Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak mam dwa Amstaffy, jeden to Abra sunia rodowodowa a drugi to bullowaty Pako którego wzięłam z przytuliska koło Warszawy. Biedak był ledwo żywy. Uwielbiam je!

To ich wątek, właściwie Pakusia ale teraz zrobila się z tego galeryjka moich psiaków.

http://www.dogomania.pl/forum/f85/manolo-amstaff-juz-w-nowym-domku-37577/index132.html

Kingas a Ty masz jakąś galeryjkę swojego cuda?

A lecznica na Asnyka jest koło Parku Strzeleckiego.

• Replies 136
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='basiagk']
Ale najważniejsze. Mam nadzieję, że dziewczyny z Tarnowa będziemy sie tu razem trzymać bo myślałam że jestem tu sama i Tarnów jest jakiś taki wybrakowany. Co Wy na to?:razz:
Jasne!!! :lol:
Ale przecież już pisałaś na moich wątkach tarnowskich psiaków!!! :evil_lol:
I zapomniałaś o mnie :mad:

Posted

kingas napisał(a):

Ja mam bardzo.. bardzo.. bardzo złą opinie na temat tej niby kliniki dla zwierząt w Brzesku... :shake:

Popieram. Pochodzę stamtąd i coś wiem o tym.. i nie chciałabym mieć nic wspólnego z p. Czają :angryy: Psa bym w tej lecznicy nigdy nie leczyła :shake:

Posted

[quote name='_Aga_'] Jasne!!! :lol:
Ale przecież już pisałaś na moich wątkach tarnowskich psiaków!!! :evil_lol:
I zapomniałaś o mnie :mad:

O kurcze to Ty? Zmieniłaś nick? Hihi ale wtopa. Dlaczego nie skojarzyłam?!:stupid:
No to trzymajmy sie razem cioteczki!:sweetCyb:

Posted

basiagk napisał(a):
O kurcze to Ty? Zmieniłaś nick? Hihi ale wtopa. Dlaczego nie skojarzyłam?!:stupid:
No to trzymajmy sie razem cioteczki!:sweetCyb:

Zmieniłam ;) :evil_lol:

Posted

basiagk napisał(a):
A czy tarnowskie cioteczki są jakoś zorganizowane? Robicie coś konkretnego?

Jedyną tarnowską cioteczką jestem tu ja i Ty :eviltong: Była jeszcze Morgan, póki mieszkała w Tarnowie ;)

Niestety nic nie robię...

Odkąd dostałyśmy z Morgan zakaz wstępu do Azylu, potem Morgan wyjechała, nic się nie dzieje w sprawie psiaków tarnowskich..

Okazyjnie pomagam znajomym (a raczej dogomaniacy pomagają mi) w szukaniu domów dla ich psiaków (Jessika) lub psiakom znalezionym "na ulicy" (szorstkowłosy jamnik) ;)

Posted

basiagk napisał(a):
To jest nas juz dwie:razz:. A cioteczka kingas?

A tak w ogóle toś mnie Aga pocieszyła. Nic sie w tym Tarnowie nie dzieje, żadnej grupy nie można zorganizować?:p

Próbowałam, pisałam na tarnowskim forum, że szukam chętnych do "wolontariatu", odezwała się tylko Morgan i jeszcze jedna dziewczyna, była ze mną kilka razy w azylu.. pomogła przy adopcji kilku psów.. Potem nam się kontakt urwał.. ja byłam w ciąży i nie dałam rady jeździć na Cmentarną, a ona nie chciała sama... A teraz ona chyba studiuje, więc i tak odpada..

I tak to właśnie w naszym kochanym Tarnowie wygląda..

Nawet nie chcę myśleć o tych biednych psach w azylu, zwłaszcza tych chorych, którymi nikt się nie zajmuje :shake:

Posted

_Aga_ napisał(a):
Próbowałam, pisałam na tarnowskim forum, że szukam chętnych do "wolontariatu", odezwała się tylko Morgan i jeszcze jedna dziewczyna, była ze mną kilka razy w azylu.. pomogła przy adopcji kilku psów.. Potem nam się kontakt urwał.. ja byłam w ciąży i nie dałam rady jeździć na Cmentarną, a ona nie chciała sama... A teraz ona chyba studiuje, więc i tak odpada..

I tak to właśnie w naszym kochanym Tarnowie wygląda..

Nawet nie chcę myśleć o tych biednych psach w azylu, zwłaszcza tych chorych, którymi nikt się nie zajmuje :shake:

jejku a może jakoś zmobilizować dziewczyny, może przez jakiś program lokalny, w szkołach srednich przez lepsze zachowanie.

Posted

hej dziewczyny :)
Moja mama była jakiś czas temu zobaczyć co z pieskami :)
Podobno mają się bardzo dobrze :) i wygląda na to że bardzo dobrze trafiły :)

Posted

basiagk napisał(a):
Hej! Czy może wiecie czy kingas jest Bogumiłowic bo potrzebuje sprawdzić tam domek a te nasze szczeniaki stamtąd były?

Tak, z Bogumiłowic albo okolic :)

Posted

kingas napisał(a):
hej dziewczyny :)
Moja mama była jakiś czas temu zobaczyć co z pieskami :)
Podobno mają się bardzo dobrze :) i wygląda na to że bardzo dobrze trafiły :)

Super :multi::multi::multi: Bardzo się cieszę :loveu:

Posted

wtatara napisał(a):
jejku a może jakoś zmobilizować dziewczyny, może przez jakiś program lokalny, w szkołach srednich przez lepsze zachowanie.

Ja bardzo chętnie, tylko jak się zorganizować. Macie pomysł?:razz:

Posted

Przydał by się ktoś z motoryzowany ;) Ja póki co nie mam autka, niestety.. A tam się niczym nie dostaniemy, zostają nóżki ewentualnie.. ;) Ale to kawał drogi i w zimie byłoby raczej nieciekawie..

Posted

basiagk napisał(a):
A gdzie sie mamy dostać? Na cmentarną? Ja mam autko, kiepskie ale mam:p

No na Cmentarną :p

Pasowałoby też zorientować się, czy jest ten sam kierownik.. Bo jeśli tak, ja nie będę mogła tam nic zrobić.. Zabroni nam fotografować psy, ogłaszać :shake:

Jeśli jest ten sam, to jedyne wyjście to próbować "uderzyć" gdzieś wyżej z prośbą jeśli nie o wolontariat, to żebyśmy mogły choć ogłaszać zwierzaki.. Strona azylowa jest aktualizowana raz na rok, dodzwonić się do nich - nierealne... :/
Weterynarz - szkoda gadać :shake:
Psiaki chore zostawione samym sobie :shake: Masakra :shake:

Posted

_Aga_ napisał(a):
Przydał by się ktoś z motoryzowany ;) Ja póki co nie mam autka, niestety.. A tam się niczym nie dostaniemy, zostają nóżki ewentualnie.. ;) Ale to kawał drogi i w zimie byłoby raczej nieciekawie..

A gdzie sie mamy dostać? Na cmentarną? Ja mam autko, kiepskie ale mam:p

Posted

[quote name='_Aga_']kingas - sorki za okupowanie tematu ;):loveu:

No właśnie kingas,przepraszamy. Może zmienić tytuł wątku żeby nie mylił innym o co tu teraz chodzi?:cool3:

• 2 weeks later...
Posted

basiagk napisał(a):
No widzę, że ja zwykle tarnowianie sa bardzo chętni do współpracy. A juz miałam nadzieję, że sie ruszy:shake:.... jeszcze mam:look3:

Jakiś pomysł?? :razz: