Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 730
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

Nie udalo mi sie doczytac jak w tym roku jest z faxem.Przyjmuja (a jesli tak to jaki numer) czy tylko listownie ?
Z gory dziekuje za odpowiedz
PS.Apropo wystawy.Jak ona w ogole wyglada ilosciowo ? Kameralnie czy podobnie z halasem,iloscia zgloszonych czworonogow itd. na skale Spodka ?

Posted

Podnosze pytanie o faks.Czas biezy,a ja wciaz nie mam zbyt klarownej sytuacji z transportem (moze ktos jedzie przez Slask i mialby miejsce dla jednej osoby i wilczarza ? Miescimy sie wspolnie na tylnim siedzeniu ;) Oczywiscie partycypujemy w kosztach transportu...),a 80Euro piechota nie chodzi...
BTW.Jesli zas bym podjela ryzyko i wyslala jutro lub dzis wieczorem polecony piorytet to czy jest szansa,ze dojdzie do 11-tego ?
BTW.Mailem oczywiscie zglaszac nie mozna ? :roll:

• 4 weeks later...
Posted

Nie taki diabeł straszny jak go malują. Dojechaliśmy i wróciliśmy z Kijowa szczęśliwie z dwoma nowymi Championami Ukrainy:multi:

Posted

Basik, w sobotę były 72 sztuki, w niedzielę 79 - raczej nie namówisz mnie na przepisywanie tego wszystkiego i to w większości cyrylicą;)

Posted

Dorota_Fiszer napisał(a):
a ile bylo goldenow zgloszonych? Ile w uzytkach,chmapionach i otwartej samcow?

W sobotę wszystkich było 53.
W klasie otwartej psów było 7, w użyt. 3. w cham. 4.
W niedzielę w klasie otw. 8, w uzyt.3, w champ.4.

Posted

Sama Ukraina nie taka straszna, ale drogi okropne. To prawdziwy cud, że dojechaliśmy bez wizyty u wulkanizatora!

Nasz staffiorek, Gold Charger Buldożer wrócił z tytułem Championa Ukrainy i Zw. Ukrainy 2006:multi: :multi: :multi: !!!

Zdobyliśmy w sobotę R. CACIB-a, jednakże pies, który otrzymał CACIBA jest już interem, w niedzielę zdobyliśmy CACIB-a, BOB-a.

POZDRAWIAMY I GRATULUJEMY WSZYSTKIM SPOTKANYM POLAKOM I DZIĘKUJEMY ZA WSPANIAŁĄ ATMOSFERĘ.

POLSKIE PSY OKAZAŁY SIĘ THE BEST I WIELE WRÓCIŁO Z TYTUŁEM CH. UKRAINY:terazpol:

MAKARY! Film jest wspaniały, a właściwie powinnam napisać Wasz pies!:cool2:
Wyściskajcie go ode mnie i do zobaczenia na następnej wystawie.
Kasia.

Posted

[quote name='bongobongo']Sama Ukraina nie taka straszna, ale drogi okropne. To prawdziwy cud, że dojechaliśmy bez wizyty u wulkanizatora!

Nasz staffiorek, Gold Charger Buldożer wrócił z tytułem Championa Ukrainy i Zw. Ukrainy 2006:multi: :multi: :multi: !!!

Zdobyliśmy w sobotę R. CACIB-a, jednakże pies, który otrzymał CACIBA jest już interem, w niedzielę zdobyliśmy CACIB-a, BOB-a.

POZDRAWIAMY I GRATULUJEMY WSZYSTKIM SPOTKANYM POLAKOM I DZIĘKUJEMY ZA WSPANIAŁĄ ATMOSFERĘ.

POLSKIE PSY OKAZAŁY SIĘ THE BEST I WIELE WRÓCIŁO Z TYTUŁEM CH. UKRAINY:terazpol:

Kasiu suuuuuuuuuuper- GRATULUJĘ!!!!!

Posted

Dorota_Fiszer napisał(a):
Gratulacje !!! A podalabys mi w goldenach klase uzytkowa i championow psy? Slicznie prosze :-)

30.04. I 29.04 TO SAMO:
kl. użyt.
VILPAM ELEN KEEPSAKE
MARKIZ
TRAMIN JOY GO WITH YOU

kl. champ.
ARMALD ZOLOTOE CHUDO ZORRO
LAD UNITY ICE ANGEL
ARNY
VESSEL GOLDEN DIK KOR

Posted

[quote name='Kika']Kasiu suuuuuuuuuuper- GRATULUJĘ!!!!!

DZIĘKI WIELKIE KIKA! Nie ukrywam, że po 14 godzinach spędzonych w samochodzie, jazdy slalomem, sukces cieszy podwójnie:lol: !

Posted

PANGEA napisał(a):
Gratulacje dla wszystkich nowych Championow Ukrainy :)
A moze ktos ma namiery na wystawe we Lwowie???? Cos mi sie kolacze, ze ma byc w sierpniu

Sprawdziłam w katalogu, ale nic nie ma na temat Lwowa:shake:

Posted

Lwów - 12-12.08.2006
Opłaty:
do 30.06.2006 - 25 Euro za pierwszego psa i 20 za drugiego
do 31.07.2006 - 35 Euro za pierwszego psa i 30 za drugiego
Zgłoszenia można wysyłać mailem - rottweil@home.lviv.ua
Można płacić na wystawie. Opłata taka jak data zgłoszenia

Posted

[quote name='Genie']Lwów - 12-12.08.2006
Opłaty:
do 30.06.2006 - 25 Euro za pierwszego psa i 20 za drugiego
do 31.07.2006 - 35 Euro za pierwszego psa i 30 za drugiego
Zgłoszenia można wysyłać mailem - rottweil@home.lviv.ua
Można płacić na wystawie. Opłata taka jak data zgłoszenia

Wielkie dzieki :loveu:
A maja jakas stronke???? chcialabym obsade sedziow.

Posted

Bardzo proszę o podanie jamników krótkowłosych standard ( Dachshund smoothhaired standard, Teckel kurzhaar normal, Taksa gladkosrtnaja)
Napewno duzo ich ta nie było.

Posted

elo!

Dochodzimy do siebie bo przygodach ukraińskich:)
___

BONGOBONGO rozmawialiśmy z Polakami, możliwe że z Tobą, czy wy na Scythianie jedliście pizze? jeśli tak to my pytaliśmy o numer do pizzeri :)

Posted

Yoshko napisał(a):
Bardzo proszę o podanie jamników krótkowłosych standard ( Dachshund smoothhaired standard, Teckel kurzhaar normal, Taksa gladkosrtnaja)
Napewno duzo ich ta nie było.

Podobna prośba o zawężenie zainteresowania, wszystkich było 20....

Posted

Kaukazy! Tak to my jedliśmy pizzę:eating: a następnego dnia pomagałeś mi znaleźć Panią od pirenejskich!
Ja, to Kasia z rudym staffikiem.

POZDRAWIAM I GRATULUJĘ!!! :multi:

A jakie mieliście przejścia :crazyeye: ???

Bo my właściwie oprócz jazdy slalomem, to nie możemy narzekać;) !