Jump to content
Dogomania

[Katowice] Omen MA DOMEK oby ten jedyny i na zawsze !!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='agaga21']słuchaj, może weź na tą wizytę ze sobą kogoś zaufanego, kto by bez emocji, obiektywnie ocenił faceta i to co będzie mówił.Popieram!

A facet, były chwilowy "właściciel" Omena to rzeczywiście ma tupet :angryy:. Wyobraźcie sobie, że był dziś w schronisku, oczywiście w sprawie Omena. Chciał sprawdzić czy pies nie wrócił i ew. chciał go zabrać. W ogóle strasznie się ponoć rozgadał i mówił, że ta alergia go tak zniechęciła, ale teraz chce psa z powrotem. Jak dowiedział się, że Omena nie ma to wypatrzył sobie amstaffkę (jest na naszym katowickim wątku) i chciał ją wziąć. Ale pani mu ją wyperswadowała mówiąc, że ona też biała, więc na pewno będzie miała alergię i na co mu to do szczęścia i w ogóle :diabloti:. Poza tym chop nawet grosza przy sobie nie miał, więc tym bardziej go wysiudali. I już wiedzą, że nigdy żadnego psa wydać mu nie mają, a zwłaszcza bulowatego!

Tengusiu, bądź czujna. Jak dla mnie to za dużo tu zbiegów okoliczności (ale może też przewrażliwiona jestem? :roll:).

• Replies 509
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny usuńcie może nr fona mosii z dogo .... tak myślę ze po co ma tam jeszcze wydzwaniać i siać ferment ...
a mi ten pan na jutro nadal spokoju nie daje :shake:cholerka łatwo można kogoś skrzywdzić podejrzeniem ale cóż teraz myśleć :shake:

Posted

wizyty nie bedzie razem z Aneta postanoilismy ze to nie jest dobre miejsce dla naszego Omena, on potrzebuje statecznego zycia u boku kogos kto nie pracuje 10h dziennie, a takie nocne zycie w pracy a potem dzien sam bo pan przeciez musi kiedys nocke odespac to nie dla naszego lobuziaka :shake:

dzisiaj wystawie Omenowi allegro, szukam mu domu najlepiej z ogrodem i z ludzmi ktorzy beda z nim wiekszosc dnia ...

strasznie mnie to wszystko podlamalo i wogole ...

za bardzo zalezy mi na tym psie by dac go w pierwsze lepsze rece i powiem szczerze ze coraz bardziej rozumiem Doddy ktora dlugo dlugo przebiera w domkach zanim wyda psa ...

ja dla Omena szukam milosnika rasy ktory pokocha go calym sercem na dobre i na zle ...

tylko gdzie takich szukac :placz::placz::placz:

Posted

Tengusiu masz szczęśliwą rękę do adopcji,na pewno dla Omena również znajdziesz wspaniały dom,tak jak dla Dragona.;) Udało mi się reanimować mój komputer,nie wiem na jak długo,ale obiecuję że odnowię chłopakowi ogłoszenia z nowymi fotkami i informacjami o jego charakterze.

Posted

Tenqusiu ...myślę , że to najlepsza decyzja i dla Omenka i dla Ciebie ... a Pan jeśli rzeczywiście będzie chciał psiaka to takowego sobie znajdzie i inna sierotka dostanie dom ;).....

Posted

wczoraj Anetka dzwonila do pana ktory tak bardzo chcial Omena adoptowac (tego ktory niby przypadkiem tez pracuje w ochronie i niby przypadkiem tez bedzie bral Omena do pracy) aby powiedziec ze Omen na chwile obecna jest nieadopcyjny wzwiazku z nasilajaca sie reakcja alergiczna :cool3: sluchajcie jedno zdanie tylko jedne zdanie zdradzilo goscia i juz wiedzialysmy ze gosciu jest podstawiony przez goscia ktory Omena nam oddal a teraz takie szopki wyprawia :angryy: Aneta mowila o alergi i nasilajacej sie reakcji alergicznej a pan odpowiedzial: wiem kolega mi mowil! ...

powiem wam mialam przeczucie od samego poczatku i nie zawiodlo mnie ono !!!!!!!!

Decyzje podjelam ze Omen nie zostanie wydany do domu na gornym slasku, chyba ze bedzie to ktos znajomy i naprawde pewny, jesli ktos z okolic katowic badz samych katowic bedzie o niego dzwonic bede odmawiac i bede dawac telefony do dziewczyn ktore rowniez maja asty do adopcji ... robie to dla dobra Omena !!! Bog jeden wie na co stac tego idiote jeszcze zeby psa odzyskac :angryy::angryy::angryy:

Alicja rzeczy na bazarek dzisiaj odebralam, dziekuje ci bardzo bardzo bardzo :Rose: tobie i Madzi :Rose: jak tylko znajde chwilke zajme sie wystawianiem bazarkow !!!!! :multi::multi::multi:

Posted

:mad::mad::mad:o sqrkowaniec paskudny :angryy:..... kark przebrzydły .....fuj fuj fuj ...a jednak przeczucie Nas nie zawiodło .... :cool1:....

mamy nadzieję , ze rzeczy się przydadzą i przyniosą parę groszy na bazarkach , a My jeszcze Raz dziekujemy Adze za pośrednictwo w dostarczeniu ;)

Posted

z ogloszen cisza :placz:

dla Omena na chwile obecna szukam domku poza slaskiem (przynajmniej teraz poki nie bede miec pewnosci ze byly "wlasciciel" dal sobie spokoj :shake: )