Morgan:-) Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Kingas - jakiego wzrostu była ich mama?? I jak sądzisz - jakie duże one będa?? Quote
_Aga_ Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 kingas napisał(a):_Aga_ ..a w której lecznicy? Z góry dzięki za pomoc... Ja zmykam.. postaram się jutro pojawić.. pozdrawiam... :) Na osiedlu Zielonym. Quote
_Aga_ Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Morgan - postaram się u Jakubka też, choć nie bywam w tamtych okolicach ;) Quote
kingas Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Witam :) Dobra widomość.. dwie panie zdeklarowały się że je zabiorą.. i jutro będą próbować je zabrać.. Pieski są trochę nie ufne.. jedyna osoba której się nie boją to ta pani która je codzinnie karmi! Miejmy nadzieję że jutro już będą miały dom :) :multi: Quote
basiagk Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Ale akcja sie szybko rozwija! Nawet sie nie rozkręciłam! Czekamy na dobre wiadomości;) Ps. Może się narażę ale Panem Jakubkiem(rzeźnik) nie przepadam ale ogłaszanie w lecznicy to co innego. Quote
Morgan:-) Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Ja podkreśliłam, że tam dużo ludzi się przewija i duża tablica jest. Co do umiejętności wetów - nie wnikam ;) Quote
Morgan:-) Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 kingas napisał(a):Witam :) Dobra widomość.. dwie panie zdeklarowały się że je zabiorą.. i jutro będą próbować je zabrać.. Pieski są trochę nie ufne.. jedyna osoba której się nie boją to ta pani która je codzinnie karmi! Miejmy nadzieję że jutro już będą miały dom :) :multi: No to trzymamy kciuki. Ale w razie jakby coś poszło nie tak - tfu tfu tfu - to daj znać. Dziewczyny na miejscu napewno Ci pomogą. Ja niestety daleko jestem :shake: i pole manewru prawie żadne. Wspierać mogę tylko duchowo :multi: Quote
kingas Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Dzięki :) Jutro wam napisze co i jak :) Quote
_Aga_ Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Ja też kciuki zaciskam :loveu: Co do lecznicy na Asnyka... też nie mam dobrego zdania.. :shake: Quote
Morgan:-) Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 _Aga_ napisał(a):Ja też kciuki zaciskam :loveu: Co do lecznicy na Asnyka... też nie mam dobrego zdania.. :shake: Ja tylko raz usłyszałam co mi pani wet która tam pracuje (pracowała) powiedziała - pani z izby weterynaryjnej zresztą - na temat azylu. Noooo... jak usłyszałam, że tarnowski azyl to wzorowo prowadzony jest i w ogóle kierownik to człowiek złoto - wymiękłam. :angryy::angryy::angryy: Quote
_Aga_ Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Morgan:-) napisał(a):Ja tylko raz usłyszałam co mi pani wet która tam pracuje (pracowała) powiedziała - pani z izby weterynaryjnej zresztą - na temat azylu. Noooo... jak usłyszałam, że tarnowski azyl to wzorowo prowadzony jest i w ogóle kierownik to człowiek złoto - wymiękłam. :angryy::angryy::angryy: No to był hit :evil_lol: A ja tam nie chodzę przez wzgląd na tego drugiego weta, Kajpusa, czy jak mu tam :cool1: Quote
kingas Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Pieski są już w domu u nowej właścicielki :multi: :lol: Tzn. przez pare dnii będą u jednej pani a potem jeden pójdzie do jej sąsiadki! :) Z tego co mi mama mówiła to pieski dały się złapać bez problemu i były spokojne w aucie :) Quote
wtatara Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 a czy to są Domki Tymczasowe, bo jeśli tak to nadal prosimy o zdjecia i trzeba ogłaszać Quote
wtatara Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 tak się cieszę. Bardzo, bardzo dziękujemy. [SIZE=2]Czekamy na fotki z domków a Ciebie zapraszamy na stałe na Dogo Quote
Morgan:-) Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 :loveu::loveu::loveu:bossssssssko:loveu::loveu::loveu: Cieszę się bardzo, że maluchy już w ciepełku. A dla Ciebie kingas szacun ogromny za to co dla nich zrobiłaś. Mam nadzieję, że już na stałe z nami tu zostaniesz i będziesz przyczyniać się - czasami z racji odlegości tylko duchowo - do tego, aby każda zaczęta tu historia kończyła się właśnie w ten sposób. Quote
_Aga_ Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Żeby każda historia tu na dogo tak się kończyła... :) Strasznie się cieszę :loveu: Quote
kingas Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Aga.. moje psy są twoimi pacjentami :) Quote
_Aga_ Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 kingas napisał(a):Aga.. moje psy są twoimi pacjentami :) To chyba nie do mnie?? ;) Quote
kingas Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 napisałaś że powiesisz ogłoszenia w swojej lecznicy.. więc myślałam że tam pracujesz.. ;) Quote
_Aga_ Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Niestety nie ;) Choć kiedyś chciałam być weterynarzem :) Chodziło mi oczywiście o lecznicę do której chodzę z moim staruszkiem :) Quote
basiagk Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 No widzę, cudowne wieści!!! Wspaniale:multi: Mam nadzieję, że nikogo nie uraziłam w sprawie lecznicy na Asnyka ale mam bardzo złą opinię na temat tego miejsca. Polecam osiedle zielone mimo wszystko. Ale najważniejsze. Mam nadzieję, że dziewczyny z Tarnowa będziemy sie tu razem trzymać bo myślałam że jestem tu sama i Tarnów jest jakiś taki wybrakowany. Co Wy na to?:razz: Quote
kingas Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 basiagk.. jasne ;) Widzę że masz amstafy? dobrze widzę? Też mam jednego.. znalezionego.. biedaka ktoś wyrzucił i błakal sie po moich okolicach :shake: Lecznica na asnyka to ta koło hotelu tanovia? Ja mam bardzo.. bardzo.. bardzo złą opinie na temat tej niby kliniki dla zwierząt w Brzesku... :shake: Quote
Recommended Posts