Jump to content
Dogomania

[Katowice] Omen MA DOMEK oby ten jedyny i na zawsze !!!

Recommended Posts

Posted

Tengusia napisał(a):

cos czuje ze to bedzie szybciutka akcja i ze nas bialas juz nie dlugo bedzie grzal dooopke w nowym domku :multi: ale ciiiii bo zapesze i cio wtedy ....

ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.........nie zapeszaj!

• Replies 509
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bylam bez dzieciatka ale bylam, a wiec psiak przeslodki, rozkoszny, maly i zabawny. on z pewnoscia to bardziej staffik niz ast jest taki malutki jak moja Faza tyle ze nieco szerszy i zdecydowanie wiekszy leb ma. poprostu nie da sie w nim nie zakochac i ten slodki rozowy ryjek :loveu::loveu::loveu:

pan dzisiaj byl razem ze mna, bardzo przejety juz wczoraj wyczail Omena na stronie schroniska, pani od pana stwierdzila ze ona psa chce, pan jak zobaczyl Omena na zywo byl zachwycony mimo ze taki niewyrosniety i gremlinowaty. byly buziaczki, bylo mizianko za uszkiem po doooopce. pan chcial psa dzisiaj na co stanowczo odmowilam :diabloti: pan chcial mi swoj dowod osobisty dac do jutra byleby dostal psa, no mowie wam strasznie, strasznie ...

a wiec bialy jutro jedzie do domku ... suuuuuuuuuper cio nie :multi::multi::multi:

zawoze go osobiscie poniewaz chce miec pewnosc ze pies dobrze trafi, chce zobaczyc gdzie bedzie mieszkal i czy bedzie mu wystarczajaco wygodnie :eviltong:

zdjecia sa ale musze zgrac ;)

psiak ogolnie zabiedzony ale kwestia dobrego papu i milosci i bedzie jak ksiaze, ech nawet zdjecia nie oddaja tego jaki on jest rozkoszny, wyglada jak taki wyrosniety szczenior no poprostu bomba :loveu::loveu::loveu:

pan obiecal na biezaco wysylac mi fotki i przesylac informacje co u nich slychac, pani w hotelu pokazala nam masc ktora Omen ma smarowane lapy, ledwo zajechalam do centrum a nagle dzwoni pan i pyta jak nazywala sie ta masc bo wlasnie jest w aptece i chce ja kupic :cool3:

bedzie dobrze, musi byc dobrze :p

Posted

pan na zdjeciach to przyszly wlasciel naszego Omenka, coprawda na zdjeciach tego nie uchwycilam (lapki do aparatu mi przymarzaly :placz:) ale stal i rozdawal buziaki naszemu Omenkowi, a do kolegi z ktorym byl co chwile mowil zobacz on mnie juz kocha pocalowal mnie, podszedl do mnie i tak wkoleczko :evil_lol: zreszta drugi pan tez od nas adoptowal psa ale sunie kundelka i tez opowiadal co ona to robi i jaka jest slodka i normalnie czulam sie jakbym z dwoma babami stala a nie facetami po 180 (okolo) kazdy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: (bez urazy panowie :eviltong:)

Posted

Tengusia napisał(a):

no przecież widać gołym okiem że facet wpadł jak śliwka w kompot!!!
zakochany po uszy!!!:loveu::loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::loveu::loveu::loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
ten białas wygląda jak szczenior :loveu:

Tengusia znajdź taki domek dla naszej Bangity :placz: a w ogóle to która Ty byłaś w SCC? widziałas Bangitke?

to Bangi byla w SCC ??? czemu ja nie wiedzialam o tym odrazu bym przyjechala :placz::placz::placz:

ja w SCC bylam tylko w sobote rano na godzinke wiec raczej nie widzialysmy sie ;)

jak moglam nie zobaczyc Bangi :placz::placz::placz: teraz to mam dola :flaming:

Posted

Tengusia napisał(a):
to Bangi byla w SCC ??? czemu ja nie wiedzialam o tym odrazu bym przyjechala :placz::placz::placz:

ja w SCC bylam tylko w sobote rano na godzinke wiec raczej nie widzialysmy sie ;)

jak moglam nie zobaczyc Bangi :placz::placz::placz: teraz to mam dola :flaming:

zawsze możesz wpaść do Bukowna z Bangi na spacerek :loveu: gdzieś wyczytałam, że byłaś i myslałam, że w niedzielę też a ja nie miałam czasu wczesniej patrzeć kogo się tam spodziewać :oops: