Giziu Posted September 20, 2004 Posted September 20, 2004 Dzisiaj dowiedziałem się, że zawody w Sobótce i Złoty But są w tym samym czasie tj. 20-21.11.2004, wcześniej - Worona Cup i Baranowo też w tym samym czasie - 23-24.10.2004 r. Nio przecież mamy tysiące maszerów i tu i tu będą tłumy... ale czy poza tym wszyscy zdrowi? Quote
Agnieszka_ Posted September 20, 2004 Posted September 20, 2004 No to świetnie :-? , chciałam jechać zarówno do Sobótki jak i do Wysokiej jak zawsze a teraz co ? :evil: Nie wiem czy tak trudno sie dogadać :roll: W zeszłym roku też było tak, że w tym terminie co Wysoka były jakies inne zawody chyba w Białobrzegach... Quote
andrew Posted September 21, 2004 Posted September 21, 2004 Nie wiem jak ustalali termin zawodow w Sobotce ale ze Wysoka bedzie 20-21 listopada to wiadomo od roku bo nawet zaznaczyli to w swoim kalendarzu ktory mozna bylo dostac w trakcie zawodow.Wiec organizatorzy Sobotki chyba sie nie popisali :) Quote
Rav Posted September 21, 2004 Posted September 21, 2004 durnota w tej polsce jest to ze tak naprawde chyba nikt nie wie kiedy jakie zawody sa organizowane ,nie ma osrodka ktory by te informacje zbieral wiec wybieraja sobie organizatorzy termin i zadowoleni Quote
SH Posted September 23, 2004 Posted September 23, 2004 Ze swojej strony dodam jeszcze, że dokładnie w tym samym terminie jest wystawa psów w Kielcach => grupa V wystawia się w sobotę :P Wiem, wiem że zaprzęgowcom dynda tak impreza o tej porze roku, ale... niektórzy chcieli by może zakończyć zbieranie ocen dopuszczających psa/suczkę do hodowli, żeby np. móc pokryć sunię podczas zimowo-wiosennego wysypu cieczek :-? Zwłaszcza, że nareszcie nie sędziuje tej grupy p.Semik :wink: Quote
Fair_Play Posted September 23, 2004 Posted September 23, 2004 Hej a czemu wy się tak dziwicie, że te zawody są w jednym terminie?? Sobótka- zawody federacyjne, Wysoka- nie, dalej Baranowo- federacja otwarta, Worona cup- zamknięta, także to są odzielne kalendarze zawodów(narazie). Zresztą chyba fajnie, że jest w czym wybierać....czy nie? Ze swojej strony dodam jeszcze, że dokładnie w tym samym terminie jest wystawa psów w Kielcach A co ma piernik do wiatraka? :roll: (a moja mama ma w tym czasie urodziny, a kuzynka ślub) :wink: :D :P Quote
Rav Posted September 23, 2004 Posted September 23, 2004 Jak to czemu sie dziwie FP? a to dlatego, ze obie federecja przeciez maja zamiar sie podobno polaczyc , wiec moze byloby milo jakby to byl pierwszy krok do tego, ze terminy zawodow by sie nie pokrywaly . tym bardziej ze jest wiele osob, dla ktorych nie wazne jest jaka federacja orgaznizuje zawody i jezdza na jedne i drugie ( i jedynie tylko Ci ktorzy zbieraja punkty do pucharu beda jezdzic na te zawody jakie organizuje ich federacja ) Quote
Fair_Play Posted September 23, 2004 Posted September 23, 2004 Może i mają zamiar, ale jeszcze się nie połączyły :P Quote
maszer Posted September 23, 2004 Posted September 23, 2004 ci co byli na walnym wiedzą czemu jest taki bajzel i tak bedze dopóki nie bedze związku i sportu psich zaprzęgów. narazie jest wielki bałagan i ogólne pretensje. heh nie powiem ze jestem bezstonna bo nie jestem zależy mi na tym abym z moimi kundlami mogla sie ścigać nie tylko poza konkurencją. Quote
agacia Posted September 23, 2004 Posted September 23, 2004 A czy ponino zeszlorocznej afery zawody w Sobotce beda zaliczane do pucharowych? Quote
SH Posted September 24, 2004 Posted September 24, 2004 Cytat: Ze swojej strony dodam jeszcze, że dokładnie w tym samym terminie jest wystawa psów w Kielcach A co ma piernik do wiatraka? Sama sobie odpowiedziałaś w poprzednim zdaniu :evilbat: Zresztą chyba fajnie, że jest w czym wybierać....czy nie? :P Quote
Fair_Play Posted September 24, 2004 Posted September 24, 2004 :lol: :lol: Dlatego też nie wiem po co ten temat i tyle niezbyt zadowolonych wypowiedzi :P i mimo wszytko nie widzę nic wspólnego pomiędzy nakładającym się terminem zawodów i wystaw :P Quote
Recommended Posts