Asior Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 niewiem, wiem, zę jej go prawie całkiem zaszyli Quote
Asior Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 i co?? nikt nie odwiedza Arabelki????:shake: Quote
Asior Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 boski jest :loveu: jeno ja miejsca nie mam :roll: Quote
agamika Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Arabela zezarła mi rekawiczkę :eviltong: hmm, osoba która ja wezmie musi zdawac sobie sprawę z potencjału energetycznego tej panny :evil_lol: :diabloti: :loveu: :loveu: :loveu: boskie stworzenie ... ostatnio musiałam zabawy stopowac:shake:, bo ktoś ja głupio nauczył ze fajnie sie bawi targając rękawy :roll:,,, na szczęscie na STOP ZABAWA reaguje - moze nie od razu ale jednak ;) idzie ja wyciszyć , i nie ma samonakręcania :evil_lol: dązacego do eskalacji skutkującej potarganiem ochrony zewnętrznej ludzia ... co nie prtzeszkodziło jej dac buziaka z rozbiegu niewinnemu ludziowi znajdującemu sie w poblizu akurat ,,, czyli mozliwe ze na spacerach (zewnętrznych ) trzeba bedzie pilnowac zeby z kazdym sie niewitała :loveu: kto tylko spojrzy na nią Quote
Asior Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 Aga, gdzie zdjęcia Arabelki :mad:??? Quote
agamika Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Asior napisał(a):Aga, gdzie zdjęcia Arabelki :mad:??? :eviltong: pojechały z ich autorką do Warszawy niestety musimy czekac az wróci , ale warto :cool3: kurcze , zimno jej tez :shake: ...z budy wychodzi dopiero jak widzi ze sie otwiera boks, albo, jak sie ja zawoła ... Banner super :loveu: ... tylko Amisa trza dodomu wysłac, zeby mi sie zmiescił :eviltong: Quote
edit_f Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 oj oj oj.. wszyscy czekają :) przeeeeeeeeeeepraszam za opóźnienia :) Quote
agamika Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 :loveu: wyszła na nich chyba lepiej niż wygląda w rzeczywistości :diabloti::evil_lol: agaga21 :multi: super , oby sie jej poszczęściło .. ten wulkan energii strasznie męczy sie w zamknięciu :shake: Quote
Asior Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 agamika napisał(a)::loveu: wyszła na nich chyba lepiej niż wygląda w rzeczywistości :diabloti::evil_lol: dokładnie.. aż się przyglądałam, czy edit nas tu nie oszukuje i nie wkleiła inego psiaka :diabloti: Quote
Asior Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Arabelka samotna na wątku.. nikt jej nie odwiedza :( Quote
agaga21 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 ja zaglądam ale nie mam w zwyczaju "podnosić"... czy wogóle jest jakiekolwiek zainteresowanie suczką? Quote
MajeczQa Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Kiedy będzie dzisiejsza sesja Arabelki?? :D I te niesamowite miny ? ;) Quote
agamika Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Arabelcia niema domu niestety i do tego , więskzośc czasu spędza spiąc w budzie, jest bardzo smutna - ... nie zabiega o uwage ludzi, .. dopiero jak sie ją poprosi zeby wyszła, to zwraca uwagę na otoczenie ... i na samym spacerze wraca wesoła Arabelka ... tylko ze ta wesoła Arabelka , wraca do kojca ... i z powrotem smutnieje :-( i zamyka sie w swoim sennym świecie Quote
andzia69 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Asior - a ona to nie poszła do domu? czy znowu nam się psy pomieszały:oops: bo mi sie zdawało, ze mówiłyśmy o Arabelce:razz: Quote
MajeczQa Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Asiorce się ostatnio psy mieszają :D :lol: Tak jak przykładowo ... aaaa... co ja będę pisać i wstyd jej przynosić :P Niech się sama przyzna... A Arabelka siedzi dalej... Coś z nią dziwnego się dzieje. Chyba z zimna. Coraz ciężej jej się wstaje, coś jakby łapy ją bolały i ma jakby zaczerwienione... Coś dziwnego... Na spacerach szaleje, ale z kojca niechętnie wychodzi... Quote
andzia69 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 a ona jest w ogrzewanym pomieszczeniu? moze chcecie kubraki dla astów ze schroniska? a ją chyba przydałoby się wetowi pokazac - jak nie chce wychodzic moze ma problemy ze stawami:-( przydałyby się jakieś preparaty z glukozaminą i moze coś na stawy...powiedzcie o tym wetowi - proszę... i ciepły domek by się przydał:placz: ma ogłoszenia? Quote
agaga21 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='agamika']Arabelcia niema domu niestety i do tego , więskzośc czasu spędza spiąc w budzie, jest bardzo smutna - ... nie zabiega o uwage ludzi, .. dopiero jak sie ją poprosi zeby wyszła, to zwraca uwagę na otoczenie ... i na samym spacerze wraca wesoła Arabelka ... tylko ze ta wesoła Arabelka , wraca do kojca ... i z powrotem smutnieje :-( i zamyka sie w swoim sennym świecie :placz::placz::placz::placz::placz: taka wspaniała sunia!:placz::placz::placz::placz::placz: Quote
agamika Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 nie ... ogrzewane są tylko ogólne, a na ogólne amstaffy nie trafiają Arabelka ma porządna ocieplana budę ze słomą , z kubrakiem spróbujemy (maszyna moja przeżyła reaktywacje , wiec poradzę sobie sama na szczęście z tym ) , choc ona go zje raczej niestety :shake::evil_lol::loveu: ..Stella sie sama rozebrała na ten przykład, a kubrak wylądował u niej w budzie schowany :evil_lol: ..natomiast Mamsuke sąsiad rozebrał!!!!!! :angryy::mad: i potargał jej kubrak w strzępy! :placz: l... a ja myslałam ze jej sciagla oipekunka w te ciepłe dni ... tak wiec mamuska tez musi nowy dostac a Bolton jeszcze sie dowie ode mnie co o nim mysle :mad: .... Szczerze to mi to nie wygląda na stawy ... tzn na pewno nie sa to warunki dla niej, powinna być w cieple, ale ona nie tyle ze niechętnie, co po prostu w biudzie zamyka sie w soim swiecie i trzeba ja przywołać z tego swiata ... wczesniej wsama podbiegała jak tylko zobaczła ze ktoś idzie ... spróbujemy z nia podejśc do wetów w przyszłym tygodniu, ale to zalezy ile pilniejszej roboty będa mieli , dzis było bardzo cięzko załapac wolna chwile iu wetów Quote
agaga21 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 proszę, zróbcie jej jeszcze więcej fotek-dobrych, żeby korzystnie wyszła to dołożę do allegro, może zmienię miniaturkę i ktoś ją w końcu zauważy....serce mi pęka jak sobie pomyślę ile musi być w tych psiakach smutku, rozpaczy, strachu.....:placz::placz::placz:wyć się chce! Quote
Recommended Posts