Jump to content
Dogomania

[Katowice] Omen MA DOMEK oby ten jedyny i na zawsze !!!

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
Tengusia ale zdajesz sobie sprawę, że nie jedziemy tylko tam i z powrotem? trochę czasu zejdzie na obcinaniu sznupa, który czesania nie lubi :roll: :lol:

jasne ze tak :lol: bylebysmy wrocily w piatek bo w sobote do pracy ide :eviltong:

• Replies 509
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cieszę sie dziewczynki że psiak jedzie. Antybiotyk dostanie jeszcze chyba na kilka dni. Nosek jest różowy śliczny. Siedzi w szpitaliku i "gada". Koniecznie metalowe miski dla niego bo plastik tnie na szczępy.

Posted

[quote name='amikat']Cieszę sie dziewczynki że psiak jedzie. Antybiotyk dostanie jeszcze chyba na kilka dni. Nosek jest różowy śliczny. Siedzi w szpitaliku i "gada". Koniecznie metalowe miski dla niego bo plastik tnie na szczępy.

to se z Domi po drodze pogada ;)
a michy metalowe na 100% bo mój spokojny Ozzy też utylizował plastiki :evil_lol:

Posted

mosii napisał(a):
ja jestem jutro od 8 rano w czestochowie
dzwońcie 669 321 265

bede dzwonic jak cos ;)

poki co malawaszka dalej nie wie czy da rade jutro pojechac, umowilam sie z nia ze jutro o 9 rano ma mi dac znac czy jedzie czy nie, jak cos to po 9 jade po bialego i przyjade pociagiem ....

Mosii jutro po 9 wysle ci sms czy jade z malawaszka czy pociagiem, napisze tez (gdybym jechala pociagiem) o ktorej bede w czestochowie, mysle ze bede ok 13 moze 14 zalezy na ktory pociag zdarze ale to tez dam ci znac ;)

numer do mnie gdyby cos sie zmienilo u ciebie 662 243 881

do zobaczenia

Posted

wlasnie zbieram sie po bialego do kliniki, jade pociagiem wiec fotek nie bedzie bo nie chce ryzykowac ze mi w pociagu aparat ukradna ;)

odezwe sie jak wroce ... buziaczki all :hand:

Posted

[quote name='Tengusia']wlasnie zbieram sie po bialego do kliniki, jade pociagiem wiec fotek nie bedzie bo nie chce ryzykowac ze mi w pociagu aparat ukradna ;)

odezwe sie jak wroce ... buziaczki all :hand:

powodzenia :multi::multi:

Posted

No niestety nawaliłam - zepsuł mi się net w kompie a bez tego nie mam pracy i muszę znaleźć kogoś mądrego co mi to szybko naprawi - teraz jestem na pozyczonym laptopie :placz: jak się wali to wszystko na raz - czy tylko ja tak mam? :placz:

Tengusia powodzenia! :kciuki:

Posted

Powodzenia Tengusiu :loveu: no i nie zawierusz się nam w podczęstochowskim lesie - co ja piszę przecież ty masz psa przewodnika :evil_lol: - dzielna NASZA :buzi:

Posted

no i wrocilam ...
dzieki czestochowskiej goscinnosci malo brakowalo a bym jutro do pracy nie dojechala :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

powiem wam tylko jedno Omen jest wyjatkowym psem, bardzo otwarty, przyjazny (z naciskiem na panow), zero agresji do psow, suka dorosla rotka warczala na niego (gdyz nasz Omen to amant jakich malo) a on nic kompletnie nic, troche se zawarczal zeby nie bylo ze nie zareagowal i tyle ... to bylo niesamowite ... jednym slowem mowiac Omenowi tylko seks w glowie :diabloti: jest bardzo za ludzmi, duzymi, malymi, kobiecymi i meskimi ... mnie widzial w sumie dzisiaj trzeci raz w swoim zyciu a i tak sledzil mnie na podworku u Mosii co bym mu z widoku nie zniknela :loveu: co tam ujadajace rotki w kojcach jak to ja i nowi ludzie byli najwazniejsi !!! pies jak dla mnie jest super, bedzie uczony zostawania sam na sam ze soba i zobaczymy co z tego wyniknie ... poki co po przyjezdzie i obleceniu wszelakich katow poszedl do klateczki i grzecznie razem z reszta stadka poszedl spac ... uwierzcie mi w zyciu nie widzialam asta ktory by zachowal taki spokoj przy 7 innych szczekajacych, biegajacych psach (glownie sukach) ...

Mosii odrazu sie w nim zakochala hi hi taki jego urok :loveu:

a jeszcze zapomnialam dodac ze jechalam bez waznego biletu, a bylo to tak ... kupilam bilet na pociag pospieszny bo bylam przekonana ze wlasnie takim bede jechac ... poszlam sobie na peron i okazalo sie ze to pociag osobowy a nie pospiech ... jako ze nie bylo juz czasu postanowilam pojechac mimo tego ze przeplacilam za bilet ... wiec siedze sobie i jade i jade i jade ... a tu nagle konduktor uswiadamia mnie ze moj bilet jest niewazny ... pytam jak to mozliwe przeciez w sumie zaplacilam wiecej niz dalabym za bilet na pociag osobowy a on mi na to ze od 1.12 weszly nowe przepisy ze bilet na pociag pospieszny jest wazny tylko i wylacznie w pociagu pospiesznym i tak samo z osobowym ... co robic mysle sobie ... spuscilam glowe i mowie panu ze psa ze schroniska wioze i ze musze byc na czas w czestochowie ... na co on ze to nie od niego zalezy ale zebym jechala dalej a on zobaczy co da sie zrobic ... i tak dojechalam do samej czestochowy a pana juz nie widzialam :multi: jednak i konduktorzy maja ludzkie odruchy :evil_lol:

a teraz ide se spac bo jutro musze wstac o 5:55 :placz: