Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 206
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pati napisał(a):

Ja ci napisałam , ze zastanowie sie , ze miejsce mam, ze nie mówie nie ale skutecznie mnie do siebie zraziłyście.

A nie mogłabyś zapomnieć o tej sprzeczce i jeszcze raz się zastanowić? ;-) przecież tu głównie chodzi o to żeby mu pomóc w ostatnich chwilach życia. Ja w swoim i Maksika imieniu chciałabym Cię prosić żebyś nie przejmowała się innymi i robiła swoje, żebyś postarała się dać mu to miejsce żeby już nie musiał cierpieć. Hmm?

Posted

ania_sami napisał(a):
U nas w azylu wszyscy oglaszaja Maksa gdzie tylko sie da, na kazdych forach ( rowniez takich nie zwiazanych z pomoca dla psow) jest inf. o jego krytycznym polozeniu...

Oglaszanie oczywiscie jest wazne, ale ja robie cos innego.... ja off-topikuje w watkach innych psow... Raz mi sie tym sposobem udalo ze sparalizowana sunia. Sciagnelam odpowiednia osobe, ktora byla na innym watku na watek tej suni... i sunia uzyskala dom! zazwyczaj nie mam w zwyczaju off-topikowac, ale tu jest sytuacja tragiczna! :-(

Posted

[quote name='mru'] Jedno wiadomo - dziś jest chory, stary i bardzo bardzo pilnie szuka domu... nawet tymczasu, który zapewniłby mu opiekę i miłość :roll:

jeśli ma chorą wątrobę to mogą to byc już przerzuty nowotworowe-nie wyobrażam sobie by pies nie mogł godnie odejśc-po prostu nie-skoro piszecie że ma stwierdzoną chorobę nowotworową-sama mam sukę z nowotworem-nie wyobrażam sobie by się dusiła jak przyjdą przerzuty-albo waga jej spadała bo takie są objawy między innymi-kacheksja neoplasmatica

Posted

ja bym go wziela, bez problemu, ale jestem za slaba psychicznie jakby odszedl u mnie. bylby to dla mnie taki cios, ze slow mi brak po prostu.
w ostatnim okresie sporo zwierzatek pozegnalam moich i to niestety nie na moje nerwy.
ale zycze czarnusiowi, zeby ktos go przygarnal.

sama przygarnelam staruszka slepego z mieleckiego schronu. gdzie juz wszyscy o nim zapomnieli. ale jest tylko niewidomy i ma chore serce, nie szykuje sie jeszcze na tamten swiat, mimo ze ma juz pewnie z 10 lat.

jeszcze raz prosze, niech ktos sie zlituje nad czarnusiem, tak jak ja zlitowalam sie nad tobikiem, ktory tez byl obrazem nedzy i rozpaczy... :roll:

Posted

Sabina02 napisał(a):
Wysylam informacje o biedaku po calym dogo... Trzeba poinformowac jak najwiecej osob, moze ktos go przygarnie na reszte zycia... :placz:

dzieki wielkie, to się zawsze przydaje. ja też offtopowałam na poczatku i zajrzalo kilka osob. teraz widac ze sie sporo nowych pojawilo! :multi:
moze komuś Maksik wpadnie w oko i do serca

Posted

[quote name='mariolka']dzieki wielkie, to się zawsze przydaje. ja też offtopowałam na poczatku i zajrzalo kilka osob. teraz widac ze sie sporo nowych pojawilo! :multi:
moze komuś Maksik wpadnie w oko i do serca

Oby tak się stało!

Jeśli możesz- pomóż MAKSIOWI ! To jego ostatnie tygodnie!
Niech odejdzie w miłości i cieple!

Posted

boże, Maksiu...

takie kiepskie miałeś życie...
na koniec Cię ktoś przynajmniej pogłaskał i się Tobą zainteresował...
no i tu miałeś swoje miejsce.
śliczny byleś.