Asia i Yuki Posted June 26, 2003 Author Posted June 26, 2003 Oczywiście Ice że jesteś zaproszony. Zresztą każdy chętny z forum może przyjść. Tylko trzeba się zastanowic nad organizacją impry ale jescze jest czas, więc pomyslimy. Narazie trzeba się zadowolić :drink1: przed kompem. papa Quote
wiosna Posted June 26, 2003 Posted June 26, 2003 to ja proponuje wczesniejsza bibe.. z okazji urodzin moich maluchow, maja byc za niecaly miesaic. ;))) Quote
PaYooK Posted June 26, 2003 Posted June 26, 2003 ELO!!! wiosna na zlociqu biba bedzie :) imprezka urodzinowa przy okazji Agaci moich urodzinek i Antu Quote
Asia i Yuki Posted July 17, 2003 Author Posted July 17, 2003 Hymm nawet się człowiek dobrze nie obrócił a to juz miesiac minoł jak mam tego diabełka. Nieźle mnie na początku oszukał. Był taki niesmiały i bojaźliwy, a teraz szkoda mówić... Ale jest kochany nawet jeśli wykopuje kwiatki na balkonie i robi z nich sałatkę, albo gdy robi sobie kapiele błotne -nieźle wtedy wygląda. Oczywiśie dobra okazja do :drinking: Quote
Manu Posted July 17, 2003 Posted July 17, 2003 No to jeszcze dochodzi mój Waldek, który tydzień wcześniej skończy... nie, nie powiem, wyłamujemy się nieco wiekiem... Quote
wiosna Posted July 17, 2003 Posted July 17, 2003 powiedz, powiedz... my tu jedna wielka rodzina.. ;)) ale jakikolwiek wiek by tyo nie byl - wszystkiego najepszego :)))) :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Manu Posted July 17, 2003 Posted July 17, 2003 No właśnie: jakikolwiek 8) Dużo coś tu przyszłych jubilatów (czy jak to się zwie...), więc może wzniesiemy wspólnie okrzyk: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I STO LAT !!! A latek skończy 25... Quote
Asia i Yuki Posted July 19, 2003 Author Posted July 19, 2003 Aaaaaaaaaaaaaaaa Yukiego jest jeszcze raz tyle jak na poczatku. Kiedy go wazyłam miesiąc temu to miał 5 kilo, teraz 10. W sumie dobra inwestycja. Ale bedzie z niego wielki pies, zreszta ma to w genach po Hakimie. Chyba nie jest za gruby prawda? jak na niecałe trzy miechy. Quote
Manu Posted July 19, 2003 Posted July 19, 2003 Mój rósł jak wariat i żarł jak smok do szóstego miesiąca a potem stanął i tak stoi... :o Waży 21 kg. Jest dość niski, silny, szybki i chyba dość szczupły. Niektórzy mówią, że za bardzo... Quote
Asia i Yuki Posted July 20, 2003 Author Posted July 20, 2003 Fajnie mi się psiaczek zapowiada nie dosc, że masywny to w dodatku agresor. Pewnie czeka go nie jedna walka z innymi psami. Przeraża mnie to że nawet jesli inny pies go chce pogryść i pokazać mu gdzie jego miejsce, on sobie nic z tego nie robi, a nawet sam próbuje pokazać kiełki. Boje się ze narobi sobie kłopotów. Quote
Manu Posted July 20, 2003 Posted July 20, 2003 No, ja do tej pory miałam zupełna labę z Chinookiem. Chciał się tylko bawić, był namolny, ale z reguły potrafił przekabacić psa tak, aby ten sie z nim tez bawił. :o Owszem, w zabawie uwielbiał (i dalej uwielbia) dominować i na tym te jego zabawy polegają - przewraca, zagryza, poluje na delikwenta..., skacze na niego od tyłu... :oops: A teraz się zmiania. Leci mu dwunasty miesiączek i to juz nie ten sam pies. Spoważniał, zostrożniał... Wobec dużych psów porusza się na sztywnych łapach, wolno - typowo dla dorosłych już. Jeży się i powarkuje czasem nawet. Musze już mieć na niego oko, koniec beztroski, bo nie moge być pewna, że zaraz się dana sytuacja nie skomplikuje... Na szczęście widzę, że w jakimś stopniu bierze przykład z Manu, który jest psem strachliwym i unika wszelkich starć, jak tylko może. Ale Chinook ma już inny charakter i chyba na nowo zacznę szukać kagańca dla niego... ...bo cholera w tym moim mieście nie ma żadnego, który by pasował. :evil: Może przy okazji w jakimś większym mieście... Quote
Manu Posted July 20, 2003 Posted July 20, 2003 A, i jeszcze dzięki za śliczne zdjęcia ! Ten drugi śliczny koło piesia, to Twój Men...? 8) :D Quote
Asia i Yuki Posted July 20, 2003 Author Posted July 20, 2003 Ten drugi to nie mój men, a dobry kumpel. Miał mała sesję zdjęciową z Yukim. :) Quote
Nat Posted July 21, 2003 Posted July 21, 2003 Co do kagancow, moja Aqua ma taki szmaciany, tylko do przewozow srodkami komunikacji, bo niby jest w regulaminie, no i raz mi sie zdarzylo, ze wyrzucili mnie z autobusu, bo moj grozny wilk nie ma kaganca :-? a tak poza tym Aqua jest bardzo lagodna, w zyciu nie widzialam jakiegokolwiek przejawu agresji, z kolei na wystawie we Wroclawiu (2002 - bylismy jako widownia) byla zdziwiona agresja innych psow. Manu - pamietam jak Chinook i Aqua szalaly w Jakuszycach.. strach by pomyslec co by sie stalo, gdybysmy ich puscily luzem.. :D Quote
Recommended Posts