Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 730
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jostra napisał(a):
Jadęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęę :multi: :thumbs: :jumpie: :sweetCyb: :laola:
Genie :iloveyou::calus:

Justyna cieszę sie z Tobą że transport wypalił tak szybko:)
Zapraszam na kawę w drodze powrotnej- musicie koło mnie jechac -innej drogi z Medyki nie ma.

Posted

jostra napisał(a):
Ja też się cieszę, że są jednak jeszcze dobrzy ludzie na świecie.
Jak tylko Genie się zgodzi to chętnie Cię nawiedzimy.

Kurcze ale się wyrwałam z tą kawą- nie, nie skończyla się :), tylko dopiero zobaczyłam ,ze Wy jedziecie w sobotę do Lwowa, a ja właśnie wtedy jestem w Krakowie :(

Posted

Kika napisał(a):
Co tam znowu sie działo? Gdzie reszta?

Jwstesmy :)!!!!!!!!!!!! NAwet juz odespalam :evil_lol:
Bylo :cool3: fajnie.
Granica dolkadnie tak jak sie spodziewalam :mad: :shake:
Na Ukraine o 3 w nocy 50 min czyli tyle ile trwaja formalnosci ( szybciej sie nie da, juz sprawdzone )
A do Polski 3 godz :mad: Tylko dzieki "sile pieniadza" bo tak to pewnie z 7. Wszystko trwa niewyobrazalnie powoli.

We Lwowie baaardzo milo ( ogromna roznica, bylam tam 4 lata temu i jestem w szoku )
Pan na stacji benzynowej, mowiacy po polsku, narysowal mi mapke dojazdu na wystawe.
Wszyscy albo po Polsku mowia albo sie bardzo staraja, a przynajmniej wszystko rozumieja ( wiem, ze Ukrainski jest taki do naszego podobny ale wreszcie sie z tym nie kryja- z jezykiem znaczy )
Wystawa :lol: :loveu: 450 psow, 5 ringow ale jeden to ONki :cool3:
Sporo CTR, duzo buldogow i buldozkow
Basiu LAbek jeden
Milo, sympatycznie, strasznie powoli :cool3: ale wszystko z usmiechem.

:loveu: :loveu: WRACAMY Z CACIBem :loveu: :loveu:

Posted

Od nas chcieli na granicy papierku od weta z Lwowa !!!!!! A tak na serio to chcieli kase ale ze ja nie z tych co ich rozpuszczaja wiec postalismy sobie 6 godzin i bez dawania w lape przejechalismy granice. Natomiast granica polska nie lepsza w drodze powrotnej chcieli papier o przeciwciala !!!!!

Posted

zanetta napisał(a):
Od nas chcieli na granicy papierku od weta z Lwowa !!!!!! A tak na serio to chcieli kase ale ze ja nie z tych co ich rozpuszczaja wiec postalismy sobie 6 godzin i bez dawania w lape przejechalismy granice. Natomiast granica polska nie lepsza w drodze powrotnej chcieli papier o przeciwciala !!!!!

Na Ukraine wlezdzalam niecala GODZINE :) i papierow wet nikt odemnie nie chcial.
Z powrotem 3 godziny i papierow wet znowu nikt nie ogladal.
Moze bali sie, ze wypuszcze pieska ;) :eviltong: bo na jego widok wszyscy od auta odchodzili :lol:

Posted

My na Herbennem tez luzik , tylko paszpotry psów do wglądu , byłam z naszymi forumowiczkami , przywiozłysmy 3 x CACIB !!!!!!!!:multi: :multi: :multi:
Pół wystawy to Polska!!!!
Tylko żadnych medali , a rozeta tylko za rasę:shake: , raczej bidnie.....
Ale fajnie ....

Posted

Hej Baba:) Własnie dojechaliśmy do domku. Jesteśmy potwornie padnięci ale bardzo szczęśliwi:multi: Agnieszko bardzo bardzo Ci dziękujemy. Cieszę sie że poznałam Ciebie i Anule. Mam nadzieję że kiedyś jeszcze powtórzymy taki wypadzik, albo spotakmy się na innych wystawkach.
Chwale sie teraz osiagnięciami:) Jerry Jarpen val King (samoyed) CAC,CACIB, BOB, BOG III, ukończony Interchampion
Jackie Jarpen vel Lola (samoyed) CAC, CACIB, ukończony Interchampionat
Mam troszke fotek róznych ras, jak dojdę do sienie to wstawię

PS. Dzieki równiez za bardzo miłe towarzystwo naszych współpodróżników. Iwonka pozdrawiamy z Gdyni i bardzo żałuje że nie zrobiłyśmy sesji zdjęciowej black and white:( Mam nadzieję że się nadaży okazja.

Posted

zanetta napisał(a):

zanetta żartujesz:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Nauczyli się że coś takiego jest? Tylko czekac jak w Barwinku zaczną sie upominac - pewnie ich przeszkolili:):)

Posted

PANGEA napisał(a):
Na Ukraine wlezdzalam niecala GODZINE :) i papierow wet nikt odemnie nie chcial.
Z powrotem 3 godziny i papierow wet znowu nikt nie ogladal.
Moze bali sie, ze wypuszcze pieska ;) :eviltong: bo na jego widok wszyscy od auta odchodzili :lol:

A z tym swoim "maleństwem" byłas :)?

Posted

Kika napisał(a):
A z tym swoim "maleństwem" byłas :)?

Nawet gorzej :evil_lol: Z jego polbratem. Dwuletnim samcem, ponad 90 w klebie i "smoczy" wyraz twarzy :evil_lol:
Slodko spal w bagarzniku i........ p o d n o s i l sie tylko jak ktos tam zagladal :diabloti: