fioneczka Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 i tu też cisza :-( ... co u Omenka słychać ???? Quote
agaga21 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='fioneczka']jakieś wieści ??? co u Omena ???[/QUOTE] ale cię dzisiaj wzięło na wspomnienia:evil_lol: tyż bym chciała zobaczyć białaska Quote
Tengusia Posted January 31, 2010 Author Posted January 31, 2010 ostatnio weszlam na nasza klase na profil Omena, z jego fikcyjnego konta trafilam na konto jego wlasciciela ... bylo tam kilka zdjec nowo narodzonego dziecka i dwa zdjecia Omena gdzies tam pomiedzy, napisalam wiec zapytanie czy u Omena wszystko wporzadku i czy nie maja z nim problemow w zwiazku z pojawieniem sie dziecka w domu ... dostalam dzisiaj odpowiedz ze wszystko jest ok i ze Omen mieszka na podworku z dwoma innymi psami - nie wiem moze przewrazliwiona jestem ale amstaff na podworku przy mrozach ktore siegaly ostatnio do -20 jakos napawa mnie strachem ... bede probowac skontaktowac sie z Mosii zeby to sprawdzila jesli sie nie uda bede was prosic o pomoc Mosii ma wylaczony tel, napisalam smsa do Amikat z prosba o adres pod ktorym Omen przebywa ... mam nadzieje ze ma on zapewniony cieply kat w te mrozne dni :( Quote
agaga21 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 jak to??? przecież on miał spać w łóżeczku!:placz: na umowie chyba był punkt o tym, że to pies który ma w domu mieszkać?ja już nie mam sił do tych ludzi:angryy: Quote
fioneczka Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 ... tak kolejny psiak wooonnn bo się dzieciak urodził qr...a z tymi debilami !!!!!!! Quote
Tengusia Posted January 31, 2010 Author Posted January 31, 2010 dziewczyny tez jestem wsciekla ale powstrzymajmy sie z komentarzami do czasu az ktos pojedzie i sprawdzi w jakich warunkach Omen teraz przebywa ... poki co Mosii ma wylaczony tel zostawilam jej pw z nadzieja ze wejdzie na dogo i je odczyta, do Amikat wyslalalam smsa i poki co cisza ... zeby wyslac kogos na kontrole potrzebny mi adres a tego nie mam wiec poki co nic wiecej zrobic nie moge ... pozostaje mi poczekac az ktoras z nich sie odezwie do mnie ... jak bede wiedziec cos wiecej napewno dam wam znac Quote
maciaszek Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Tak, trzeba tam koniecznie zrobić wizytę. Wtedy będzie dokładnie wiadomo jak miewa się Omen i w jakich warunkach przebywa. Quote
Alicja Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 nóż i sie w kieszeni otwiera ...... nie wiem czy Mossi wchodzi na dogo więc jedyna nadzieja w Amikat że ma adres Quote
amikat Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Masakra z tymi ludźmi.... Wydaje mi sie ze umowę na Omena ma Monika MOsi - bo umowa była podpisywana na miejscu u niej po sprawieniu domu. Trzena pojechać i sprawdzić Quote
Recommended Posts