Atkaaaa Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 :multi::multi:ale jaja!!!! Oby! Popytajcie sie prosze czy na pewno...;) Moze go przeniesli do innego boksu bo przegial z dominacja?:shake: Quote
M&T Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 może go wykastrowali i jest na budynku? :hmmmm: Quote
Pinesk@ Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Obejrzałam wszystkie boksy i kojce dzisiaj ale go nie widziałam. W budynku tym bliżej biura go nie ma. No chyba że w tym pierwszym. Ale nie wiem, nie chcę nadziei robić. :razz: Może na ciapkowskim forum ktoś odpowie?? Jutro mnie nie będzie w ciapkowie więc i tak się nie dowiem.:shake: Quote
Pinesk@ Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Hej, hej!! Mam wieści!! Baskecik w domku jest na 100% :multi::multi::multi: Quote
Atkaaaa Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 !!:D ale się cieszę!:multi::multi: Wiadomo jacy ludzie? Z dziecmi? Fajni? Kurcze, jak długo on już w nowym domu? :bigok::bigok: Quote
M&T Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 A no tak, zapomniałam wam napisać :eviltong: Dzisiaj rano dostałam esa od Aliny, że poszedł :eviltong: ale nic więcej nie wiem ^^'' Quote
Pinesk@ Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Ja też nic więcej nie wiem. ;) Ale super że już nie siedzi w schronisku:multi: Quote
Recommended Posts