mru Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 podnoszę Maksika :( mało ludzi zagląda do niego :placz: Quote
siekowa Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Azylowa wetka powiedziała, że Maksowi pozostały prawdopodobnie jakieś 2 lub 3 miesiące życia :placz::placz::placz::placz::placz::placz: Błagam pomóżcie znaleźć mu tymczas by te ostatnie miesiące były dla niego szczęśliwe. Nie możemy pozwolić na to by umierał w schronisku. Byliśmy dziś na spacerku, Maksik był radosny a ja już całkowicie się w nim zakochałam. Zgrywam fotki więc niedługo wstawię. Mru koniecznie zmień tytuł. Quote
ania_sami Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 mariolka napisał(a):no i jest http://www.dogomania.pl/forum/f99/maskotki-wazoik-filizanki-drobiazgi-na-tymczas-dla-starszego-chorego-maksika-124268/ malo rzeczy :( wznowie jeszcze ten ubraniowy i Anka musimy sie zebrac i zrobic ten nowy od Ciebie. proponuje tez za część tych pieniedzy co sa z bazarlu (90zl) kupic np zabawki dla zwierzat lub inne takie zwierzakowe rzeczy. takie rzeczy są chetniej kupowane i moze uda sie uzbierac wiecej... co o tym sądzicie? Ja jestem juz:) Jutro ci przyniose rzeczy do azylu(wreszcie). Ja jestem jak najbardziej za pomyslem ( rowniez moim, wiec jakby inaczej ;p). Cel jest najwazniejszy wiec kazdy sposob zdobywania pieniedzy bedzie dobry--> nie po trupach ofc:) Quote
mru Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 :( boże... mam trzy gry komputerowe... może na jakiś bazarek dorzucić? zaraz zrobię foty mówcie komu wysłać :placz: edit: albo zrobię świeży może nowy więcej osób zauważy :roll: Quote
mru Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 zrobiłam banerki: * * są na pierwszej też zaraz robię bazarek! Quote
siekowa Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Niestety kiepskie zdjęcia. Mru dzięki za banerki rany znowu się rozryczałam :-( Quote
mru Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 zdjęcia super. zaraz przerzucę na pierwszą stronkę :placz: Quote
pumcia02 Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 mru lepiej zrobic oddzielny. zamowienie juz zrobilam na zabawki i smakolyki psie i kocie. mam nadzieje ze pojda :P jak nie to ja kupie hehe tylko gdzie znalezc ten tymczas? Maksik ma nowotwór wątroby. nieoperacyjny przez to Quote
siekowa Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Ja go dziś pierwszy raz widziałam takiego radosnego. Kochany psiak z niego. POMOCY!!! :placz: Quote
siekowa Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Przeglądam strony hoteli i na razie tylko coś takiego znalazłam Niestety cena za psa to 20-30zł ale "Pensjonat jest prowadzony przez lekarzy weterynarii z 30 letnim doświadczeniem. Zwierzęta znajdują się pod całodobową opieką weterynaryjną, co umożliwia pozostawienie w pensjonacie także zwierząt starszych i wymagających kontynuacji leczenia." Więc jeśli nic innego nie znajdziemy to możemy chyba brać i ten hotel pod uwagę. Quote
siekowa Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Co z tym dogo znowu :angryy: tu link do tego hotelu Pensjonat i lecznica dla zwierząt YOKO w Warszawie - Pensjonat,yoko, Pensjonat i tu jakiś ale bez podanych cen .::. www.kothotel.com .::. Pensjonat dla kotow i psow .::. Quote
mru Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 mam bazarek! http://www.dogomania.pl/forum/f99/gry-na-pc-mafia-call-juarez-wyspa-skarbow-na-umierajacego-maksia-do-29-11-a-125487/#post11295426 ah a o hoteliku pogadam jeszcze z jedną osobą w poniedziałek... naświetlę sprawę i zobaczymy :roll: tzn. chodzi tylko o miejsce oczywiście... Quote
AleksandraJ Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Czekamy na wieści czy uda się ten hotelik!!!! Trzymam kciuki! 3maj się MAksiu!!! Quote
elmira Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Prosimy o kilka groszy dla Maksia. Tu juz nie ma co mówic o lepszym zyciu, nie ma mowy o kilku latach. Prosimy o godny schyłek zycia. Prosimy o kilka złotych na hotelik. Quote
Charly Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Mru zalozyla bazarek. podrzyccie czasem Quote
mru Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 są nawet trzy bazarki (linki w pierwszy poście!) Maksik o wiele nie prosi :( przywykł, że jest praktycznie sam i nikogo nie obchodzi ale nie dajmy mu tak umrzeć marnie :( Quote
siekowa Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Napisałam o Maksiu na kilku wątkach ale widze, że nadal zagląda tu mało osób :( a on ma coraz mniej czasu :placz: Quote
elmira Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 siekowa napisał(a):Napisałam o Maksiu na kilku wątkach ale widze, że nadal zagląda tu mało osób :( a on ma coraz mniej czasu :placz: Asiu. Maksiu juz u mojego Chaplina ogłoszony. Myslę nad bazarkiem tzn. wiem, że zrobię, ale szukam odpowiednich fantów. Bądźmy dobrej mysli. Quote
AleksandraJ Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 jutro coś wpłace, nieduzo, bo studiuje ale grosz do grosza... Odwiedzil ktoś dziś Maksia? Quote
Dorothy Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 czy to jest pewne ze ma nowotwor watroby? Quote
mru Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 moje biedactwo, jeszcze trzeba o Tobie szerszej publice opowiedzieć :( jutro będę o Tobie rozmawiała trzymaj się malutki :( Quote
ania_sami Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Dorothy napisał(a):czy to jest pewne ze ma nowotwor watroby? niestety tak... A co do odwiedzin to dzis pracowaly pidzej i Mariola, ja tylko na chwilke do niego zajrzalam... Quote
Recommended Posts