Tengusia Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 malawaszka napisał(a):Tengusia ale zdajesz sobie sprawę, że nie jedziemy tylko tam i z powrotem? trochę czasu zejdzie na obcinaniu sznupa, który czesania nie lubi :roll: :lol: jasne ze tak :lol: bylebysmy wrocily w piatek bo w sobote do pracy ide :eviltong: Quote
malawaszka Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 ja mam nadzieję, że nie będę musiała być z powrotem na 16 na wsi odwieźć kafelkarza do domu :roll: bo to będzie wariactwo... Quote
amikat Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Cieszę sie dziewczynki że psiak jedzie. Antybiotyk dostanie jeszcze chyba na kilka dni. Nosek jest różowy śliczny. Siedzi w szpitaliku i "gada". Koniecznie metalowe miski dla niego bo plastik tnie na szczępy. Quote
Alicja Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [quote name='amikat']Cieszę sie dziewczynki że psiak jedzie. Antybiotyk dostanie jeszcze chyba na kilka dni. Nosek jest różowy śliczny. Siedzi w szpitaliku i "gada". Koniecznie metalowe miski dla niego bo plastik tnie na szczępy. to se z Domi po drodze pogada ;) a michy metalowe na 100% bo mój spokojny Ozzy też utylizował plastiki :evil_lol: Quote
Tengusia Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 malawaszka jak tam stoisz jutro z czasem ??? jedziemy autkiem ??? jak cos to ja wieczorem bede na necie na 100% to uzgodnimy szczegoly ;) Quote
mosii Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 ja jestem jutro od 8 rano w czestochowie dzwońcie 669 321 265 Quote
Tengusia Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 mosii napisał(a):ja jestem jutro od 8 rano w czestochowie dzwońcie 669 321 265 bede dzwonic jak cos ;) poki co malawaszka dalej nie wie czy da rade jutro pojechac, umowilam sie z nia ze jutro o 9 rano ma mi dac znac czy jedzie czy nie, jak cos to po 9 jade po bialego i przyjade pociagiem .... Mosii jutro po 9 wysle ci sms czy jade z malawaszka czy pociagiem, napisze tez (gdybym jechala pociagiem) o ktorej bede w czestochowie, mysle ze bede ok 13 moze 14 zalezy na ktory pociag zdarze ale to tez dam ci znac ;) numer do mnie gdyby cos sie zmienilo u ciebie 662 243 881 do zobaczenia Quote
Jenny19 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 alegratka autogiełda eoferta dwukropek kupsprzedaj pajeczyna pineska interpress ojej.pl przygarnijzwierzaka cafeanimal mamoferte petworld animalia adopcjeorg 4lapy bono-polska etablica drobne.centrumofert giełdaogłoszeń gumtree kupiepsa ogłoszenia24polska polskastrefa.eu psy.pl Quote
Tengusia Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 Jenny dziekuje ci bardzo :loveu::loveu::loveu: Quote
amikat Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Szczęśliwej drogi kochani!!!!! W klinice wiedzą ze go Tengusiu odbierzesz! Quote
Alicja Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 :kciuki: za szczęśliwą drogę do mossii Quote
Tengusia Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 wlasnie zbieram sie po bialego do kliniki, jade pociagiem wiec fotek nie bedzie bo nie chce ryzykowac ze mi w pociagu aparat ukradna ;) odezwe sie jak wroce ... buziaczki all :hand: Quote
Alicja Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 [quote name='Tengusia']wlasnie zbieram sie po bialego do kliniki, jade pociagiem wiec fotek nie bedzie bo nie chce ryzykowac ze mi w pociagu aparat ukradna ;) odezwe sie jak wroce ... buziaczki all :hand: powodzenia :multi::multi: Quote
malawaszka Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 No niestety nawaliłam - zepsuł mi się net w kompie a bez tego nie mam pracy i muszę znaleźć kogoś mądrego co mi to szybko naprawi - teraz jestem na pozyczonym laptopie :placz: jak się wali to wszystko na raz - czy tylko ja tak mam? :placz: Tengusia powodzenia! :kciuki: Quote
maciaszek Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Trzymam kciuki za spokojną podróż i czekam, razem z innymi, na relację :). Quote
JOMA Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Powodzenia Tengusiu :loveu: no i nie zawierusz się nam w podczęstochowskim lesie - co ja piszę przecież ty masz psa przewodnika :evil_lol: - dzielna NASZA :buzi: Quote
agaga21 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 powodzenia.ciekawe jak się psisko sprawować będzie w nowym miejscu Quote
malawaszka Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 teraz dopiero mi naprawili kompa - teraz bym mogła jechać :placz: mam nadzieję, że wszystko w porządku :cool1: Quote
ab-agnieszka Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Ja tez czekam z niecierpliwoscia, Quote
Tengusia Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 no i wrocilam ... dzieki czestochowskiej goscinnosci malo brakowalo a bym jutro do pracy nie dojechala :evil_lol::evil_lol::evil_lol: powiem wam tylko jedno Omen jest wyjatkowym psem, bardzo otwarty, przyjazny (z naciskiem na panow), zero agresji do psow, suka dorosla rotka warczala na niego (gdyz nasz Omen to amant jakich malo) a on nic kompletnie nic, troche se zawarczal zeby nie bylo ze nie zareagowal i tyle ... to bylo niesamowite ... jednym slowem mowiac Omenowi tylko seks w glowie :diabloti: jest bardzo za ludzmi, duzymi, malymi, kobiecymi i meskimi ... mnie widzial w sumie dzisiaj trzeci raz w swoim zyciu a i tak sledzil mnie na podworku u Mosii co bym mu z widoku nie zniknela :loveu: co tam ujadajace rotki w kojcach jak to ja i nowi ludzie byli najwazniejsi !!! pies jak dla mnie jest super, bedzie uczony zostawania sam na sam ze soba i zobaczymy co z tego wyniknie ... poki co po przyjezdzie i obleceniu wszelakich katow poszedl do klateczki i grzecznie razem z reszta stadka poszedl spac ... uwierzcie mi w zyciu nie widzialam asta ktory by zachowal taki spokoj przy 7 innych szczekajacych, biegajacych psach (glownie sukach) ... Mosii odrazu sie w nim zakochala hi hi taki jego urok :loveu: a jeszcze zapomnialam dodac ze jechalam bez waznego biletu, a bylo to tak ... kupilam bilet na pociag pospieszny bo bylam przekonana ze wlasnie takim bede jechac ... poszlam sobie na peron i okazalo sie ze to pociag osobowy a nie pospiech ... jako ze nie bylo juz czasu postanowilam pojechac mimo tego ze przeplacilam za bilet ... wiec siedze sobie i jade i jade i jade ... a tu nagle konduktor uswiadamia mnie ze moj bilet jest niewazny ... pytam jak to mozliwe przeciez w sumie zaplacilam wiecej niz dalabym za bilet na pociag osobowy a on mi na to ze od 1.12 weszly nowe przepisy ze bilet na pociag pospieszny jest wazny tylko i wylacznie w pociagu pospiesznym i tak samo z osobowym ... co robic mysle sobie ... spuscilam glowe i mowie panu ze psa ze schroniska wioze i ze musze byc na czas w czestochowie ... na co on ze to nie od niego zalezy ale zebym jechala dalej a on zobaczy co da sie zrobic ... i tak dojechalam do samej czestochowy a pana juz nie widzialam :multi: jednak i konduktorzy maja ludzkie odruchy :evil_lol: a teraz ide se spac bo jutro musze wstac o 5:55 :placz: Quote
malawaszka Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 ufff ale Ci się ufarciło - trafiłaś na prawdziwą perłę wśród konduktorów :lol: fajniee że się udało :multi: a widziałaś Boba sznaucera???? :oops: Quote
Alicja Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 masz farta cioteczka .....ale przepisy nie z tej ziemi :shake:no cóż Polska :p wyśpij się teraz ......a Omenkowi życzymu miłej nauki u Cioteczki Mosii:multi: Quote
maciaszek Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Śpij dobrze :). To teraz czekamy na wieści od mosii. Jak tam sprawuje się nasz biały amant :). Quote
Recommended Posts