Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wie wie:))tylko nie powie:))))
a tak calkiem serio to wejdz w strone www oddzialu w bialymstoku, tam w kynologia na swiecie, tak w ukraine i tam to juz mexyk pelen , bo po ichniemu pisza,ale jest o tych 2 wystawkach.
Termin ten sam co Opole-sorki nie mam kalendarza pod reka. A co do zglaszania to chyba do konca marca albo cos w tym stylu, dla nas oplata niestety jest stala w wysokosci 40euro za 1 wystawke niezaleznie od terminu:(((a jak mi podasz meila do siebie na priv to moze i znajde nawet ulotke z tamtej www:))))

• Replies 730
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie chciało się czytać, co ? :P
Ta informacja jest akurat po angielsku
P.O. Box, 01023 Kyiv, Ukraine
Kinolog's Union of Ukraine

Jeśli chodzi o termin zgłoszeń to chyba 05.04

Posted

jostra napisał(a):
Nie chciało się czytać, co ? :P

Predzej te litery,przypominajace chore drzewka podzialaly na mnie paralizujaco :wink:
Dobrze,ze mam tu uczynnych i milych ludzi na,ktorych pomoc moge liczyc.Przy okazji bardzo za nia dziekuje :modla:

Posted

Ależ proszę - polecam się
Ostatni raz lekcje rosyjskiego miałam 15 lat temu (ale to szybko minęło) :) , a to chyba i tak po ukraińsku pisze, ale nic to - polecam się, tak czy inaczej :)

Posted

carragan napisał(a):
[Predzej te litery,przypominajace chore drzewka podzialaly na mnie paralizujaco :wink:
:

hehehe to tak jak na mnie :))nawet nie probuje krzaczkow rozszyfrowywac:)))

Posted

Był wczoraj u mnie mój osobisty tłumacz jęz. rosyjskiego 8)
I doczytał się, że na każdą z wystaw musi być koniecznie osobne zgłoszenie, zgłoszenie można wysłać tylko pocztą i później obowiązkowo sprawdzić czy doszło!
A na pocieszenie, jak ktoś zgłasza 7 psów to jest zniżka :D :evilbat:

Posted

ale do obcokrajowcow mowia wolno i powtarzaja milion razy wiec jest spoko:))))no i bdb rozumieja jak sie na nich wydzierasz:)))bo czasem nerwy puszczaja:))))jak stoisz 10ty raz w kolejce po jakies pieczatki:)))))