kingas Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 z deklaracją to chyba się rozpędziłam.. mam 3 owczarki niemieckie.. więc 5 psów niestety.. nie da rady.. mam też drugie miejsce.. ale tam mam znalezionego pare lat temu amstafa.. więc tym bardziej.. Quote
nika28 Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 No to musimy poszukać tymczasu dla maluchów. Nikt nie weźmie psa z ulicy ( przynajmniej ja mam takie doświadczenie )... Quote
_Aga_ Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Bogumiłowic nie znam niestety... To kawałek od Tarnowa, przejeżdżałam tamtędy tylko pociągiem :roll: Quote
kingas Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Morgan:-) napisał(a): Bo ta szopka w szczerym polu nie brzmi zbyt sensownie przy temp. minus kilkanaście w nocy. Gdyby nie ta szopa.. buda... jedzenie.. to że tylko my się tym interesujemy.. to..... sam sobie dokończ... Quote
_Aga_ Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 kingas - dzięki Wam te psiaki żyją :Rose: Ale powiedz, czy w tej szopie nie zamarzną?? Przydałyby się jakieś dobre zdjęcia do ogłoszeń... Quote
Morgan:-) Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 kingas napisał(a):Gdyby nie ta szopa.. buda... jedzenie.. to że tylko my się tym interesujemy.. to..... sam sobie dokończ... NapisałAm powyżej, że chwała Wam za to. Się nie obrażaj. Chylę czoła przed Wami. Natomiast na dłuższą mętę :shake::shake::shake: Sama przyznasz, że te psie dzieci siedząc całymi dniami skulone w budzie w szopce w szczerym polu..... no należy im sie chyba cos więcej od życia :lol: Super, że mają taki "dom" - w ich sytuacji to hotel 5*****, ale my musimy się skupić na szukaniu domków. CZY JEST JAKAŚ MOŻLIWOŚĆ ZROBIENIA NOWYCH AKTUALNYCH ZDJĘĆ?? JAKIE ONE SĄ DUŻE?? Quote
wtatara Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 dziewczyny bardzo dziękuję że ruszyłyście z tym wątkiem. Znalazłam ogłoszenie, rzuciłam watek na Dogo i zaczęłam się bać że nie rozwinie się Quote
wtatara Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 jesli psiaki pozwolą to zdjęcia z bliska Quote
Morgan:-) Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Próbowałam mamusię namierzyć, ale w tym pierniczonym Azylu znowu strony od ponad roku nie aktualizowane. Wiecznie burdel i krętactwo - robią wszysto, aby nikt nie wiedział co sie tam dzieje, jakie tam są psy, jakie trafiaja i jakie "wyparowują". Sukins...stwo! Quote
nika28 Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Tak, trzeba zrobić dobre, ładne zdjęcia i dużo ogloszeń zrobić. Kingas, masz możliwość zrobienia lepszych fotek ? :roll: Quote
_Aga_ Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Morgan:-) napisał(a):Próbowałam mamusię namierzyć, ale w tym pierniczonym Azylu znowu strony od ponad roku nie aktualizowane. Wiecznie burdel i krętactwo - robią wszysto, aby nikt nie wiedział co sie tam dzieje, jakie tam są psy, jakie trafiaja i jakie "wyparowują". Sukins...stwo! Nie jestem pewna, czy do naszego Azylu zostały zabrane :shake: Quote
kingas Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 mi nie chodzi o to żebyście mi słodzili.. chodzi o to żeby tylko nie krytykować.. tak jak Pan Morgan.. bo skoro możesz zrobić coś lepiej to zapraszamy.. Szopa.. napewno ochroni przed wiatrem, śniegiem.. plus buda.. Napewno jest dużo lepiej niż było! Wiecie ile psów mieszka tylko w budzie , na łańcuchu ? cały rok...? Wiem że to są młode pieski.. ale buda w porównianiu z norą.. brzmi chyba nie zle?! Quote
_Aga_ Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Morgan to jest ONA ;) I na pewno nie ma nic złego na myśli. kingas - nikt tu Cię nie oskarża, nie krytykuje, my tylko chcemy, żeby psiakom było jeszcze lepiej, żeby miały swój dom, a nie wegetowały w szopie :roll: Quote
kingas Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Dwa pieski do oddania - okolice Tarnowa (480613793) - Aukcje internetowe Allegro na allegro zamieściłam 5 fotek.. ale mam więcej... Quote
_Aga_ Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 A co do psiaków na łańcuchu to ja się nie będę wypowiadać.... Quote
Morgan:-) Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Wybacz ale krytykowanie Cienie nie było intencją PANI Morgan :p Szkoda, że tak to odebrałaś. Wszyscy sie tu o te psiury bardzo martwimy, więc może zamiast wymieniać "uprzejmości" przejdźmy do działana ok? Ponawiam pytanie: czy jest jakaś szansa na aktualne zdjęcia?? Quote
_Aga_ Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Super, że zrobiłaś allegro!!!! :loveu: :Rose: Mam nadzieję, że ktoś je zauważy.. Zamieszczałaś ogłoszenia gdzieś jeszcze?? Quote
Morgan:-) Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Ok - widzę już mnie uprzedziłaś :eviltong: Zaraz zaglądnę... ale najpierw spacer z moją małpą, bo juz mi po stopach depta ;) Quote
kingas Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 u mnie w sklepie jest ogłoszenie.. i oczywiście moja mama wszytkim je wciska... ktoś tam niby się zdeklarował że 'może wiezmie' ale narazie cisza :roll: Quote
_Aga_ Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Zrobię ogłoszenie i zamieszczę w mojej lecznicy, sklepie, gdzie się da. Chyba, że masz gotowe?? To mogłabyś mi przesłać na maila: adopcja.psa@interia.pl Quote
kingas Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 niestety nie mam.. ja drukowałam fotke na pół strony.. a reszte dopisywałam pisakiem.. Quote
kingas Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 _Aga_ ..a w której lecznicy? Z góry dzięki za pomoc... Ja zmykam.. postaram się jutro pojawić.. pozdrawiam... :) Quote
Morgan:-) Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Kingas - jeżeli dasz radę, to dobrze byłoby zrobić zdjęcie każdemu z piesków z osobna. I z w miare bliska. Czy one są zupełnie oswojone?? Każda informacja na ich temat byłaby tu bardzo pomocna. Jaki jest piesek, a jaka sunia - charaktery. Czy spokojne, czy ciekawskie, czy przylepa, czy raczej indywidualista. Czy jest cos istotnego, co mogłoby pomóc. Miłej nocy i dziękuję, że sie odezwałaś. Kamień spadł mi z serca, bo zdarzaja się tutaj osoby skrajnie nieodpowiedzialne. Cieszę się, że do takich nie należysz i że szczeniaki trafiły właśnie na Twoją rodzinkę i ta miłą panią, która chodzi je dokarmiać. Quote
Morgan:-) Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Aguś - jeżeli dasz radę, to u doktora Jakubka w lecznicy też można - tam jest duża tablica i dużo ludzi sie przewija. Quote
Recommended Posts