Jump to content
Dogomania

[Katowice] Omen MA DOMEK oby ten jedyny i na zawsze !!!

Recommended Posts

Posted

nic nie jest obrzekniete, skóra zdrowa, rana zagojona, szwy mozna zdjąc, to cos jest w środku jakby jądro normalnie, no jutro jestem u weta bo mi to nie da spokoju:angryy:

• Replies 509
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mosii']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Omen ma w mosznie jądro:-o

kiedy dokładnie miał robiona kastracje?????? i czy on nie był wnętrem??

:-o

kastracje mial robiona 4 grudnia jesli nic nie pomylilam, jutro napisze o tym Anecia i ona zadziala tam w klinice co to za cuda sie wyprawiaja :angryy:

poprosze Anete aby napisala tu na watku jak tylko dowie sie czegos
konkretnego ;)

do ciebie Mosii mam prosbe zebys podjechala z nim do weta niech on to zobaczy i sie wypowie bysmy nie potrzebnie zamieszania w klinice u nas nie robili ;) napisz koniecznie odrazu na watku jaka jest jego opinia zebysmy wiedzieli na czym stoimi, mozesz mi jak cos sms'ka puscic z info ;)

Posted

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
Czekam z niecierpliwością bo osobiście mam bardzo pozytywne zdanie o klinice.

Posted

na Omenka na chwile obecna na koncie mam 180zl :multi::multi::multi: allegro trwa jeszcze 5 dni mam nadzieje ze jeszcze sprzedadza sie jakies cegielki i ze wszyscy co kupili juz cegielki zaplaca wtedy pieniazkow bedzie jeszcze wiecej :grins:

Mosii jutro koniecznie daj mi znac co tam z jego jajeczkami !!!!! bede czekac !!!!!

Posted

[quote name='Alicja']Tenqusiu ....trzeba poczekać do po świąt chyba :razz::razz:
Zgadzam sie z Alicja ludzie teraz biegaja po sklepach i sprzataja w domach a nie siedza na internecie i nie szukaja psow!
A POWINNI !

Posted

Dzisiaj na wp.pl był fajny artykuł,o tym,że niektóre zachodnie organizacje prozwierzęce nie wydają do adopcji psów w okresie przedświątecznym,bo wiele osób bierze psy jako prezenty "pod choinkę" albo adoptuje psiaka bo święta powodują ,że miękną nam serca, a po świętach psy wracają...Jeśli ktoś jest zainteresowany adopcją to może przyjść w nowym roku i dopełnić formalności,gdy emocje poświąteczne już opadną...może coś w tym jest.:roll:

Posted

Omen robi niesamowite postepy,juz w ogóle nie szczeka w klatce kiedy zostaje sam w pomieszczeniu, grzecznie sobie śpi, nie szczeka równiez jak mnie widzi w sasiednim pokoju(a to był najwiekszy problem) uwazam ze na tym etapie moze spokojnie isc do nowego domu, warunkiem jest posiadanie kenelu. choc mysle ze spokojnie nauczył by sie zostawania np w łazience, chociaz teraz jeszcze ogryza drzwi.

Posted

jestem dumna z Omenka :grins: no i wielkie podziekowanie dla ciebie Mosii :Rose:

ja wiedzialam ze Omenek to cudowny pies trafil na zlego czlowieka i tyle :eviltong: anioleczek kofany :loveu::loveu::loveu:

Posted

no taki aniołeczek to on nie jest:diabloti:
to młody pies wychowywany non stop z ludzmi, nikt go niczego nie uczył, nie jest dominujący w zaden sposób, wiec nie trzeba nad tym pracowac, ja ucze go niezaleznosci, on po prostu kocha za bardzo, troche cierpliwosci troche konsekwencji i pies jest jak złoto:loveu:
np sam wychodzi na spacer(tzn na ogród), pierwsze dni oczywiscie gryzienie drzwi, totalna panika, płacz itp teraz sam idzie sie wysikac, podgladam go a Omen sobie po stajni lata, konie oglada, zwiedza ogód, dzis np był sam ponad pół godz. na dworze:multi: