mosii Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 nic nie jest obrzekniete, skóra zdrowa, rana zagojona, szwy mozna zdjąc, to cos jest w środku jakby jądro normalnie, no jutro jestem u weta bo mi to nie da spokoju:angryy: Quote
Tengusia Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 [quote name='mosii']:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Omen ma w mosznie jądro:-o kiedy dokładnie miał robiona kastracje?????? i czy on nie był wnętrem?? :-o kastracje mial robiona 4 grudnia jesli nic nie pomylilam, jutro napisze o tym Anecia i ona zadziala tam w klinice co to za cuda sie wyprawiaja :angryy: poprosze Anete aby napisala tu na watku jak tylko dowie sie czegos konkretnego ;) do ciebie Mosii mam prosbe zebys podjechala z nim do weta niech on to zobaczy i sie wypowie bysmy nie potrzebnie zamieszania w klinice u nas nie robili ;) napisz koniecznie odrazu na watku jaka jest jego opinia zebysmy wiedzieli na czym stoimi, mozesz mi jak cos sms'ka puscic z info ;) Quote
JOMA Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Czekam z niecierpliwością bo osobiście mam bardzo pozytywne zdanie o klinice. Quote
Tengusia Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 na Omenka na chwile obecna na koncie mam 180zl :multi::multi::multi: allegro trwa jeszcze 5 dni mam nadzieje ze jeszcze sprzedadza sie jakies cegielki i ze wszyscy co kupili juz cegielki zaplaca wtedy pieniazkow bedzie jeszcze wiecej :grins: Mosii jutro koniecznie daj mi znac co tam z jego jajeczkami !!!!! bede czekac !!!!! Quote
agaga21 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 zerknijcie ciotki proszę tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/f28/ofiara-bestialstwa-2-letni-pitbull-szuka-dt-przyborowko-k-poznania-127091/ Quote
Tengusia Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 okazalo sie ze to tylko skrzepy :multi::multi::multi: Omen nadal szuka domu nie zapominajmy o tym !!!!!! Quote
Alicja Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='Tengusia']okazalo sie ze to tylko skrzepy :multi::multi::multi: uffffff ...... Omen nadal szuka domu nie zapominajmy o tym !!!!!! obowiązkowo ;) Quote
ab-agnieszka Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Czyli nie ma jajeczka. to bardzo dobrze. Quote
JOMA Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Też się cieszę, bo byłabym ZŁA :angryy:. Quote
JOMA Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 jedno w zapasie gdyby go ciachnęli:mad: - dobre :evil_lol: Quote
Tengusia Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 zadnych telefonow kompletna cisza :placz: Quote
Alicja Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 [quote name='Tengusia']zadnych telefonow kompletna cisza :placz: Tenqusiu ....trzeba poczekać do po świąt chyba :razz::razz: Quote
ab-agnieszka Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 [quote name='Alicja']Tenqusiu ....trzeba poczekać do po świąt chyba :razz::razz: Zgadzam sie z Alicja ludzie teraz biegaja po sklepach i sprzataja w domach a nie siedza na internecie i nie szukaja psow! A POWINNI ! Quote
agaga21 Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 [quote name='ab-agnieszka']Zgadzam sie z Alicja ludzie teraz biegaja po sklepach i sprzataja w domach a nie siedza na internecie i nie szukaja psow! A POWINNI ! oj, powinni! Quote
Jenny19 Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Dzisiaj na wp.pl był fajny artykuł,o tym,że niektóre zachodnie organizacje prozwierzęce nie wydają do adopcji psów w okresie przedświątecznym,bo wiele osób bierze psy jako prezenty "pod choinkę" albo adoptuje psiaka bo święta powodują ,że miękną nam serca, a po świętach psy wracają...Jeśli ktoś jest zainteresowany adopcją to może przyjść w nowym roku i dopełnić formalności,gdy emocje poświąteczne już opadną...może coś w tym jest.:roll: Quote
Tengusia Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 Omena ani ja ani Mosii nie oddamy pierwszemu lepszemu, on zasluguje na zlote klamki i miski !!!!!!!! Quote
Alicja Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Ja myślę , że lepiej poczekać .... i mieć pewność że to już TEN domek na zawsze .... Quote
mosii Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Omen robi niesamowite postepy,juz w ogóle nie szczeka w klatce kiedy zostaje sam w pomieszczeniu, grzecznie sobie śpi, nie szczeka równiez jak mnie widzi w sasiednim pokoju(a to był najwiekszy problem) uwazam ze na tym etapie moze spokojnie isc do nowego domu, warunkiem jest posiadanie kenelu. choc mysle ze spokojnie nauczył by sie zostawania np w łazience, chociaz teraz jeszcze ogryza drzwi. Quote
agaga21 Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 niesamowite! w tak krótkim czasie takie ogroooomne postępy!:multi: to teraz potrzebny jest tylko dom i odpowiedzialny nowy właściciel. trzymam kciuki omenku! Quote
Tengusia Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 jestem dumna z Omenka :grins: no i wielkie podziekowanie dla ciebie Mosii :Rose: ja wiedzialam ze Omenek to cudowny pies trafil na zlego czlowieka i tyle :eviltong: anioleczek kofany :loveu::loveu::loveu: Quote
maciaszek Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Dobry Omenek, grzeczny Omenek :). Cieszę się, że wychodzi z niego porządny niepsujowaty pies! Quote
mosii Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 no taki aniołeczek to on nie jest:diabloti: to młody pies wychowywany non stop z ludzmi, nikt go niczego nie uczył, nie jest dominujący w zaden sposób, wiec nie trzeba nad tym pracowac, ja ucze go niezaleznosci, on po prostu kocha za bardzo, troche cierpliwosci troche konsekwencji i pies jest jak złoto:loveu: np sam wychodzi na spacer(tzn na ogród), pierwsze dni oczywiscie gryzienie drzwi, totalna panika, płacz itp teraz sam idzie sie wysikac, podgladam go a Omen sobie po stajni lata, konie oglada, zwiedza ogód, dzis np był sam ponad pół godz. na dworze:multi: Quote
osho Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 uczy się że życie może być fajne :diabloti: Quote
Recommended Posts