Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 206
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Azylowa wetka powiedziała, że Maksowi pozostały prawdopodobnie jakieś 2 lub 3 miesiące życia :placz::placz::placz::placz::placz::placz:
Błagam pomóżcie znaleźć mu tymczas by te ostatnie miesiące były dla niego szczęśliwe. Nie możemy pozwolić na to by umierał w schronisku.

Byliśmy dziś na spacerku, Maksik był radosny a ja już całkowicie się w nim zakochałam. Zgrywam fotki więc niedługo wstawię. Mru koniecznie zmień tytuł.

Posted

mariolka napisał(a):
no i jest

http://www.dogomania.pl/forum/f99/maskotki-wazoik-filizanki-drobiazgi-na-tymczas-dla-starszego-chorego-maksika-124268/

malo rzeczy :( wznowie jeszcze ten ubraniowy i Anka musimy sie zebrac i zrobic ten nowy od Ciebie. proponuje tez za część tych pieniedzy co sa z bazarlu (90zl) kupic np zabawki dla zwierzat lub inne takie zwierzakowe rzeczy. takie rzeczy są chetniej kupowane i moze uda sie uzbierac wiecej... co o tym sądzicie?

Ja jestem juz:)

Jutro ci przyniose rzeczy do azylu(wreszcie).
Ja jestem jak najbardziej za pomyslem ( rowniez moim, wiec jakby inaczej ;p).
Cel jest najwazniejszy wiec kazdy sposob zdobywania pieniedzy bedzie dobry--> nie po trupach ofc:)

Posted

:( boże...

mam trzy gry komputerowe...
może na jakiś bazarek dorzucić?
zaraz zrobię foty

mówcie komu wysłać :placz:

edit: albo zrobię świeży
może nowy więcej osób zauważy :roll:

Posted

mru lepiej zrobic oddzielny. zamowienie juz zrobilam na zabawki i smakolyki psie i kocie. mam nadzieje ze pojda :P jak nie to ja kupie hehe

tylko gdzie znalezc ten tymczas?

Maksik ma nowotwór wątroby. nieoperacyjny przez to

Posted

Przeglądam strony hoteli i na razie tylko coś takiego znalazłam

Niestety cena za psa to 20-30zł ale

"Pensjonat jest prowadzony przez lekarzy weterynarii z 30 letnim doświadczeniem.
Zwierzęta znajdują się pod całodobową opieką weterynaryjną, co umożliwia pozostawienie w pensjonacie także zwierząt starszych i wymagających kontynuacji leczenia."

Więc jeśli nic innego nie znajdziemy to możemy chyba brać i ten hotel pod uwagę.

Posted

Prosimy o kilka groszy dla Maksia. Tu juz nie ma co mówic o lepszym zyciu, nie ma mowy o kilku latach.

Prosimy o godny schyłek zycia.

Prosimy o kilka złotych na hotelik.

Posted

są nawet trzy bazarki (linki w pierwszy poście!)

Maksik o wiele nie prosi :(
przywykł, że jest praktycznie sam i nikogo nie obchodzi
ale nie dajmy mu tak umrzeć marnie :(

Posted

siekowa napisał(a):
Napisałam o Maksiu na kilku wątkach ale widze, że nadal zagląda tu mało osób :( a on ma coraz mniej czasu :placz:

Asiu. Maksiu juz u mojego Chaplina ogłoszony. Myslę nad bazarkiem tzn. wiem, że zrobię, ale szukam odpowiednich fantów. Bądźmy dobrej mysli.