Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ogłoszenia Basketa
OGŁOSZENIA Różne Zwierzęta - Gdańsk, Gdynia, Sopot, Trójmiasto.

Basket- szuka kochającego Pana! : Ogłoszenie w Dwukropek.pl

Basket- duży psiak o wielkim sercu

BASKET SZUKA DOMU! M-C, DUZY, OK 1,5 ROKU, GDYNIA (498525625) - Aukcje internetowe Allegro

Banerki:

Basket:loveu: to piesek w wieku ok.1,5 roku. W schronisku jest co prawda nie długo ale to nie miejsce dla niego,zresztą tak jak i nie dla innych. Basket to wesoły, karny, aktywny i przyjacielski do ludzi psiak. Mogła bym pisac o nim w samych superlatywach ale niestety. Basket jest dominantem. Przyszły właściciel najlepiej jakby poszedł z nim na szkolenie. Pies niezbyt dobrze dogaduje sie z innymi samcami. Dlatego najlepiej dom bez innych zwierząt. Basket grzecznie chodzi na smyczy, jest łakomy na smakołyki. Ładnie aportuje kijki, jest bardzo zainteresowany człowiekiem. Z tym psem naprawdę można stworzyc wspaniały kontakt. Potrafi podstawowe komendy.
Oto piękna mordka przystojniaka:

Posted

Atka, wiedziałam, że tak będzie :roll: Teraz będzie co chwila post "Podnoszę" i co to da? Zamiast tutaj ciągle pisać, że "Szuka domu" to już bierz się za ogłoszenia :roll:

Posted

nie pisze ciągle, że szuka domu. Spójrz na datę i godzine, tym postem po prostu sobie zrobiłam miejsce na fotki i tyle. Nie zamierzam "hopac" co chwile ale raz na jakis czas podniesc nie zaszkodzi.

Posted

nie chodziło mi, że ciągle teraz tak robisz, tylko, że będziesz. I zamiast podnieść co jakiś czas to, jak już mówiłam, lepiej porobić w tym czasie ogłoszenia...

Posted

skąd wiesz co będę, na razie zrobiłam mu banerki. A co do ogłoszen do w biurze mówiłam tylko o dgm... wiesz czy to jest jednoznaczne z ogł. na portalach np. trojmiasto czy allegro?

Posted

myślę, że to jest równoznaczne z innymi ogłoszeniami, bo jak ogłaszać to wszędzie. Jeśli chodzi o mieszanie to ja stawiam na niufka i FCR ;)

Posted

Ja tu też zawitam,zwłaszcza,że opis zachowania Basketa to wypisz,wymaluj mój Krystek!:lol: Tylko mój starszy i już chyba nic nie mogę poradzić na to,że nie lubi innych samców:-( Zreszta w schronie siedział sam,bo wszystkich gryzł!
Wiele jest takich psów,ja po prostu na spacerach bawię się z nim patykami i nie chodzimy do innych psów-cóż robić,skoro pies tak woli?
Basket śliczny i młody-jak się go poogłasza,to powinien znaleźć chętnych,aktywnych ludzi- wszyscy wtedy powinni być zadowoleni i wybiegani!:evil_lol:

Posted

oj tak... wybiegani:diabloti: poogłaszam go po weekendzie albo jutro wieczorkiem. Baskecik musi miec domek ze złotymi klamkami :D:loveu::loveu:
Byłam dziś u niego, pospacerowaliśmy, pobawiliśmy się i wróciliśmy do boksu... to jego zawiedzione spojrzenie :-(

Posted

Dzięki:multi::multi:

Basket- to piesek w wieku ok.1,5 roku. W schronisku jest co prawda nie długo ale to nie miejsce dla niego,zresztą tak jak i nie dla innych. Basket to wesoły, karny, aktywny i przyjacielski do ludzi psiak. Mogła bym pisac o nim w samych superlatywach ale niestety. Basket jest dominantem. Przyszły właściciel najlepiej jakby poszedł z nim na chociażby podstawowe szkolenie. Pies niezbyt dobrze dogaduje się z innymi samcami. Dlatego najlepszy byłby dom bez innych zwierząt a już na pewno nie z drugim dominantem. Basket grzecznie chodzi na smyczy, jest łakomy na smakołyki. Ładnie aportuje kijki, jest bardzo zainteresowany człowiekiem. Z tym psem naprawdę można stworzyc wspaniały kontakt. Potrafi podstawowe komendy. Pies przebywa w Gdyńskim schronisku „Ciapkowo”. Wszystkich, poważnie zainteresowanych adopcją Basketa proszę o kontakt pod nr. 0-58 622 25 52.
Mail: ciapkowo@neostrada.pl

Do allegro:

ZASTRZEGAM, ŻE PIES JAKO ŻYWE STWORZENIE NIE JEST RZECZĄ!
Aukcja ma na celu znalezienie pieskowi dobrego domu.
Złożenie oferty nie jest jednoznaczne z nabyciem pieska. Przed złożeniem oferty - zadzwoń.

Warunkiem adopcji psa jest podpisanie umowy adopcyjnej.
Zastrzegam możliwość zakończenia aukcji przed czasem, jeśli piesek znajdzie swój kochający, własny dom.

Posted

wybaczcie, ze sie tak bezczelnie podlacze ale chyba ciapkowskie psiaki nie maja zbiorczego watku albo ja nie znalazlam ;)

Czy ktos kto bywa w schronisku moglby udzielic mi wiecej info o malamutku Szestowku? Bylabym baaardzo wdzieczna :p

Posted

Nie, na G go nie było. Siedziały dwa czarne podpalane (nie pamiętam imion) i jakiś biały (też imienia nie pamiętam). Miałam się w biurze o niego zapytać, ale wyleciało mi z głowy.:placz: