zanetta Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 No to do zobaczenie w Medyce na granicy :) Quote
Em-ka Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 zanetta napisał(a):No to do zobaczenie w Medyce na granicy :) Trzymam za Was kciuki - powodzenia!!!;) Quote
vanessa Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Em-ka napisał(a):Trzymam za Was kciuki - powodzenia!!!;) Trzymaj bo sie przydadzą Twoje kciuki w tym dzikim kraju:evil_lol: :evil_lol: Quote
PANGEA Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 zanetta napisał(a):No to do zobaczenie w Medyce na granicy :) My tez przez Medyke:lol: Zaczynam sie bac :shake: Quote
Kika Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 jostra napisał(a):Jadęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęę :multi: :thumbs: :jumpie: :sweetCyb: :laola: Genie :iloveyou::calus: Justyna cieszę sie z Tobą że transport wypalił tak szybko:) Zapraszam na kawę w drodze powrotnej- musicie koło mnie jechac -innej drogi z Medyki nie ma. Quote
jostra Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Ja też się cieszę, że są jednak jeszcze dobrzy ludzie na świecie. Jak tylko Genie się zgodzi to chętnie Cię nawiedzimy. Quote
Basik Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Ja również trzymam kciuki - jakby ktoś uchwycił na fotolabki choc pare.... please! Quote
Kika Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 jostra napisał(a):Ja też się cieszę, że są jednak jeszcze dobrzy ludzie na świecie. Jak tylko Genie się zgodzi to chętnie Cię nawiedzimy. Kurcze ale się wyrwałam z tą kawą- nie, nie skończyla się :), tylko dopiero zobaczyłam ,ze Wy jedziecie w sobotę do Lwowa, a ja właśnie wtedy jestem w Krakowie :( Quote
jostra Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 no ładnie :evil_lol: no to w takim razie my zapraszamy na kawę next week :p Quote
zanetta Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 My juz w domciu strasznie umordowani przebrnieciem przez granice na ktorej jeszcze nigdy nie mielismy takiego meksyku. Quote
PANGEA Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Kika napisał(a):Co tam znowu sie działo? Gdzie reszta? Jwstesmy :)!!!!!!!!!!!! NAwet juz odespalam :evil_lol: Bylo :cool3: fajnie. Granica dolkadnie tak jak sie spodziewalam :mad: :shake: Na Ukraine o 3 w nocy 50 min czyli tyle ile trwaja formalnosci ( szybciej sie nie da, juz sprawdzone ) A do Polski 3 godz :mad: Tylko dzieki "sile pieniadza" bo tak to pewnie z 7. Wszystko trwa niewyobrazalnie powoli. We Lwowie baaardzo milo ( ogromna roznica, bylam tam 4 lata temu i jestem w szoku ) Pan na stacji benzynowej, mowiacy po polsku, narysowal mi mapke dojazdu na wystawe. Wszyscy albo po Polsku mowia albo sie bardzo staraja, a przynajmniej wszystko rozumieja ( wiem, ze Ukrainski jest taki do naszego podobny ale wreszcie sie z tym nie kryja- z jezykiem znaczy ) Wystawa :lol: :loveu: 450 psow, 5 ringow ale jeden to ONki :cool3: Sporo CTR, duzo buldogow i buldozkow Basiu LAbek jeden Milo, sympatycznie, strasznie powoli :cool3: ale wszystko z usmiechem. :loveu: :loveu: WRACAMY Z CACIBem :loveu: :loveu: Quote
Baha Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 ZAZDROSZCZE WAM!!! (z moja psica juz lepiej) Quote
PANGEA Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Baha napisał(a):ZAZDROSZCZE WAM!!! (z moja psica juz lepiej) To sie ciesze, ze psica zdrowieje :lol: A niufkow kilka bylo ( ze 3 ) tylko katalogu nie mam:( Quote
zanetta Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Od nas chcieli na granicy papierku od weta z Lwowa !!!!!! A tak na serio to chcieli kase ale ze ja nie z tych co ich rozpuszczaja wiec postalismy sobie 6 godzin i bez dawania w lape przejechalismy granice. Natomiast granica polska nie lepsza w drodze powrotnej chcieli papier o przeciwciala !!!!! Quote
PANGEA Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 zanetta napisał(a):Od nas chcieli na granicy papierku od weta z Lwowa !!!!!! A tak na serio to chcieli kase ale ze ja nie z tych co ich rozpuszczaja wiec postalismy sobie 6 godzin i bez dawania w lape przejechalismy granice. Natomiast granica polska nie lepsza w drodze powrotnej chcieli papier o przeciwciala !!!!! Na Ukraine wlezdzalam niecala GODZINE :) i papierow wet nikt odemnie nie chcial. Z powrotem 3 godziny i papierow wet znowu nikt nie ogladal. Moze bali sie, ze wypuszcze pieska ;) :eviltong: bo na jego widok wszyscy od auta odchodzili :lol: Quote
baba Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 My na Herbennem tez luzik , tylko paszpotry psów do wglądu , byłam z naszymi forumowiczkami , przywiozłysmy 3 x CACIB !!!!!!!!:multi: :multi: :multi: Pół wystawy to Polska!!!! Tylko żadnych medali , a rozeta tylko za rasę:shake: , raczej bidnie..... Ale fajnie .... Quote
King Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Hej Baba:) Własnie dojechaliśmy do domku. Jesteśmy potwornie padnięci ale bardzo szczęśliwi:multi: Agnieszko bardzo bardzo Ci dziękujemy. Cieszę sie że poznałam Ciebie i Anule. Mam nadzieję że kiedyś jeszcze powtórzymy taki wypadzik, albo spotakmy się na innych wystawkach. Chwale sie teraz osiagnięciami:) Jerry Jarpen val King (samoyed) CAC,CACIB, BOB, BOG III, ukończony Interchampion Jackie Jarpen vel Lola (samoyed) CAC, CACIB, ukończony Interchampionat Mam troszke fotek róznych ras, jak dojdę do sienie to wstawię PS. Dzieki równiez za bardzo miłe towarzystwo naszych współpodróżników. Iwonka pozdrawiamy z Gdyni i bardzo żałuje że nie zrobiłyśmy sesji zdjęciowej black and white:( Mam nadzieję że się nadaży okazja. Quote
Kika Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 zanetta napisał(a):Od nas chcieli na granicy papierku od weta z Lwowa !!!!!! A tak na serio to chcieli kase ale ze ja nie z tych co ich rozpuszczaja wiec postalismy sobie 6 godzin i bez dawania w lape przejechalismy granice. Natomiast granica polska nie lepsza w drodze powrotnej chcieli papier o przeciwciala !!!!! zanetta żartujesz:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Nauczyli się że coś takiego jest? Tylko czekac jak w Barwinku zaczną sie upominac - pewnie ich przeszkolili:):) Quote
Kika Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 PANGEA napisał(a):Na Ukraine wlezdzalam niecala GODZINE :) i papierow wet nikt odemnie nie chcial. Z powrotem 3 godziny i papierow wet znowu nikt nie ogladal. Moze bali sie, ze wypuszcze pieska ;) :eviltong: bo na jego widok wszyscy od auta odchodzili :lol: A z tym swoim "maleństwem" byłas :)? Quote
zanetta Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Nocna trasa tak czlowieka nie umeczy jak ta durna granica, ale warto bylo moja DOLCE VITA ukonczyla interka :) Quote
Yoshko Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Moja suka takze zakonczyła Interchampionat zdobywająć CAC, CACIB, BOB, BOG. Quote
PANGEA Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Kika napisał(a):A z tym swoim "maleństwem" byłas :)? Nawet gorzej :evil_lol: Z jego polbratem. Dwuletnim samcem, ponad 90 w klebie i "smoczy" wyraz twarzy :evil_lol: Slodko spal w bagarzniku i........ p o d n o s i l sie tylko jak ktos tam zagladal :diabloti: Quote
zpr Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Hej! Gratulację dla dogomaniaków za osiągnięte we Lvovie wyniki :lol: Super było się spotkać poza Unią no i w "realu". Nasz plan tez wykonany, pierwszy występ zagraniczny w 100% udany Husky Ch.Pl. SOCHI de Ciukci - CAC, CACIB, BOB, II BOG :multi: Kilka fot dziś, pozostałe jutro, a mam ich ponad 200 :razz: [img=http://img207.imageshack.us/img207/5425/pict0851ij9.jpg] Quote
Recommended Posts