maciaszek Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 [quote name='agaga21']słuchaj, może weź na tą wizytę ze sobą kogoś zaufanego, kto by bez emocji, obiektywnie ocenił faceta i to co będzie mówił.Popieram! A facet, były chwilowy "właściciel" Omena to rzeczywiście ma tupet :angryy:. Wyobraźcie sobie, że był dziś w schronisku, oczywiście w sprawie Omena. Chciał sprawdzić czy pies nie wrócił i ew. chciał go zabrać. W ogóle strasznie się ponoć rozgadał i mówił, że ta alergia go tak zniechęciła, ale teraz chce psa z powrotem. Jak dowiedział się, że Omena nie ma to wypatrzył sobie amstaffkę (jest na naszym katowickim wątku) i chciał ją wziąć. Ale pani mu ją wyperswadowała mówiąc, że ona też biała, więc na pewno będzie miała alergię i na co mu to do szczęścia i w ogóle :diabloti:. Poza tym chop nawet grosza przy sobie nie miał, więc tym bardziej go wysiudali. I już wiedzą, że nigdy żadnego psa wydać mu nie mają, a zwłaszcza bulowatego! Tengusiu, bądź czujna. Jak dla mnie to za dużo tu zbiegów okoliczności (ale może też przewrażliwiona jestem? :roll:). Quote
Alicja Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Dziewczyny usuńcie może nr fona mosii z dogo .... tak myślę ze po co ma tam jeszcze wydzwaniać i siać ferment ... a mi ten pan na jutro nadal spokoju nie daje :shake:cholerka łatwo można kogoś skrzywdzić podejrzeniem ale cóż teraz myśleć :shake: Quote
Tengusia Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 wizyty nie bedzie razem z Aneta postanoilismy ze to nie jest dobre miejsce dla naszego Omena, on potrzebuje statecznego zycia u boku kogos kto nie pracuje 10h dziennie, a takie nocne zycie w pracy a potem dzien sam bo pan przeciez musi kiedys nocke odespac to nie dla naszego lobuziaka :shake: dzisiaj wystawie Omenowi allegro, szukam mu domu najlepiej z ogrodem i z ludzmi ktorzy beda z nim wiekszosc dnia ... strasznie mnie to wszystko podlamalo i wogole ... za bardzo zalezy mi na tym psie by dac go w pierwsze lepsze rece i powiem szczerze ze coraz bardziej rozumiem Doddy ktora dlugo dlugo przebiera w domkach zanim wyda psa ... ja dla Omena szukam milosnika rasy ktory pokocha go calym sercem na dobre i na zle ... tylko gdzie takich szukac :placz::placz::placz: Quote
Jenny19 Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Tengusiu masz szczęśliwą rękę do adopcji,na pewno dla Omena również znajdziesz wspaniały dom,tak jak dla Dragona.;) Udało mi się reanimować mój komputer,nie wiem na jak długo,ale obiecuję że odnowię chłopakowi ogłoszenia z nowymi fotkami i informacjami o jego charakterze. Quote
Alicja Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Tenqusiu ...myślę , że to najlepsza decyzja i dla Omenka i dla Ciebie ... a Pan jeśli rzeczywiście będzie chciał psiaka to takowego sobie znajdzie i inna sierotka dostanie dom ;)..... Quote
Tengusia Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 nowe allegro ciegielkowo adopcyjne Amstaff kto dał nam prawo skazać go na śmierć? (519046523) - Aukcje internetowe Allegro rozeslijcie prosze po znajomych ;) Quote
ab-agnieszka Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Piekny ten Omenek strasznie piekny:loveu: Quote
Tengusia Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 wczoraj Anetka dzwonila do pana ktory tak bardzo chcial Omena adoptowac (tego ktory niby przypadkiem tez pracuje w ochronie i niby przypadkiem tez bedzie bral Omena do pracy) aby powiedziec ze Omen na chwile obecna jest nieadopcyjny wzwiazku z nasilajaca sie reakcja alergiczna :cool3: sluchajcie jedno zdanie tylko jedne zdanie zdradzilo goscia i juz wiedzialysmy ze gosciu jest podstawiony przez goscia ktory Omena nam oddal a teraz takie szopki wyprawia :angryy: Aneta mowila o alergi i nasilajacej sie reakcji alergicznej a pan odpowiedzial: wiem kolega mi mowil! ... powiem wam mialam przeczucie od samego poczatku i nie zawiodlo mnie ono !!!!!!!! Decyzje podjelam ze Omen nie zostanie wydany do domu na gornym slasku, chyba ze bedzie to ktos znajomy i naprawde pewny, jesli ktos z okolic katowic badz samych katowic bedzie o niego dzwonic bede odmawiac i bede dawac telefony do dziewczyn ktore rowniez maja asty do adopcji ... robie to dla dobra Omena !!! Bog jeden wie na co stac tego idiote jeszcze zeby psa odzyskac :angryy::angryy::angryy: Alicja rzeczy na bazarek dzisiaj odebralam, dziekuje ci bardzo bardzo bardzo :Rose: tobie i Madzi :Rose: jak tylko znajde chwilke zajme sie wystawianiem bazarkow !!!!! :multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 :mad::mad::mad:o sqrkowaniec paskudny :angryy:..... kark przebrzydły .....fuj fuj fuj ...a jednak przeczucie Nas nie zawiodło .... :cool1:.... mamy nadzieję , ze rzeczy się przydadzą i przyniosą parę groszy na bazarkach , a My jeszcze Raz dziekujemy Adze za pośrednictwo w dostarczeniu ;) Quote
agaga21 Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 ty masz nosa tengusiu! hahaha, ale z niego kretyn-tak się zdradzić:diabloti: Quote
malawaszka Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 :crazyeye: haha jakie łyse dupki i myśleli, że są mądrzejsi :evil_lol: Quote
maciaszek Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Ale wieśniaki wstrętne :angryy:. Brawo Tengusiu za przeczucie i czujność !!!! Quote
Alicja Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 :loveu:taki dzidziuś http://img84.imageshack.us/img84/5909/img7463jz1.jpg Quote
agaga21 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 świetna zabawa i szaleństwa!Omen! gdzie my ci znajdziemy domek który dorówna Mosii? Quote
maciaszek Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 http://img230.imageshack.us/img230/484/img7397kn0.jpg - komu latającego psa, komu ??? :) :) :) Quote
osho Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 http://img367.imageshack.us/img367/1127/img7460pw6.jpg mosii, przepraszam ty mu dajesz granaty do aportu ? :crazyeye: :diabloti: Quote
ab-agnieszka Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 agaga21 napisał(a):świetna zabawa i szaleństwa!Omen! gdzie my ci znajdziemy domek który dorówna Mosii? Dokladnie kto sprosta warunkom panujacym u Mosii:evil_lol: Quote
andzia69 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 [quote name='osho']http://img367.imageshack.us/img367/1127/img7460pw6.jpg mosii, przepraszam ty mu dajesz granaty do aportu ? :crazyeye: :diabloti: no przecież musi sie chłopak rozerwać!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Tengusia Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 z ogloszen cisza :placz: dla Omena na chwile obecna szukam domku poza slaskiem (przynajmniej teraz poki nie bede miec pewnosci ze byly "wlasciciel" dal sobie spokoj :shake: ) Quote
Tengusia Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 BAZAREK figurkowy zawrot glowy !!!! http://www.dogomania.pl/forum/f99/figurkowy-zawrot-glowy-dla-omena-128439/#post11539363 Quote
Tengusia Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Bazarek zegarek, organizer, telefon komorkowy !!! http://www.dogomania.pl/forum/f99/organizer-komorka-zegarek-dla-omena-128441/#post11539467 Quote
Recommended Posts