orsini Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 wie wie:))tylko nie powie:)))) a tak calkiem serio to wejdz w strone www oddzialu w bialymstoku, tam w kynologia na swiecie, tak w ukraine i tam to juz mexyk pelen , bo po ichniemu pisza,ale jest o tych 2 wystawkach. Termin ten sam co Opole-sorki nie mam kalendarza pod reka. A co do zglaszania to chyba do konca marca albo cos w tym stylu, dla nas oplata niestety jest stala w wysokosci 40euro za 1 wystawke niezaleznie od terminu:(((a jak mi podasz meila do siebie na priv to moze i znajde nawet ulotke z tamtej www:)))) Quote
jostra Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 http://www.ksu.com.ua/ Zw. Kyn. Ukrainy http://www.ksu.com.ua/doc/RegList-Uk-05.doc http://www.ksu.com.ua/doc/Reg-List-konk-Uk-05.doc Tu jest wszystko, zgłoszenie, terminy, ceny itp. Quote
jostra Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 Pa ruski gawariu :P W końcu moja mać ruskiego uczy :evilbat: Quote
orsini Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 no to ja z tymi krzaczkami ich to nie bardzo:))))wole English:))) Quote
jostra Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 Ja też albo deutsch, ale jak nie mam wyjscia to coś zajarzę :D Quote
tunio Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 Jostra bardzo dziekuje,aczkolwiek bylby ktos na tyle laskawy,aby przetlumaczyc mi to na polski ? :oops: Quote
jostra Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 Ale co konkretnie? Opłata jest 40 euro, niezależnie od tego, w którym terminie zgłaszasz psa :( Co jeszcze Cię interesuje? Quote
tunio Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 Adres na jaki przesylac i do kiedy. I pytanie do Was jeszcze jedno.W jaki sposob zgloszenie wypelniacie ? Po angielsku ? Quote
jostra Posted January 26, 2005 Posted January 26, 2005 Nie chciało się czytać, co ? :P Ta informacja jest akurat po angielsku P.O. Box, 01023 Kyiv, Ukraine Kinolog's Union of Ukraine Jeśli chodzi o termin zgłoszeń to chyba 05.04 Quote
tunio Posted January 26, 2005 Posted January 26, 2005 jostra napisał(a):Nie chciało się czytać, co ? :P Predzej te litery,przypominajace chore drzewka podzialaly na mnie paralizujaco :wink: Dobrze,ze mam tu uczynnych i milych ludzi na,ktorych pomoc moge liczyc.Przy okazji bardzo za nia dziekuje :modla: Quote
jostra Posted January 26, 2005 Posted January 26, 2005 Ależ proszę - polecam się Ostatni raz lekcje rosyjskiego miałam 15 lat temu (ale to szybko minęło) :) , a to chyba i tak po ukraińsku pisze, ale nic to - polecam się, tak czy inaczej :) Quote
orsini Posted January 26, 2005 Posted January 26, 2005 carragan napisał(a):[Predzej te litery,przypominajace chore drzewka podzialaly na mnie paralizujaco :wink: : hehehe to tak jak na mnie :))nawet nie probuje krzaczkow rozszyfrowywac:))) Quote
jostra Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Był wczoraj u mnie mój osobisty tłumacz jęz. rosyjskiego 8) I doczytał się, że na każdą z wystaw musi być koniecznie osobne zgłoszenie, zgłoszenie można wysłać tylko pocztą i później obowiązkowo sprawdzić czy doszło! A na pocieszenie, jak ktoś zgłasza 7 psów to jest zniżka :D :evilbat: Quote
orsini Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 hahahaha czyli jakbysmy wszyscy dopisali na wspolwlasnosc w zgloszeniu kogos i ta osoba by zglosila to znizka?ciekawe ILE ta znizka wynosi:))) Quote
jostra Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Tego już nie podali :( A może to i tak tylko dla ruskich ? Może weźmiemy moją mamę ze sobą? będzie nam łatwiej :P Quote
orsini Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 gadany Ukrainski jest duzo prostszy niz ruski:))))wiec idzie sie dogadac nawet po polsku:))) Quote
jostra Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 chyba, że szybko gadają Jak powoli to spoko, ale szybko to ni cholery nie zrozumiesz, wiem, bo kiedyś byłam 3 tygodnie u rodziny znajomej Quote
orsini Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 ale do obcokrajowcow mowia wolno i powtarzaja milion razy wiec jest spoko:))))no i bdb rozumieja jak sie na nich wydzierasz:)))bo czasem nerwy puszczaja:))))jak stoisz 10ty raz w kolejce po jakies pieczatki:))))) Quote
tunio Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 A ja zapytuje jeszcze raz,w jakim jezyku wypisujecie zgloszenie.... :roll: Quote
orsini Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 no mozesz po ukrainsku jak znasz:))) a jak nie to proponuje jakis cywilizowany jezyk np.angielski Quote
tunio Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 orsini napisał(a): a jak nie to proponuje jakis cywilizowany jezyk np.angielski Dziekuje.Wlasnie o to mi chodzilo. Quote
orsini Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 nie marzenia,nie marzenie:))numer konta podalam juz na privie:))))a jak nie to bedzie kara:))50Eu :evilbat: :evilbat: :evilbat: Quote
Recommended Posts