Manu Posted July 21, 2003 Posted July 21, 2003 Jeezuu, nie chcesz wiedzieć... :lol: Albo Ci powiem, a co ! :D Aqua byłaby biedna... Chinook, jak się bawi, to przede wszystkim "poluje", gania i łapie pyskiem za tyłek, przewraca, oczywiście naskakuje od tyłu... :oops: Po prostu stara się jak może dominowac w zabawie. I to wszystko w ciszy. :o Podgryza za łapki (głównie przednie), po przewróceniu "zagryza" przy gardle. Pozwala tak sobie głównie z psiakami sobie znanymi, które to akceptują, ale jak się polubi z psem, to od razu tak zaczyna. Ostatnio zaczął mi się zmieniać, dorośleje, ostrożnieje i poważnieje, ale na sposób zabawy dalej to nie ma wpływu. Dodam jeszcze, że raz na imprezie przez całe popołudnie, do drugiej w nocy i potem od rana potrafił bez wytchnienia bawić się z malamutką-gigantką (z Watahy), która masą przewyższa go trzy razy. Nieźle, co ? Więc, jak mówię, Aqua byłaby biedna, gdyby mu pozwoliła na taką zabawę. Ale pewnie by nie pozwoliła... :) I chociaz Chinook potrafi być namolny, to by jdnak zrezygnował w końcu. Także masz teoretyczny wgląd w to, jakby to mogło wygladać. :D Rozgadałam się... (co, Wojtas ?) :wink: Quote
Nat Posted July 21, 2003 Posted July 21, 2003 hehe.. to Chinook mialby w koncu kogos do zabawy, bo Aqua tak samo, mamy w sasiedztwie golden retrievera, nazywa sie Baks, tez dwa razy wiekszego, to potrafi go zameczyc w zabawie, ze Baks lezy na trawie bez ruchu z jezorem na wierzchu ;) a Aqua zawiedziona, ze juz koniec :wink: Quote
Manu Posted July 21, 2003 Posted July 21, 2003 To mam nadzieję, że przyjeżdżasz do Morska...? 8) :D Quote
Nat Posted July 21, 2003 Posted July 21, 2003 raczej nie.. :( jesli bedzie cs w promieniu 100 km ode mnie to jak najbardziej, ale na dalsze "wypady" raczej brak srodkow Quote
Nat Posted July 21, 2003 Posted July 21, 2003 za to na 99% bede na miedzynarodowej wystawie psow we Wroclawiu 29 wrzesnia (chyba) Quote
Recommended Posts