Tengusia Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 ciesza mnie niezmiernie jego postepy :loveu: poki co telefon milczy ale mam nadzieje ze po swietach cos sie ruszy i chlopak znajdzie wyjatkowy dom ;) z checia bym Omenka odwiedzila w styczniu co ty na to Mosii tylko poki co niewiem ktore weekendy bede miec wolne :grins: Quote
Tengusia Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 dostalam maila z zapytaniem o Omenka, pani chcialaby chlopaka wziasc na probe na tydzien do siebie bo boi sie jak bedzie z tym niszczeniem jak jej odpisalam ze nie ma takiej opcji i zeby adoptowac psa potrzebuje doswiadczenia, swiadomosci posiadanej rasy, klatki kennelowej oraz wizyty przedadopcyjnej uznala ze przesadzam :-o to tak se mysle ze ja moze glupia jestem i powinnam Omenka na godziny wynajmowac :stupid: alez mi ciesnienie sie dzwignelo ... teraz juz wiecie dlaczego kawy pic nie musze :angryy: Quote
basiagk Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 To ja propnuje zamiast kawki melisę albo nerwosol. Zapraszam!:multi: Quote
maciaszek Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='Tengusia']dostalam maila z zapytaniem o Omenka, pani chcialaby chlopaka wziasc na probe na tydzien do siebie bo boi sie jak bedzie z tym niszczeniem jak jej odpisalam ze nie ma takiej opcji i zeby adoptowac psa potrzebuje doswiadczenia, swiadomosci posiadanej rasy, klatki kennelowej oraz wizyty przedadopcyjnej uznala ze przesadzam :-oCo za idiotka :crazyeye:. Jakieś próby będzie sobie kosztem psa urządzać :angryy:. Tengusiu, a jak z finansami? Wiesz już może ile kasy zostało ze 100 zł (jeśli w ogóle coś zostało...) wpłaconych z "katowickiego" konta na pobyt Omena w poprzednim hotelu? Czy trzeba Omenka wesprzeć finansowo czy jest zabezpieczony na razie? Quote
Tengusia Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 maciaszek napisał(a):Co za idiotka :crazyeye:. Jakieś próby będzie sobie kosztem psa urządzać :angryy:. Tengusiu, a jak z finansami? Wiesz już może ile kasy zostało ze 100 zł (jeśli w ogóle coś zostało...) wpłaconych z "katowickiego" konta na pobyt Omena w poprzednim hotelu? Czy trzeba Omenka wesprzeć finansowo czy jest zabezpieczony na razie? dam ci znac jutro jak z kasa stoimi ale nie jest dobrze :shake: Quote
rufusowa Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 ja juz pisałam na niebieskim jaki on wspaniały i w ogole jak sie ciesze ze bezrpoblemowy do psów i ze nie jest tak zle jak myslałysmy :loveu: Ja sobie mysle, ze dobrze by było gdyby chłopak jakiś czas posiedział u Mosii coby mu sie nowe zwyczaje utrwaliły :cool3: a jak sie chłopak przyzwyczai do zostawania w domku, to będzie ideał adopcyjny :evil_lol: Quote
Tengusia Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 allegro ktore zrobila dla bialego Lara BIEDNY PSIAK PIES SZUKA ODPOWIEDZIALNEGO DOMU!!! (509157727) - Aukcje internetowe Allegro Quote
kasiaNDM Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 mosii napisał(a):moze był wnętrem i teraz mu to jądro zeszło:crazyeye: no macam macam i cos ewidentnie jest, moze jakiś skrzep ale pierwszy raz takie cos widze:roll: U naszego Romcia po zabraniu ze schronu było to samo. Najpierw panika skąd to jajko przecież są szwy czyli kastrowany był... Po dotyku wet mówi jajko :-o a jednak nie jajko... opuchlizna z czasem zeszła :) Quote
rufusowa Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 kasiaNDM napisał(a):U naszego Romcia po zabraniu ze schronu było to samo. Najpierw panika skąd to jajko przecież są szwy czyli kastrowany był... Po dotyku wet mówi jajko :-o a jednak nie jajko... opuchlizna z czasem zeszła :) biedne psy....nie dość, ze pozbawione męskości, to jeszcze je wszyscy na raz macają :evil_lol: Quote
mosii Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Białas zamienił kopulacje na normalna zabawę:multi: Quote
maciaszek Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Bitwy kuchenne? :evil_lol: Aż ciepło się na sercu robi jak się na to patrzy :multi:. Quote
Tengusia Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 dzisiaj mialam telefon w sprawie Omena i przezylam prawdziwe deja vu :-o dzwonil pan z Swietochlowic ze jest zainteresowany adopcja Omena i nie bylo by w tym nic dziwnego gdyby ... ... nie fakt ze pan pracuje w ochronie i ze bedzie mogl psa ze soba do pracy na obiekt zabierac :-o gosciu z Siemianowic ktory wystawil Omenka do wiatru tez pracuje w ochronie, tez bral go do pracy ... zbieg okolicznosci ???? powiedzialam panu zeby zadzwonil w poniedzialek po swietach to przyjade na wizyte przedadopcyjna i takie tam, pan z checia kupi klatke kennelowa (moze nawet ze mna po nia pojechac :evil_lol:) pan z checia przyjedzie po mnie zebym nie musiala autobusem czy tez tramwajem do niego na wizyte jechac :evil_lol: pan z checia razem ze mna pojedzie do Czestochowy po Omenka :evil_lol: i co ja biedna mam o tym myslec :eviltong: Mosii dzieki za fotaski :loveu:, super ze Omenek zrozumial ze nie na seksie swiat sie konczy :diabloti: a ja dalej z checia sie do ciebie wprosze na wizyte cio ty na to ??? wezme ze soba Malawaszke co by sznaucerka mogla wymiziac i wogole :p bo weekend wolny mam dopiero w drugiej polowie stycznia :mdleje: Quote
Alicja Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 :cool1:...kurde no to faktycznie można różnie myśleć....mam nadzieję , ze ''przetrzepiesz'' potencjalnego pana dokładnie ;) rany ...ja po Świętochłowicach to mam mieszane uczucia :roll::razz: Omenek widzę zadomowił się u Mosii....:multi: Quote
agaga21 Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 o kurcze...szok! takie zbiegi okoliczności się zdarzają? czy to aby nie jest tak ze poprzedni pan który wystawił omenka do wiatru zatęsknił i namówił kumpla...?że niby pies pójdzie gdzies indziej a w końcu trafi tam gdzie zrobił w domu demolkę(zasłużoną moim zdaniem ;) )???? dziwne to bardzo... świętochowice-siemianowice...nie zauważyłam że to w innym mieście:oops: więc moze to nie tak jak sobie pomyślałam Quote
maciaszek Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='Tengusia']dzisiaj mialam telefon w sprawie Omena i przezylam prawdziwe deja vu :-o Miejmy nadzieję, że Świętochłowice Siemianowicom nierówne :evil_lol: i ta wersja deja vu będzie miała lepsze zakończenie :)! Quote
ab-agnieszka Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 NO no maly szaleje. Super jest naprawde przepiekny. A co do adopcji pojedziesz zobaczysz wywiad przeprowadzisz no i zobaczymy moze to akurat druga polowa Omenka:eviltong: Quote
Tengusia Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 ja tez odnioslam wrazenie ze to poprostu jakis kumpel od tego pana :angryy: dzwoni, jak dla mnie zbyt duzy zbieg okolicznosci ale zobaczymy ... pojade i sprawdze, najgorsze jest to ze nie wiem dokladnie gdzie tamten gosciu pracuje wiec nie bede mogla sprawdzic czy to ta sama firma czy nie :shake: Quote
Alicja Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='Tengusia']ja tez odnioslam wrazenie ze to poprostu jakis kumpel od tego pana :angryy: dzwoni, jak dla mnie zbyt duzy zbieg okolicznosci ale zobaczymy ... pojade i sprawdze, najgorsze jest to ze nie wiem dokladnie gdzie tamten gosciu pracuje wiec nie bede mogla sprawdzic czy to ta sama firma czy nie :shake: ale masz nazwisko tamtego pana ?? kurde no tak ....ale jak nie znasz nazwy firmy :cool1:to doopa ... Quote
Tengusia Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 wiecie co siedze i czytam i mysle czy my za bardzo podejzliwe sie nie robimy :hmmmm: ale pana napewno dokladnie sprawdze ... Omenka nie oddam w pierwsze lepsze rece o nie :mad: Quote
agaga21 Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 ale możesz się umówić na wizyty poadopcyjne...chyba by nie robili numerów z przenoszeniem psa,legowiska,klatki,misek...chyba za duzo zachodu by z tym mieli. Quote
Tengusia Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 na dzien dzisiejszy na koncie mam 395 zl :multi::multi::multi: Omen jesli dobrze policzylam jest u Mosii 9 dni od 12 grudnia co daje nam 117 zl dlugu za hotelik wiec jak widac mamy zapas w pieniazkach :multi::multi::multi: Mosii podaj mi numer konta do przelewu to przeleje ci pieniazki za miesiac w hoteliku czyli od 12 grudnia do 12 stycznia ;) moze tak byc ??? Quote
maciaszek Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 To wstrzymuję się na razie z wpłatą. A może nie będzie w ogóle takiej potrzeby :roll:? Jak prześwietlanie potencjalnego domku? Posuwa się do przodu? Quote
mosii Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 [quote name='Tengusia']na dzien dzisiejszy na koncie mam 395 zl :multi::multi::multi: Omen jesli dobrze policzylam jest u Mosii 9 dni od 12 grudnia co daje nam 117 zl dlugu za hotelik wiec jak widac mamy zapas w pieniazkach :multi::multi::multi: Mosii podaj mi numer konta do przelewu to przeleje ci pieniazki za miesiac w hoteliku czyli od 12 grudnia do 12 stycznia ;) moze tak byc ??? moze ;) nr konta wysłany:loveu: Quote
Tengusia Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 maciaszek napisał(a):To wstrzymuję się na razie z wpłatą. A może nie będzie w ogóle takiej potrzeby :roll:? Jak prześwietlanie potencjalnego domku? Posuwa się do przodu? domek przeswietlac bede po swietach, mialam tez zapytanie na maila w jego sprawie zobaczymy ;) Quote
Recommended Posts