basiagk Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Tak mam dwa Amstaffy, jeden to Abra sunia rodowodowa a drugi to bullowaty Pako którego wzięłam z przytuliska koło Warszawy. Biedak był ledwo żywy. Uwielbiam je! To ich wątek, właściwie Pakusia ale teraz zrobila się z tego galeryjka moich psiaków. http://www.dogomania.pl/forum/f85/manolo-amstaff-juz-w-nowym-domku-37577/index132.html Kingas a Ty masz jakąś galeryjkę swojego cuda? A lecznica na Asnyka jest koło Parku Strzeleckiego. Quote
_Aga_ Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='basiagk'] Ale najważniejsze. Mam nadzieję, że dziewczyny z Tarnowa będziemy sie tu razem trzymać bo myślałam że jestem tu sama i Tarnów jest jakiś taki wybrakowany. Co Wy na to?:razz: Jasne!!! :lol: Ale przecież już pisałaś na moich wątkach tarnowskich psiaków!!! :evil_lol: I zapomniałaś o mnie :mad: Quote
_Aga_ Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 kingas napisał(a): Ja mam bardzo.. bardzo.. bardzo złą opinie na temat tej niby kliniki dla zwierząt w Brzesku... :shake: Popieram. Pochodzę stamtąd i coś wiem o tym.. i nie chciałabym mieć nic wspólnego z p. Czają :angryy: Psa bym w tej lecznicy nigdy nie leczyła :shake: Quote
basiagk Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='_Aga_'] Jasne!!! :lol: Ale przecież już pisałaś na moich wątkach tarnowskich psiaków!!! :evil_lol: I zapomniałaś o mnie :mad: O kurcze to Ty? Zmieniłaś nick? Hihi ale wtopa. Dlaczego nie skojarzyłam?!:stupid: No to trzymajmy sie razem cioteczki!:sweetCyb: Quote
_Aga_ Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 basiagk napisał(a):O kurcze to Ty? Zmieniłaś nick? Hihi ale wtopa. Dlaczego nie skojarzyłam?!:stupid: No to trzymajmy sie razem cioteczki!:sweetCyb: Zmieniłam ;) :evil_lol: Quote
basiagk Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 A czy tarnowskie cioteczki są jakoś zorganizowane? Robicie coś konkretnego? Quote
_Aga_ Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 basiagk napisał(a):A czy tarnowskie cioteczki są jakoś zorganizowane? Robicie coś konkretnego? Jedyną tarnowską cioteczką jestem tu ja i Ty :eviltong: Była jeszcze Morgan, póki mieszkała w Tarnowie ;) Niestety nic nie robię... Odkąd dostałyśmy z Morgan zakaz wstępu do Azylu, potem Morgan wyjechała, nic się nie dzieje w sprawie psiaków tarnowskich.. Okazyjnie pomagam znajomym (a raczej dogomaniacy pomagają mi) w szukaniu domów dla ich psiaków (Jessika) lub psiakom znalezionym "na ulicy" (szorstkowłosy jamnik) ;) Quote
basiagk Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 To jest nas juz dwie:razz:. A cioteczka kingas? A tak w ogóle toś mnie Aga pocieszyła. Nic sie w tym Tarnowie nie dzieje, żadnej grupy nie można zorganizować?:p Quote
_Aga_ Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 basiagk napisał(a):To jest nas juz dwie:razz:. A cioteczka kingas? A tak w ogóle toś mnie Aga pocieszyła. Nic sie w tym Tarnowie nie dzieje, żadnej grupy nie można zorganizować?:p Próbowałam, pisałam na tarnowskim forum, że szukam chętnych do "wolontariatu", odezwała się tylko Morgan i jeszcze jedna dziewczyna, była ze mną kilka razy w azylu.. pomogła przy adopcji kilku psów.. Potem nam się kontakt urwał.. ja byłam w ciąży i nie dałam rady jeździć na Cmentarną, a ona nie chciała sama... A teraz ona chyba studiuje, więc i tak odpada.. I tak to właśnie w naszym kochanym Tarnowie wygląda.. Nawet nie chcę myśleć o tych biednych psach w azylu, zwłaszcza tych chorych, którymi nikt się nie zajmuje :shake: Quote
basiagk Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Hej! Czy może wiecie czy kingas jest Bogumiłowic bo potrzebuje sprawdzić tam domek a te nasze szczeniaki stamtąd były? Quote
wtatara Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 _Aga_ napisał(a):Próbowałam, pisałam na tarnowskim forum, że szukam chętnych do "wolontariatu", odezwała się tylko Morgan i jeszcze jedna dziewczyna, była ze mną kilka razy w azylu.. pomogła przy adopcji kilku psów.. Potem nam się kontakt urwał.. ja byłam w ciąży i nie dałam rady jeździć na Cmentarną, a ona nie chciała sama... A teraz ona chyba studiuje, więc i tak odpada.. I tak to właśnie w naszym kochanym Tarnowie wygląda.. Nawet nie chcę myśleć o tych biednych psach w azylu, zwłaszcza tych chorych, którymi nikt się nie zajmuje :shake: jejku a może jakoś zmobilizować dziewczyny, może przez jakiś program lokalny, w szkołach srednich przez lepsze zachowanie. Quote
kingas Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 hej dziewczyny :) Moja mama była jakiś czas temu zobaczyć co z pieskami :) Podobno mają się bardzo dobrze :) i wygląda na to że bardzo dobrze trafiły :) Quote
_Aga_ Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 basiagk napisał(a):Hej! Czy może wiecie czy kingas jest Bogumiłowic bo potrzebuje sprawdzić tam domek a te nasze szczeniaki stamtąd były? Tak, z Bogumiłowic albo okolic :) Quote
_Aga_ Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 kingas napisał(a):hej dziewczyny :) Moja mama była jakiś czas temu zobaczyć co z pieskami :) Podobno mają się bardzo dobrze :) i wygląda na to że bardzo dobrze trafiły :) Super :multi::multi::multi: Bardzo się cieszę :loveu: Quote
basiagk Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 wtatara napisał(a):jejku a może jakoś zmobilizować dziewczyny, może przez jakiś program lokalny, w szkołach srednich przez lepsze zachowanie. Ja bardzo chętnie, tylko jak się zorganizować. Macie pomysł?:razz: Quote
_Aga_ Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Przydał by się ktoś z motoryzowany ;) Ja póki co nie mam autka, niestety.. A tam się niczym nie dostaniemy, zostają nóżki ewentualnie.. ;) Ale to kawał drogi i w zimie byłoby raczej nieciekawie.. Quote
_Aga_ Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 basiagk napisał(a):A gdzie sie mamy dostać? Na cmentarną? Ja mam autko, kiepskie ale mam:p No na Cmentarną :p Pasowałoby też zorientować się, czy jest ten sam kierownik.. Bo jeśli tak, ja nie będę mogła tam nic zrobić.. Zabroni nam fotografować psy, ogłaszać :shake: Jeśli jest ten sam, to jedyne wyjście to próbować "uderzyć" gdzieś wyżej z prośbą jeśli nie o wolontariat, to żebyśmy mogły choć ogłaszać zwierzaki.. Strona azylowa jest aktualizowana raz na rok, dodzwonić się do nich - nierealne... :/ Weterynarz - szkoda gadać :shake: Psiaki chore zostawione samym sobie :shake: Masakra :shake: Quote
basiagk Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 _Aga_ napisał(a):Przydał by się ktoś z motoryzowany ;) Ja póki co nie mam autka, niestety.. A tam się niczym nie dostaniemy, zostają nóżki ewentualnie.. ;) Ale to kawał drogi i w zimie byłoby raczej nieciekawie.. A gdzie sie mamy dostać? Na cmentarną? Ja mam autko, kiepskie ale mam:p Quote
_Aga_ Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 kingas - sorki za okupowanie tematu ;):loveu: Quote
basiagk Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 [quote name='_Aga_']kingas - sorki za okupowanie tematu ;):loveu: No właśnie kingas,przepraszamy. Może zmienić tytuł wątku żeby nie mylił innym o co tu teraz chodzi?:cool3: Quote
basiagk Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 No widzę, że ja zwykle tarnowianie sa bardzo chętni do współpracy. A juz miałam nadzieję, że sie ruszy:shake:.... jeszcze mam:look3: Quote
basiagk Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 _Aga_ napisał(a):Tutaj jest mało Tarnowian.. :roll: Ale jestem ja, Ty i ludzie z okolic.:-? Quote
_Aga_ Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 basiagk napisał(a):No widzę, że ja zwykle tarnowianie sa bardzo chętni do współpracy. A juz miałam nadzieję, że sie ruszy:shake:.... jeszcze mam:look3: Jakiś pomysł?? :razz: Quote
basiagk Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Jak wyzdrowieje to pomyśle... bo coś mi świtało ale grypa wywiała wszystko:shake: Mnie chodziło chociaż o zgranie grupy... Quote
Recommended Posts