, bo państwo już dziś chcieli ją brać.. :D
Może Foksia pomoże bo tam pracuje niedaleko... trzymajcie kciuki ;)

Posted

Asior napisał(a):
Arabelce kroi się fajny domek :)
Państwo mają dwie córki nastolatki.. mieszkają za niepołomicami...
Chcemy jak najszyciej kontrle zrobić, bo państwo już dziś chcieli ją brać.. :D
Może Foksia pomoże bo tam pracuje niedaleko... trzymajcie kciuki ;)

nie cieszę się za wcześnie, ale kciuki trzymam:multi::multi::multi:

Posted

NIE UWIERZYCIE..!!!
ARABELA IDZIE DO DOMKU JUTRO LUB POJUTRZE!!!!!!!

Paulinka zrobiła kontrolę, ponoć bardzo fajni ludzie...
Jak z nimi rozmawiałam, to mówili, że mieli już owczarka od nas ze schroniska i umarł ze starości.... SSSTRASZNIE się cieszę, żę sunieczka pójdzie do domku.... tam mieszkają dwie dziewczynki, już nastolatki, więc jej nie będą męczyć :)

Posted

Asior napisał(a):
NIE UWIERZYCIE..!!!
ARABELA IDZIE DO DOMKU JUTRO LUB POJUTRZE!!!!!!! ( ..... )

:mdleje: nie wierzę ... :mdleje:, to suuuper :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::laola: w końcu się maleńkiej udało. Asior jesteś niesamowita kobita (sam człowiek nie pojmuje kiedy mu się zrymuje :evil_lol: )

Posted

Państwa zaczepiła Ania ( nie ma jej na dogo), ale później już ja znimi rozmawiałam.. jednak 99 % tego, ze włąśnie ją zechcieli to jej zasługa, bo ich zachczyła ;)

Ja jedynie przyśpieszyłam kontrolę..
Ale fakt, coś się ruszło w astach.... W niedziele wydałam Parysa jutro Arabelka jedzie.. Czesiu ponoć IDEAŁ teraz po szkoleniu grzeczniejszy niż obie sunie państwa :evil_lol:....

Posted

Asior - będziem się cieszyć jak już pójdzie do domku - ok? a do tego czasu trzymamy kciuki u rąk i nóg!:lol:

i jak będziesz miała zdjątka tych z kwarantanny to zapodaj mi na wątku;)

Posted

rozmawiałam z Państwem dziś przez telefon :)
Jutro , najpóźniej pojutrze, Jadą po nią..
W niedziele mówili, ze dopiero w weekend dadzą radę, bo kierowcą jest Pan a On do późna pracuje, no ale widać wykombinował coś, żeby jednak podjechać.. Wydaje mi się, ze córki męczyły tatę, bo one już w niedziele chciały ją wziąć :)

Posted

WIECIE CO... JA JUŻ NIE BĘDE SIE CHYBA UDZIELAĆ NA WĄTKU ARABELKI, ANI NIE BĘDE JEJ DOMU SZUKAĆ :placz::placz::placz:
JA JEJ POPROSTU PECHA CHYBA PRZYNOSZĘ!!!!!!!
PAŃSTWO NIE WZIĘLI ARABELKI
:placz::placz::placz:
[SIZE="4"]BO IM WECI POWIEDZIELI ŻE ARABELKA JEST GŁUCHA!!!!!!!!!!!!!
Poprostu nic nie powiem, bo nie chce sobie wrogów robić......... :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy:
PANI MI POWIEDZIAŁA, że tak bardzo ona się im podobała, ale bali się, ze jak wyjdzie z dziewczynkami na spacer to ich nie będzie słyszeć, i mogą sobie nie poradzić (BTW, jak ona chciała ją spuszczać luzem to niewiem, ale cóż....)
Teraz to i tak juz dupa zbita, bo państwo wzięli tego szczyla amstafowatego :shake: Jak dla mnie bezsens, bo psiak ponoć ma charakterek, no i młody jeszcze... więc pewno nerwów im wybierze sporo....
KUŹWA.. gdybym była na miejscu :placz: napewno bym ich przekonała...

WEŹCIE MNIE DOBIJCIE, bo po raz kolejny to pewnie moja wina :placz::placz::placz:
ZNÓW SIĘ POCHWALIŁAM!!!!!!!!

Andzia miała rację :placz:

Posted

Może i lepiej że nie wzięli.Może tak miało być.
Chcieli zrdrowego, silnego psa do ułożenia - mają szczeniaka. Teraz jaki on będzie to już ich sprawa i zasługa.Ich wybór.
Nie ma co ludzi namawiać, bo potem jest że zwracają psa przez kogoś bo ulegli namowom i presji.
Nie chcieli, nie wzięli. Trudno.
Arabelka doczeka się na lepsze czasy i znajdzie prawdziwy najlepszy domek pod słońcem, który będzie świadomy wszystkiego i taką ja pokocha.
Widocznie los szukuje jej coś wspaniałego, a my mu musimy w tym pomóc troszeczkę.
Wkońcu jej sie uda, jest tak miłym i kochanym pieskiem, że napewno ktoś ją wkońcu pokocha prawdziwą i nieskończoną milośćią.

Posted

Arabelka pewnie by się chetnie kicią pobawiła :evil_lol:
Jak z nia przechodzę kolo kotów wolnobiegających to przystaje na chwilę, a potem nagle wyskakuje do góry ,zaczyna sie kręcić, skakać i pruje przed siebie zachęcając kota do zabawy, a kot stoi sztywny w miejscu:evil_lol:
Jak pobiegnę w druga stronę niż kot to Arabela biegnie za mną, bo ją nie kot obchodzi a zabawa.

Wogóle to jest wariat...
Ostatnio kucnęlam przy niej, a ona nagle wystrzeliła pędem w moja stronę i tak mnie tym łbem huknęla że ledwo równowagę utrzymać mogłam ....
Cała Arabelka :evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

Nikt do psychola nie zagląda??!!
O nie...!!
To za to ja dam takie ładne zdjęcia Arabelki będę sobie sama na nie patrzeć :evil_lol:
Arabelka lubi wiosnę i lubi się opalać.
Ile razy przechodziłam koło jej klatki to Arabelka spała do góry kołami na podeściku z palet :lol: i opalała swój piękny zgrabny brzuszek ( mam zboczenie na punkcie jej budowy, nózek, ogonka i brzuszka:evil_lol:)
Na spacerku popasła się zieloną trawą i wytarzała się porządnie. Potem poleżała w cieniu, pojadła znowu trawy i znowu się wytarzała.

Proszę jaki szczęśliwy pies :loveu:

Posted

noo w przypadku Arabelki zima była cięzka naprawdę przez te łapy
ale dzisiaj zerkałam i ona nadal ma takie lapy różowe...
cholerka, co to może być...
a może to taki kolor skóry??

• 3 weeks later...