malawaszka Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 ja obstawiam, że tam sie nie da pociągiem :lol: ale bądźmy dobrej mysli i trzymajmy się tej opcji że ja pojadę - sznaucer już czeka i czeka - oby tylko pogoda ładna była w piątek... Quote
Tengusia Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 a jakas najblizsza miejscowosc do ktorej pociag dojezdza bo jak wpisuje Garnek to mi jakies cuda wychodza :eviltong: Quote
mosii Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Tengusia napisał(a):wiesz ze nie sprawdzalam bo poza tym ze hotel jest gdzies w kierunku na czestochowe nic wiecej nie wiem :eviltong: jak dostane konkretny namiar to se sprawdze :diabloti: hotel jest u mnie w domu:diabloti: a dom w lesie:diabloti: i zaręczam ze pociągiem nie dojedziesz, ani autobusem:evil_lol: punkt orientacyjny, miejscowość Garnek woj śląskie Quote
andzia69 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 malawaszka napisał(a):ja obstawiam, że tam sie nie da pociągiem :lol: obawiam się, że bez samochodu to nigdzie nie dojedziecie:razz::razz::razz: Quote
Tengusia Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 Andzia ty mnie nie strasz kobieto :mad: zawsze zostaje jeszcze autostop ale na to moj TZ sie nie zgodzi :diabloti: Mosii podaj jakas miejscowosc blisko ciebie do ktorej pociag dojezdza :eviltong: Quote
andzia69 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Tengusia napisał(a):Andzia ty mnie nie strasz kobieto :mad: zawsze zostaje jeszcze autostop ale na to moj TZ sie nie zgodzi :diabloti: Mosii podaj jakas miejscowosc blisko ciebie do ktorej pociag dojezdza :eviltong: Częstochowa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a potem pieszkom, pieszkom:p Quote
Tengusia Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 andzia69 napisał(a):Częstochowa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a potem pieszkom, pieszkom:p Omen pewnie dal by rade ja ze swoja kondycja a raczej z jej brakiem mialabym problem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
mosii Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 nie no tak poważnie to faktycznie nie da sie dojechac pociagiem, najdalej dojedziesz do czestochowy a potem to autobus:lol: ewentulanie Radomsko Quote
mosii Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Tengusia rozbawił mnie strasznie Twój pw, uśmiałam sie:lol: jasne moge wyjechac do czestochowy:lol: Quote
malawaszka Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 halo halo - nie zapominajcie jednak o mnie :diabloti: Quote
Tengusia Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 malawaszka napisał(a):halo halo - nie zapominajcie jednak o mnie :diabloti: nie zapominamy my tylko tak na wszelki wypadek wszystko ustalamy zeby byc gotowym na kazda ewentualnosc :p Quote
Alicja Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:boshe jak Tenqusia kombinuje Quote
Tengusia Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:boshe jak Tenqusia kombinuje dla Omenka :loveu: warto on juz tyle przeszedl biedny :placz: Quote
Vectra Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:boshe jak Tenqusia kombinuje no prawie jak bullowaty :diabloti: Quote
Tengusia Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 [quote name='Vectra']no prawie jak bullowaty :diabloti: :roflt: agnethka fotki bede w piatek jak bedziemy chlopaka transportowac na hotel ;) co do prezenciku to dziekuje baaaaaaardzo :loveu: malawaszka jak bedzie z piatkiem jedziesz ze mna czy mam sprawdzac rozklad jazdy pociagow ??? Quote
mosii Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 kochane, ja w piatek jestem od 8 w czestochowie, mam sterylke, bede do ok 11 Quote
Tengusia Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 malawaszka napisał(a):czyli ok 11 będziesz w domu? czy to znaczy ze jedziemy autkiem ??? Quote
malawaszka Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Tengusia - raczej tak, tylko powiedz mi czy jakby mi jednak sie nie udało to sobota wchodziłaby w grę czy to musi być piątek? Quote
Tengusia Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 malawaszka napisał(a):Tengusia - raczej tak, tylko powiedz mi czy jakby mi jednak sie nie udało to sobota wchodziłaby w grę czy to musi być piątek? u mnie sobota odpada bo pracuje w weekend takze tylko piatek moge jechac ;) Quote
malawaszka Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 ok, czyli postaram się ustawić na piątek - jutro po południo mam wyniki Pepy mojej więc dopiero wtedy będę wiedziała na 100% czy nie trzeba czegoś jeszcze robić szybko - oby nie... Quote
Tengusia Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 to ja czekam jutro na wiesci w takim razie ;) na konto wplynelo w sumie 110 zl z allegro cegielkowego :multi:, to nie wiele ale do konca aukcji jeszcze jest troche czasu wiec moze jeszcze cos wplynie :modla: Quote
malawaszka Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Tengusia ale zdajesz sobie sprawę, że nie jedziemy tylko tam i z powrotem? trochę czasu zejdzie na obcinaniu sznupa, który czesania nie lubi :roll: :lol: Quote
Recommended Posts